Κατευθείαν από τον αφρό της θάλασσας, τα γεμιστά καλαμαράκια δίνουν όλη την νοστιμιά σ ένα φαγητό που δεν μπορεί να αντισταθεί κανείς
ΥΛΙΚΑ
Για τη γέμιση
Ρύζι
Κρεμμύδι
Σκόρδο
Πιπεριές κόκκινη και πράσινη
Ντομάτα
Σάλτσα ντομάτας
Λάδι
Αλάτι
πιπέρι
πάπρικα γλυκιά
κουρκουμα
Μαϊντανό
άνηθο
ένα κύβο λαχανικών
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αρχικά φτιάχνουμε τη γέμιση. Ρίχνουμε όλα τα υλικά μέσα σε ένα τηγάνι και ξεκινάμε το σοτάρισμα. Δεν χρειάζεται να τα αφήσουμε πολύ να βράσουν, αλλά λίγο.
Έπειτα γεμίζουμε τα καλαμάρια και τα τοποθετούμε σένα ταψί.
Το κλείνουμε με αλουμινόχαρτο και τα βάζουμε μέσα στο φούρνο για μία ώρα.
Προς το τέλος ξεσκεπάζουμε για να ροδίσουν λίγο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.