Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024

«H πολυγαμία έκανε τον γάμο μου πιο δυνατό» – Tο πρότεινε η ίδια στον σύζυγό της


 Η Honey Brooks παραδέχεται ότι, από τότε που ο γάμος της είναι ανοιχτός σε τρίτα άτομα, η σχέση της με τον σύζυγό της έγινε πιο δυνατή. Το ζευγάρι κάνει σεξ με άλλες γυναίκες και η ιδέα ήταν της συζύγου.

H Honey εξηγεί: “Μπορεί να σας κάνει εντύπωση, αλλά ήταν δική μου ιδέα… Δεν το είχαμε κάνει στο παρελθόν. Ωστόσο, κάποια στιγμή, ο άνδρα μου, μου εξομολογήθηκε τη φαντασίωσή του να με δει να κάνω σεξ με γυναίκα και μετά, να την μοιραστούμε».

Από τότε, ακολούθησαν πολλές ακόμη γυναίκες – επαγγελματίες, φίλες του ζευγαριού και άγνωστες που έβρισκαν μέσω των social media. H Honey ομολογεί ότι δεν νιώθει ζήλεια όταν βλέπει τον άνδρα της με άλλες γυναίκες. Αντίθετα, της αρέσει.

“Μ’ αρέσουν οι γυναίκες και θέλω να κάνω σεξ μαζί τους”, είπε. “Είναι μεγάλη ευχαρίστηση να κάνω σεξ με μια γυναίκα και μετά να παρακολουθώ και τον άνδρα μου”.
Η Honey λέει ότι η σχέση του άνδρα της με τις γυναίκες αυτές, είναι επιφανειακή.

Δηλαδή: “Δεν δένεται μαζί τους. Δεν τις ξαναβλέπουμε άλλωστε. Αν κάποια μας αρέσει πολύ, θα ξαναβρεθούμε μία ή δύο φορές”.

“Έχουμε έρθει πιο κοντά. Η επικοινωνία και η εμπιστοσύνη είναι πολύ σημαντικές. Είμαστε ανοιχτοί και μιλάμε τόσο για τα συναισθήματα, όσο και για το σεξ, χωρίς να κρίνουμε”, συμπληρώνει.

Αυτό  βέβαια, δεν σημαίνει ότι θα ταίριαζε σ’ όλα τα ζευγάρια.

“Να επικοινωνείτε, να σέβεστε τα όρια του άλλου και αν κάποια στιγμή ο σύντροφος νιώσει άβολα, να σταματήσετε. Να θυμάστε ότι πρέπει και οι δύο να το θέλετε, όχι μόνο ο ένας”.

“Μετά από κάθε εμπειρία, να μιλάτε. Σε καμία περίπτωση μην πιέζετε τον άλλον να κάνει ή να νιώσει οτιδήποτε”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις