Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

Αντίστροφη μέτρηση: H οδηγία που φέρεται να δόθηκε για τα Eλληνοτουρκικά


 Και ενώ κυκλοφορεί η φήμη πως βουλευτές της ΝΔ ίσως ετοιμάζουν ερώτηση για τα ελληνοτουρκικά, σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν σε ΜΜΕ η επιθυμία-οδηγία, κατά άλλους εντολή, του Μαξίμου είναι να μην γίνει κάτι τέτοιο! Η κυβέρνηση θέλει πάση θυσία να διατηρήσει τα ήρεμα νερά στο Αιγαίο και σε αυτή την κατεύθυνση εκτιμάται πως δεν πρέπει […]

Και ενώ κυκλοφορεί η φήμη πως βουλευτές της ΝΔ ίσως ετοιμάζουν ερώτηση για τα ελληνοτουρκικά, σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν σε ΜΜΕ η επιθυμία-οδηγία, κατά άλλους εντολή, του Μαξίμου είναι να μην γίνει κάτι τέτοιο!

Η κυβέρνηση θέλει πάση θυσία να διατηρήσει τα ήρεμα νερά στο Αιγαίο και σε αυτή την κατεύθυνση εκτιμάται πως δεν πρέπει να υπάρξει αναταραχή στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας

Ήδη φέρονται να έχουν ενημερωθεί οι βουλευτές. Το αν θα ακολουθήσουν την οδηγία είναι άγνωστο προς ώρας! Ειδικά όταν ο Αντώνης Σαμαράς μίλησε πρόσφατα για «λύσεις άδικες και καταστροφικές που “μαγειρεύονται” για Κύπρο και Αιγαίο».

Η κινητοποίηση στην Πειραιώς φέρεται να πραγματοποιήθηκε έπειτα από πληροφορία πως ετοιμάζεται επερώτηση από συγκεκριμένο αριθμό βουλευτών με την πρόθεση να σηκωθεί σκόνη» για τα εθνικά ζητήματα με την Άγκυρα.

Λόγω του κινδύνου να τεθεί υπό αμφισβήτηση το πατριωτικό στάτους της κυβέρνησης, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, υπήρξε ανησυχία εκ Βρυξελλών, όπου βρίσκεται ο πρωθυπουργός.

Η κυβέρνηση θεωρεί πως υπάρχει «χρυσή ευκαιρία» να λυθούν τα όποια προβλήματα με την Άγκυρα, αλλά αυτό θα γίνει όπως διατρανώνεται σε όλους τους τους τόνους με βάσει το Διεθνές Δίκαιο.

Ωστόσο, εντός ΝΔ υπάρχει ανησυχία! Το αυτή η ανησυχία είναι εύλογη ή μη, θα φανεί στις μέρες ή τους μήνες που ακολουθούν!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις