Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2024

H Yπόσχεση του Έλον Μασκ αν εκλεγεί ο Τραμπ! Τα γεγονότα προχωρούν - Ο Αμερικανός επιχειρηματίας Έλον Μασκ υποσχέθηκε να...

 


Ο Αμερικανός επιχειρηματίας Έλον Μασκ υποσχέθηκε να μειώσει τις δαπάνες του προϋπολογισμού των ΗΠΑ κατά τουλάχιστον 2 τρισεκατομμύρια δολάρια εάν ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος Ντόναλντ Τραμπ κερδίσει τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, δείχνοντας πως οι δισεκατομμυριούχοι θα αρχίσουν να εμπλέκονται όλο και περισσότερο στην πολιτική, προσπαθώντας να συμβάλλουν, ώστε να επέλθει γρηγορότερα και πιο αποτελεσματικά η νέα εποχή στην πλανήτη.

Ο Μασκ ήταν ένας από τους εκλεκτούς της προεκλογικής συγκέντρωσης του Τραμπ που πραγματοποιήθηκε στην αρένα Madison Square Garden στην Νέα Υόρκη.

Ο έτερος δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας Χάουαρντ Λούτνικ, ο οποίος εκφώνησε μια δυναμική ομιλία λίγο πριν από τον Μασκ, τον ρώτησε πόσο θα μπορούσαν να περικοπούν οι δαπάνες του προϋπολογισμού της χώρας, που ανέρχονται σε 6,5 τρισεκατομμύρια δολάρια.

«Νομίζω ότι μπορούμε να μειώσουμε τουλάχιστον κατά δύο τρισεκατομμύρια», απάντησε ο Μασκ.

«Θα βγάλουμε την κυβέρνηση από την πίσω τσέπη και το χαρτζιλίκι σας. Η Αμερική απλά δεν έχει τελειώσει. Θα είναι υπέροχο», είπε. «Η Αμερική θα φτάσει σε ύψη που δεν έχει ξαναδεί».

Ο Τραμπ είχε δηλώσει ότι ήταν έτοιμος να προσφέρει στον Μασκ μια θέση στην αμερικανική κυβέρνηση εάν κερδίσει τις εκλογές. Σύμφωνα με τον Τραμπ, ο Μασκ θα ήθελε να συμμετάσχει στη βελτιστοποίηση του έργου της αμερικανικής κυβέρνησης.

Οι προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ θα διεξαχθούν στις 5 Νοεμβρίου. Το Δημοκρατικό Κόμμα θα εκπροσωπηθεί από την Αντιπρόεδρο Καμάλα Χάρις και το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα από τον πρώην Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.

Ένα είναι το σίγουρο: Οι δισεκατομμυριούχοι μπαίνουν όλο και πιο βαθιά στο κόλπο!

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.