Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2024

Ματίνα Παγώνη για Μαρινέλλα: «Όσα λιγότερα ξέρει, τόσο καλύτερα είναι» – Τι είπαν στην τραγουδίστρια για τη νοσηλεία της


 Για την κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας μίλησε το πρωί της Τετάρτης (02/10), η Ματίνα Παγώνη στην εκπομπή του Mega, «Buongiorno», με την πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ να εξηγεί τι συμβαίνει και ποια θα είναι τα μελλοντικά βήματα από την ιατρική ομάδα της τραγουδίστριας, έπειτα από τη συμπλήρωση μιας εβδομάδας από την πτώση της.

«Όπως έγραψαν και συνάδελφοι στο ιατρικό ανακοινωθέν, η κατάσταση της Μαρινέλλας είναι κρίσιμη, χωρίς μείζονες επιπλοκές. Αυτό σημαίνει, ότι και ένας πυρετός είναι αναμενόμενος και όχι ανησυχητικός. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι για κάθε ασθενή είναι πολύτιμο κάθε λεπτό, στιγμή και ημέρα που δεν έχει κάνει επιπλοκές, και βελτιώνεται.

Επομένως, παραμένουμε στο ότι έχουμε μια κρίσιμη κατάσταση, γιατί όντως έτσι είναι. Τα αιμορραγικά εγκεφαλικά δεν γίνονται καλά από τη μια στιγμή στην άλλη, θέλουν πάρα πολύ χρόνο. Περιμένουμε την ομάδα των γιατρών που την παρακολουθεί, ανάλογα με τον απεικονιστικό και εργαστηριακό έλεγχο, που θα κάνει σε τακτά χρονικά διαστήματα, να κρίνει την πορεία από εδώ και στο εξής.

Από ότι φαίνεται, η φαρμακευτική αγωγή έχει αποδώσει και εμείς περιμένουμε περνώντας την στάσιμη κατάσταση, να μπούμε στη φάση της σταδιακής βελτίωσης. Από όσο ξέρω, η Μαρινέλλα δεν είναι σε καταστολή. Ο χρόνος είναι υπέρ της. Από όσο ξέρουμε έχει επαφή με το περιβάλλον. Ο ασθενής όσα λιγότερα ξέρει, τόσο καλύτερα είναι – όταν βρίσκεται σε μια μονάδα.

Δεν είναι δυνατόν να εξηγήσεις στον ασθενή λεπτομέρειες. Θα της είπαν ότι υπάρχει κάποιο περαστικό επεισόδιο και τώρα πηγαίνει σε βελτίωση. Η Μαρινέλλα είναι μια έξυπνη γυναίκα, άρα δεν χρειάζεται σε αυτή τη φάση να της πεις πολλά πράγματα, γιατί η ψυχολογική κατάσταση όλων των ασθενών παίζει πολύ μεγάλο ρόλο», είπε η Ματίνα Παγώνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις