Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2024

Eκτέλεση σε τουριστικό θέρετρο του Κανκούν – Oι δολοφόνοι Tράπηκαν σε φυγή με τζετ σκι


 Τρομοκρατημένοι τουρίστες τράπηκαν σε φυγή για να σώσουν τη ζωή τους καθώς τέσσερις εκτελεστές σκότωσαν έναν άνδρα έξω από ένα πολυτελές θέρετρο πέντε αστέρων στο Κανκούν.

Το θύμα, που ταυτοποιήθηκε μόνο ως 30χρονος Μεξικανός υπήκοος, πυροβολήθηκε χθες το πρωί έξω από το ξενοδοχείο Riu, αναγκάζοντας τους τουρίστες να τρέξουν να βρουν ασφαλές σημείο.

Αφού πυροβόλησαν αρκετές φορές οι δολοφόνοι τράπηκαν σε φυγή από το σημείο, με δύο εξ αυτών να φεύγουν με τζετ σκι που φέρεται να είχε νοικιάσει το θύμα και δύο να τρέπονται σε φυγή τρέχοντας.

Καρτέλ πίσω από το συμβόλαιο θανάτου;

Οι επισκέπτες έτρεξαν για κάλυψη καθώς οι άνδρες πραγματοποίησαν τη στοχευμένη επίθεση πριν επιχειρήσουν να αποφύγουν την αστυνομία, ανέφερε η Turquesa News . Οι αρχές επιβολής του νόμου διερευνούν την πιθανότητα αυτή η ανθρωποκτονία να σχετίζεται με διακίνηση ναρκωτικών και εγκλήματα που σχετίζονται με καρτέλ.

Πλάνα από τα επακόλουθα δείχνουν ότι οι επισκέπτες περιφέρονται στο λόμπι του ξενοδοχείου που χρεώνει 1.000 δολάρια τη βραδιά περιμένοντας οδηγίες από αξιωματούχους.

Άλλοι εθεάθησαν στην κάμερα μέσα στο θέρετρο πανικόβλητοι, με κάποιους να τηλεφωνούν σε αγαπημένα τους πρόσωπα, να ουρλιάζουν και να βιάζονται να μπουν μέσα με τον εξοπλισμό της παραλίας.

Το Hotel Riu δημοσίευσε μια δήλωση ότι ο νεκρός δεν ήταν επισκέπτης ή υπάλληλος στο ξενοδοχείο τους, ανέφερε το Riviera Maya News. Η αστυνομία δεν έχει ταυτοποιήσει τον νεκρό, αλλά οι διασώστες επιβεβαίωσαν ότι ήταν νεκρός στο σημείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις