Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2024

Dr Evil: Ο πλαστικός χειρουργός που μετέτρεψε μοντέλο σε «σκλάβα του σεξ» – Οι καταγγελίες της πρώην συζύγου του


 Ένας πλαστικός χειρουργός του Μανχάταν – ο οποίος κατηγορήθηκε ότι μετέτρεψε ένα μοντέλο σε «σκλάβα του σεξ» σε μια δίκη “βόμβα” – φέρεται να κακοποίησε επίσης βάναυσα την πρώην σύζυγό του και της έκανε ένεση ορμονών, όπως αποκαλύπτουν τα δικαστικά έγγραφα.

Ο Αμμάρ Μαχμούντ εμπλέκεται σε μια σκληρή δικαστική μάχη με την πρώην σύζυγό του, η οποία έχει καταγωγή από τη Συρία. Η γυναίκα κατέθεσε αγωγή εναντίον του το 2014, μετά τον σύντομο γάμο τους, σύμφωνα με τα αρχεία.

«Ο πρώην σύζυγος της ενάγουσας της επιτέθηκε σε πολλές περιπτώσεις, όπως την έσπρωξε έξω από το σπίτι μια κρύα μέρα χωρίς ρούχα και της έκανε ένεση αυξητικής ορμόνης για να πετύχει το «τέλειο σώμα», αναφέρει μια κατάθεση.

Πολλές από τις κατηγορίες της – όπως ένα περιστατικό στο οποίο φέρεται να την χτύπησε και την έπνιξε με ένα μαξιλάρι – αντικατοπτρίζουν την κακοποίηση που φέρεται να υπέστη η πρώην κοπέλα του Μάγια Γουίλοου Σίας, 25 ετών, η οποία υπέβαλε τη δική της αγωγή εναντίον του γιατρού αυτή την εβδομάδα.

Ο Bryan Swerling, ο οποίος εκπροσωπεί την πρώην σύζυγο του Mahmoud, είπε ότι δεν γνώριζε για την υπόθεση της Sias μέχρι που δημοσιεύθηκε το θέμα στην NY Post.

«Δεν εκπλήσσομαι λαμβάνοντας υπόψη τους ισχυρισμούς που κάναμε στην αγωγή μας πριν από χρόνια» σχολίασε.

Ήταν στο έλεος του συζύγου και της πεθεράς της

Η μήνυση την περιγράφει ως μια εξαιρετικά καταξιωμένη γιατρό από τη Συρία που συνδέθηκε για πρώτη φορά με τον Μαχμούντ το 2011, ξεκινώντας μια αλληλογραφία. Το ζευγάρι τελικά παντρεύτηκε το 2013 στο Staten Island. Η μετακόμιση στις ΗΠΑ ήταν δύσκολη για τη νέα νύφη, η οποία μιλούσε ελάχιστα αγγλικά εκείνη την εποχή και δεν μπορούσε να εργαστεί νόμιμα, αφήνοντάς την «εντελώς εξαρτημένη οικονομικά από τον νέο της σύζυγο και τα πεθερικά της», αναφέρουν τα δικαστικά έγγραφα.

Η μήνυση κατηγορεί τον Μαχμούντ και τη μητέρα του ότι «εκμεταλλεύθηκαν αυτή την ευπάθεια».

«Ήρθε στις Ηνωμένες Πολιτείες από τη Συρία για να ζήσει με τον σύζυγό της και τη μητέρα του, όπου ήταν στο απόλυτο έλεός τους», αναφέρει.

Ο Μαχμούντ φέρεται να έγινε λεκτικά βίαιος και σωματικά βίαιος μαζί της σχεδόν αμέσως μετά τη μετακόμισή της στη Νέα Υόρκη, σύμφωνα με τη μήνυση.

Ήταν ένας bodybuilder που είχε κάνει ένεση στον εαυτό του με μια ανθρώπινη αυξητική ορμόνη – και, αποδοκιμάζοντας το σώμα της νέας του γυναίκας, άρχισε να επιμένει να πάρει το φάρμακο και να πάει στο γυμναστήριο, υποστηρίζει η μήνυση. Όταν αρνήθηκε να πάρει το φάρμακο, ο Μαχμούντ φέρεται να της έκανε ένεση «με τη βία και χωρίς συγκατάθεση» πολλές φορές, απειλώντας την με βία όταν αρνήθηκε, σύμφωνα με τη μήνυση.

Κάποια στιγμή, η σύζυγος του Μαχμούντ ζήτησε από την πεθερά της να συστήσει έναν γυναικολόγο, σύμφωνα με τη μήνυση. Αλλά η Nokari, η οποία ήταν γυναικολόγος, επέμεινε να εξετάσει τη νύφη της σε ένα τραπέζι υπολογιστή επειδή είπε ότι ήταν πολύ ακριβό να τη στείλει σε άλλο γιατρό, αναφέρουν τα δικαστικά έγγραφα.

«Υπό πίεση και απειλές, η ενάγουσα υποβλήθηκε σε αυτήν την ταπεινωτική εξέταση από την πεθερά της», αναφέρει η κατάθεση. Το αρχικό περιστατικό απορρίφθηκε από τη μήνυση, αλλά άλλες φερόμενες αναγκαστικές γυναικολογικές εξετάσεις παραμένουν μέρος της υπόθεσης, δείχνουν τα αρχεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις