Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024

Αντίστροφη μέτρηση για το ΠαΣοΚ: Ανδρουλάκης και Διαμαντοπούλου σε θέση Iσχύος


 Τις τελευταίες κινήσεις τους σχεδιάζουν τα επιτελεία των 6 υποψηφίων για τις εκλογές στο ΠαΣοΚ - Τι δείχνουν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις

Ηαγωνία κορυφώνεται. Σε λίγες ώρες οι ψηφοφόροι θα του ΠαΣοΚ θα προσέλθουν στα εκλογικά κέντρα για να αποφασίσουν για το αύριο της δημοκρατικής παράταξης.

Θα αφήσουν την ταυτότητα τους στην εφορευτική επιτροπή. Τα μέλη της θα καταχωρήσουν τα στοιχεία του ψηφοφόρου σε τετράδιο και τάμπλετ. Στη συνέχεια θα δοθεί σε αυτόν το ψηφοδέλτιο, θα μπει στο παραβάν για να βάλει σταυρό προτίμησης και μόλις ρίξει το ψηφοδέλτιο στην κάλπη θα αφήσει 3 ευρώ. Από τα 3 ευρώ που θα αφήσουν οι ψηφοφόροι θα μαζευτούν τα 500.000 ευρώ, που αποτελούν το κόστος για την κορυφαία αυτή εσωκομματική διαδικασία

Ανδρουλάκη – Διαμαντοπούλου για το β γύρο δείχνουν τελευταίες δημοσκοπήσεις

Οι έξι μνηστήρες για την ηγεσία του ΠαΣοΚ περνούν τις τελευταίες τους ώρες με τα επιτελεία τους. Σχεδιάζουν τις τελευταίες κινήσεις τους. Σκοπός είναι αύριο το βράδυ το όνομά τους να είναι στο κάδρο των νικητών.

Σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις τα δύο ονόματα που φιγουράρουν για την μονομαχία της δεύτερης Κυριακής είναι του Νίκου Ανδρουλάκη και της Άννας Διαμαντοπούλου.

Ο κ. Ανδρουλάκης, εκτός από το πρόγραμμα του ΠαΣοΚ το οποίο και υπερασπίστηκε μαζί με την αυτόνομη πορεία του κόμματος, έδειξε σε αυτή τη μάχη πως μπορεί να εκμεταλλευτεί και όλα τα επικοινωνιακά εργαλεία που του δίνει η τεχνολογία. Κάτι που έγινε σε όλους αντιληπτό, ειδικά μετά το τελευταίο back stage βίντεο που ανέβασε στο tik tok.

Η Άννα Διαμαντοπούλου από τη μεριά της έδειξε πως κάλυψε το χαμένο έδαφος της εκστρατείας, καθώς μπήκε τελευταία σε αυτή την προεκλογική κούρσα και πως το αφήγημα για ένα μεγάλο και κυβερνών ΠαΣοΚ μπορεί να την οδηγήσει στη δεύτερη Κυριακή.

Οι τελευταίες ώρες των επιτελείων

Ο Νίκος Ανδρουλάκης πραγματοποίησε χθες στην πλατεία Κολοκοτρώνη, έξω από την παλαιά Βουλή την κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση στην Αθήνα. Έκανε τον απολογισμό του. Μίλησε για όσα έγιναν τα τελευταία 2,5 χρόνια που βρίσκεται στο τιμόνι της ΠαΣοΚ. Για τις νίκες που ήρθαν και το πράσινο που μπήκε στον χάρτη. Παράλληλα τόνισε πως «στις 6 και 13 Οκτωβρίου δεν κρίνεται μόνο ποιος θα είναι ο πρόεδρός του ΠΑΣΟΚ, κρίνεται το ύφος το ήθος και ο προσανατολισμός της επόμενης κυβέρνησης της χώρας»

Όταν τέλειωσε την ομιλία του, που χαρακτηρίστηκε από παλμό και ιαχές για την ενότητα του ΠαΣοΚ, κατευθύνθηκε στους νεολαίους που ήταν πίσω του στα σκαλιά της παλιάς Βουλής. Εκεί τραγούδησε μαζί τους και με το γιο του αγκαλιά κούνησαν μαζί τη σημαία του ΠαΣοΚ.


Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
01:14

Η Άννα Διαμαντοπούλου κλείνει την περιοδεία της σήμερα με επισκέψεις στην Δυτική Αττική. Συγκεκριμένα, θα μεταβεί στο Περιστέρι, το Ίλιον, το Αιγάλεω και το Χαϊδάρι. Ενώ από το περιβάλλον της ανακοίνωσαν πως θα ψηφίσει στις 10:30 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων. Χθες σε τηλεοπτική της παρέμβαση τόνισε μεταξύ άλλων επεσήμανε τα χαρακτηριστικά τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ο επόμενος πρόεδρος του ΠαΣοΚ .

«Χρειάζεται διεθνής εμπειρία εθνική εμπειρία και έργο χρειάζεται γνώση του λαού και εγώ έχω υπηρετήσει ως νομάρχης έχω εκλεγεί βουλευτής σε δύο περιφέρεις Κοζάνη και Αθηνά έχω υπηρετήσει ως υπουργός» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο Χάρης Δούκας από τη Λάρισα που βρέθηκε μίλησε στο συγκεντρωμένο πλήθος για τον πρωτογενή τομέα και τόνισε την ανάγκη δημιουργίας ενός ανοιχτού κόμματος.

Νωρίτερα είχε πραγματοποιήσει συγκέντρωσή στην Πιερία. Ο Δήμαρχος Αθηναίων θα ψηφίσει για τις εσωκομματικές εκλογές στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων στις 9 το πρωί.

Στο ίδιο εκλογικό τμήμα θα ψηφίσει στις 12:00 ο Παύλος Γερουλάνος. Ο κ. Γερουλάνος βρέθηκε χθες στην Πάτρα σε προεκλογική συγκέντρωση με τον υποστηρικτή του και ευρωβουλευτή Νίκο Παπανδρέου να βρίσκεται στην πρώτη σειρά.

Ο Μιχάλης Κατρίνης περιόδευσε στην Σπάρτη σήμερα είναι στην πατρίδα του στην Ηλεία και ενημερώνεται για την πυρκαγιά και θα ψηφίσει στις 09:00 στο Δημαρχείο του Πύργου. Ενώ η Νάντια Γιαννακοπούλου θα ψηφίσει στο Περιστέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις