Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024

Γλυφάδα: Τροχαίο δυστύχημα στην παραλιακή – Eνας Nεκρός, δύο τραυματίες


 Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη στο ύψος της Γλυφάδας, όταν τζιπ εξετράπη της πορείας του και συγκρούστηκε με δύο ακόμη οχήματα ενώ ξήλωσε δέντρο και κολώνα της ΔΕΗ. Νεκρός ο οδηγός του 2ου οχήματος. Τραυματίες οι επιβάτες του τζιπ.

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα με νεκρό έναν 51χρονο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης 10 Οκτωβρίου στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ρεύμα προς Γλυφάδα.

Πώς συνέβη το τροχαίο δυστύχημα

Το δυστύχημα συνέβη στο ύψος της Γλυφάδας, στη συμβολή της Λεωφόρου Ποσειδώνος με την οδό Νίκης, στις 03:30, όταν τρία οχήματα συγκρούστηκαν.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το MEGA, ένα τζιπ όχημα μεγάλου κυβισμού που κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω σε άλλο όχημα στο ίδιο ρεύμα, που εκείνο με τη σειρά του έπεσε πάνω σε σταθμευμένο αυτοκίνητο και από το οποίο ανασύρθηκε νεκρός ο 51χρονος οδηγός.

Ξεριζώθηκε δέντρο και κολόνα ηλεκτροφωτισμού

Το τζιπ σταμάτησε περί τα 60 μέτρα από το σημείο της σύγκρουσης αφότου ξερίζωσε δέντρο όπως και μια κολόνα ηλεκτροφωτισμού.

Τραυματίες οι επιβαίνοντες στο τζιπ

Στο τζιπ όχημα επέβαιναν δύο άτομα, μια γυναίκα και ένας άντρας, τραυματίστηκαν και διακομίστηκαν στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή τους.

Στο σημείο μετέβησαν έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα, ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και κλιμάκιο της Τροχαίας. Ερευνα για τα αίτια και τις συνθήκες του περιστατικού διενεργεί η ΕΛ.ΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.