Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Ντιμπέιτ ζητά ο Χάρης Δούκας - Επικοινώνησε με την EPT


 Τη διεξαγωγή ντιμπέιτ με τον Νίκο Ανδρουλάκη ζητά ο Χάρης Δούκας, αφού οι δύο άντρες είναι αυτοί που θα βρεθούν αντιμέτωποι την επόμενη Κυριακή 13/10 ως υποψήφιοι για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ.

Όπως ανέφερε σε ανάρτησή του ο Δήμαρχος Αθηναίων, επικοινώνησε με την ΕΡΤ και ζήτησε τη διεξαγωγή ντιμπέιτ

«Είναι σημαντικό να κάνουμε έναν ζωντανό και παραγωγικό διάλογο για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής και της χώρας», τόνισε.


«Σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα για το ΠΑΣΟΚ. Ευχαριστώ από καρδιάς τα 300.000 μέλη, τους συνυποψήφιούς μου που γύρισαν την Ελλάδα για να δυναμώσουν την παράταξη και όσους με στήριξαν.

«Το 70% ζητάει αλλαγή ηγεσίας. Σας καλώ την επόμενη Κυριακή να κάνουμε την μεγάλη υπέρβαση για να αλλάξουμε τη χώρα», δήλωσε χθες ο κ. Δούκας μετά την ανάδειξή του στην δεύτερη θέση, στον α' γύρο των εκλογών.

Με παρελθόν στις ανατροπές

Ο Χάρης Δούκας μπορεί να πέρασε ένα βράδυ αγωνίας, μετά το ντέρμπι για την δεύτερη θέση, πλέον όμως μπορεί βάσιμα να ελπίζει ότι μπορεί να κερδίσει την δεύτερη Κυριακή. Μπορεί να έχει λιγότερο χρόνο από τον αντίπαλό του στην ενεργό πολιτική, έχει όμως στο βιογραφικό του, ιστορικό ανατροπών και μάλιστα μία από τις μεγαλύτερες ανατροπές στις δημοτικές εκλογές, όταν από το 14% του πρώτου γύρου, εκτοξεύθηκε στο 56% κερδίζοντας τον Κώστα Μπακογιάννη και αυτό σε ψυχολογικό επίπεδο του δίνει ένα αβαντάζ.

Το κοινό στοίχημα και των δύο μονομάχων της επόμενης Κυριακής είναι να πείσουν τους ψηφοφόρους των μεγάλων αστικών κέντρων να τους εμπιστευτούν καθώς σε αυτά εμφάνισαν τα μικρότερα ποσοστά τους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις