Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2024

Hράκλειο: Παραδόθηκε ο δράστης της επίθεσης σε γνωστό επιχειρηματία – Κύκλωμα τοκογλυφίας «βλέπει» η Αστυνομία

 


Παραδόθηκε στην Ασφάλεια Ηρακλείου το απόγευμα της Τρίτης (8/10) παρουσία των δικηγόρων του ο 49χρονος που κατηγορείται για την επίθεση σε βάρος του 69χρονου επιχειρηματία στην περιοχή του Γαζίου.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Δευτέρας ο 49χρονος φέρεται να εισέβαλε στο εργοστάσιο του επιχειρηματία και με την απειλή λοστού ανάγκασε τους εργαζομένους να βγουν από την επιχείρηση. Στη συνέχεια με τη χρήση αλυσίδας φέρεται να ασφάλισε την πόρτα του εργοστασίου.

Ο επιχειρηματίας που έφτασε λίγο αργότερα στο σημείο μαζί με τον γιο του, δέχθηκε επίθεση από τον 49χρονο και χρειάστηκε μάλιστα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Κύκλωμα τοκογλυφίας

Η Αστυνομία από την αρχή εστίαζε σε ζητήματα οικονομικών διαφορών στρέφοντας τις έρευνές της σε κυκλώματα τοκογλυφίας.

Νωρίτερα το πρωί της Τρίτης συνελήφθη μια δικηγόρος στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου, η οποία φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση, κατηγορούμενη για απιστία καθώς υπήρξε δικηγόρος του 69χρονου επιχειρηματία και του 40χρονου γιου του και συνέργεια σε εκβίαση.

Πιο συγκεκριμένα η δικηγόρος φέρεται να παρείχε πληροφορίες στον 49χρονο άνδρα, ο οποίος φέρεται σύμφωνα με πληροφορίες, όπως κατήγγειλε ο επιχειρηματίας, να του είχε δανείσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό το οποίο ζητούσε να του επιστραφεί με τόκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.