Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2024

Άγιοι Ανάργυροι: «H Mητέρα φώναζε “βοήθεια, το παιδί μου”» – Στο χειρουργείο η 14χρονη που τραυματίστηκε στο κεφάλι από κομμάτι σοβά μπαλκονιού

 


Στιγμές απόλυτης αγωνίας βίωσε η μητέρα του 14χρονου κοριτσιού, που τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι, όταν έπεσε πάνω της κομμάτι σοβά από μπαλκόνι 2ου ορόφου, ενώ βρίσκονταν μαζί σε στάση λεωφορείου, στους Αγίους Αναργύρους.

Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (24/10), επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου. Σύμφωνα με εργαζόμενους καταστημάτων της περιοχής, που μίλησαν στο enikos.gr, ολόκληρη η γειτονιά αναστατώθηκε και ο καθένας επιχείρησε, όπως μπορούσε, να βοηθήσει την 14χρονη κοπέλα, αλλά και να καθησυχάσει την μητέρα της, η οποία επαναλάμβανε συνέχεια «βοήθεια, το παιδί μου. Βοηθήστε με».

«Η μητέρα, όπως είναι λογικό, ήταν τρομαγμένη, φώναζε και ζητούσε βοήθεια για το παιδί της, και η κοπέλα ήταν κατάκοιτη κάτω στο έδαφος και στην αγκαλιά της μάνας της. Φαινόταν ότι είχε χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι της. Στην αρχή δεν κατάλαβα τι είχε συμβεί αλλά  μετά είδα τα κομμάτια από τον σοβά του μπαλκονιού» αναφέρει στο enikos.gr μία εργαζόμενη της περιοχής.

Στο σημείο έφτασε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, και με συνοδεία αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. η 14χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση μέχρι και τώρα.

Όπως είναι ήδη γνωστό, η 14χρονη φέρει εξωτερικό επισκληρίδιο αιμάτωμα στο κεφάλι και κρίθηκε απαραίτητη η χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση του τραύματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις