Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024

Έλον Μασκ κατά FEMA! Χαμός στην Βόρεια Καρολίνα! Τεράστιο μυστήριο εν όψει εκλογών, vid - Διαβάστε τι ακριβώς συμβαίνει

 


Ο Έλον Μασκ επέκρινε την Παρασκευή την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης (FEMA), υποστηρίζοντας ότι μπλοκάρει τις αποστολές δορυφορικών διαδικτυακών παραδόσεων Starlink στη Βόρεια Καρολίνα που έχει πληγεί από τον τυφώνα, με δημοσιεύματα να αναφέρουν πως εκεί η πλειοψηφία των πολιτών είναι ψηφοφόροι του Τραμπ!

“Η FEMA δεν αποτυγχάνει απλώς να βοηθήσει επαρκώς τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα, αλλά εμποδίζει ενεργά τους πολίτες που προσπαθούν να βοηθήσουν!” ο δισεκατομμυριούχος ισχυρίστηκε στο Χ.

Ο Μασκ είπε ότι μόλις έλαβε ένα σημείωμα από έναν μηχανικό της SpaceX, την μητρική εταιρεία του Starlink, στο Άσβιλ της Βόρειας Καρολίνας , ο οποίος είπε ότι η εταιρεία “έχει ενεργοποιήσει δύο μεγάλες βάσεις λειτουργίας για ελικόπτερα για να παραδίδουν αγαθά».

Αλλά ο Μασκ είπε ότι ο μηχανικός της Space X ισχυρίστηκε ότι η FEMA “μπλοκάρει ενεργά τις αποστολές και κατάσχει αγαθά και υπηρεσίες τοπικά και τα κλειδώνει μακριά για να δηλώσει ότι είναι δικά της. Είναι πολύ πραγματικό και τρομακτικό το πόσο έχουν πάρει τον έλεγχο για να σταματήσουν τους ανθρώπους να βοηθούν..”

Η FEMA αρνήθηκε κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς!

Ο τυφώνας «Helene» καταλήγει να είναι ο πιο σκληρός τυφώνας στις ΗΠΑ από τον τυφώνα «Katrina»! Ο αριθμός των νεκρών ξεπερνά τους 200! Εκατοντάδες αγνοούνται και τουλάχιστον 780.000 σπίτια έμειναν χωρίς ρεύμα! Έχει πλήξει την Βόρεια και Νότια Καρολίνα, καθώς και τις Γλόριντα και Georgia!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στις περιοχές ζει περίπου το ένα τέταρτο των ψηφοφόρων Τραμπ της χρονιάς 2020!

Οι θεωρίες συνωμοσίας (;) φυσικά δίνουν και παίρνουν, ειδικά μετά τις καταγγελίες του Έλον Μασκ κατά τις FEMA, η οποία παρεμποδίζει, όπως διατείνεται ο ίδιος την βοήθεια που προσφέρεται! Πολλοί δεν διστάζουν να μιλήσουν ακόμα και για τεχνολογία καιρού, η οποία φέρεται να χρησιμοποιήθηκε!

Όπως και να έχουν τα πράγματα η εκλογική αναμέτρηση στην Αμερική εξελίσσεται σε μία τεράστια περιπέτεια!

Δείτε τι βίντεο ανέβασε ο Έλον Μασκ:

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-AFP POOL

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις