Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024

Το λάθος που κάνουν οι περισσότεροι στο ξεσκόνισμα του σπιτιού, σύμφωνα με ειδικό – H συμβουλή που κάνει τον καθαρισμό παιχνιδάκι

 


Μία ειδικός στον καθαρισμό μοιράστηκε ένα μυστικό με τους followers της στο TikTok που διευκολύνει πολύ την τακτοποίηση του σπιτιού αποκαλύπτοντας ότι όλοι κάνουν το ίδιο λάθος.

Η διατήρηση ενός σπιτιού καθαρού και τακτοποιημένου μπορεί να φαίνεται δύσκολη δουλειά, αλλά μία γκουρού του καθαρισμού μοιράστηκε μια συμβουλή που θα κάνει το σκούπισμα παιχνιδάκι. Η ειδικός από την Purdy και Figg έκανε μια ερώτηση στους followers της στο TikTok: «Έχετε κάνει κάποιο από αυτά τα λάθη καθαρισμού;». Η ίδια ότι είχε κάνει λάθη στο παρελθόν, αλλά διαβεβαίωσε τους ακόλουθούς της ότι τα είχε κάνει «ώστε να μην χρειαστεί να τα κάνουν και εκείνοι».

Το κοινό λάθος στον καθαρισμό του σπιτιού, σύμφωνα με ειδικό

Η ειδικός επισήμανε ότι το λάθος που κάνουν οι περισσότεροι όταν καθαρίζουν το σπίτι τους είναι ότι «προσπαθούν να αφαιρέσουν τη σκόνη με ένα υγρό πανί».

Αυτό επισημαίνει ότι «απλώς σπρώχνει τη σκόνη τριγύρω» και προτείνει «να χρησιμοποιήσετε ένα στεγνό πανί πρώτα πριν το καθαρίσετε με οποιοδήποτε προϊόν» για να αποφύγετε την περαιτέρω εξάπλωση της σκόνης.

Ορισμένες ακόμη χρήσιμες συμβουλές από την ειδικό

Επίσης, συμβουλεύει να αφήνετε τα ρούχα να «στεγνώνουν στον αέρα με φυσικό τρόπο» ή «τουλάχιστον σε ένα μεγάλο δωμάτιο με αρκετή ροή αέρα». Υπόσχεται ότι θα στεγνώσουν πιο γρήγορα και θα έχουν άρωμα φρεσκάδας, καθώς κανείς δεν θέλει ρούχα με μούχλα.

Προειδοποίησε επίσης τους ακόλουθούς της να «στραγγίζουν σωστά τις σφουγγαρίστρες τους» αφού τακτοποιήσουν, τονίζοντας ότι η βιασύνη στη δουλειά αυτή θα μπορούσε να οδηγήσει σε «μυρωδιές μούχλας» στο σπίτι.

Τα σχόλια στο διαδίκτυο

Στα σχόλια, ένας χρήστης ανέφερε ότι απλά «σκουπίζει με ηλεκτρική σκούπα τη σκόνη», αλλά κάποιος άλλος διαφώνησε τονίζοντας ότι  είναι «γρηγορότερο με ένα πανί». Ένας άλλος χρήστης προειδοποίησε: «Μην προτείνετε το στεγνό σκούπισμα χωρίς να ενημερώσετε ότι είναι επικίνδυνο για όσους έχουν άσθμα», στο οποίο η απάντηση ήταν: «Σημείωση! Ευχαριστούμε για την υπενθύμιση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις