Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024

EXOYME NA KANOYME ME POMΠΟΤ??? Βίντεο: Η Κ.Χάρις έπαθε… Μπάιντεν σε προεκλογική της ομιλία – Επανέλαβε το «32 ημέρες» 5 φορές μέσα σε 30 δευτερόλεπτα! Έσβησε η οθόνη που της υπαγόρευε την ομιλία της και δεν ήξερε τι να πει!

 


Η Καμάλα Χάρις δεν έχει ιδέα τι να πει όταν η οθόνη στην οποία εμφανίζονταν η προσχεδιασμένη προεκλογική της ομιλία έπαψε να λειτουργεί και επαναλάμβανε συνεχώς «32 ημέρες»!

Για την ακρίβεια επανέλαβε την φράση τέσσερις φορές συν μία ακόμα, σκέτο τον αριθμό «32», συνολικά δηλαδή πέντε φορές μέσα σε 30 δευτερόλεπτα!

«Θυμάστε τον αριθμό του 32 σήμερα;

Έχουμε 32 μέρες μέχρι τις εκλογές». «Λοιπόν 32 ημέρες… 32 ημέρες… Εντάξει. Έχουμε κάποιες δουλειές να κάνουμε.

Έχουμε κάποιες δουλειές να κάνουμε… Εντάξει. 32 ημέρες… και ξέρουμε ότι θα το κάνουμε, και θα είναι ένας πολύ σκληρός αγώνας μέχρι το τέλος.”

«Θα είναι ένας πολύ σκληρός αγώνας μέχρι το τέλος. Είμαστε το αουτσάιντερ και ξέρουμε ότι έχουμε σκληρή δουλειά μπροστά μας».

Η εικόνα ήταν πολύ κακή καθώς έδειξε ότι η αντιπρόεδρος δεν είναι ικανή να μιλήσει από μόνη της και να συντάξει δικές τις φράσεις και προτάσεις.

Με λίγα λόγια της λείπουν ιδέες, λέξεις και σκέψεις!

Η ίδια επανέλαβε την ίδια φράση τόσες φορές γιατί έψαχνε τρόπο να καλύψει το αμήχανο κενό μέχρι να λειτουργήσει και πάλι η οθόνη του υποβολέα!

Αντίθετα, ο αντίπαλος της, ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων, Ν.Τραμπ, είναι γνωστό ότι αυτοσχεδιάζει και δεν εξαρτάται από υποβολέα και από προγραμμένες ομιλίες.

Έχει σχεδιάσει την ομιλία του από πριν αλλά την χρησιμοποιεί περισσότερο σαν «οδηγό» του τι θέλει να παρουσιάσει στο εκλογικό του κοινό.

Ο ευρηματικός αυτοσχεδιασμός σε μία ομιλία χωρίς την χρήση άλλων μέσων δείχνει υψηλή ευφυΐα το αντίθετο που παρουσίασε δηλαδή η αντιπρόεδρος Κ.Χάρις.

Τον τελευταίο μήνα η αντιπρόεδρος θα αναγκαστεί να πυκνώσει τις παρουσίες της ειδικά στις λεγόμενες swing states, στις οποίες οπωσδήποτε πρέπει να παρευρεθεί αλλιώς θα τις χάσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις