Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2024

Κυριάκος Βελόπουλος: Να παραιτηθούν Σαμαράς και βουλευτές του αν θεωρούν ότι η ΝΔ υλοποιεί αντεθνικές λύσεις

 


«Αφού ο Αντώνης Σαμαράς θεωρεί και λέει ότι η ΝΔ δια του κ. Μητσοτάκη υλοποιεί αντεθνικές λύσεις, κάτι που λέει εδώ και πάρα πολύ καιρό η Ελληνική Λύση, είναι καιρός να αποδείξει ότι αυτά που λέει τα εννοεί. Και πώς; Να παραιτηθεί αυτός και οι βουλευτές του για να μην έρθουν οι αντεθνικές λύσεις, που τώρα ο ίδιος λέει» δήλωσε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Αναφορικά με την τουρκική NAVTEX, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης τόνισε: «Η Navtex της Τουρκίας είναι απόδειξη ότι η κυβέρνηση οδηγεί τη χώρα στον γκρεμό και το κυριότερο ότι είναι ικανή να υπογράψει με τον Ερντογάν συμφωνία, ώστε να ζητάμε άδεια για να φεύγουμε από τον Πειραιά για να πηγαίνουμε στην Σαλαμίνα. Αυτό δεν είναι κυβέρνηση. Αυτό είναι ξεπούλημα της εθνικής κυριαρχίας».

Τέλος, σχολιάζοντας την στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη στην προ ημερησίας διάταξης συζήτηση στη Βουλή για τις πυρκαγιές είπε: «Το γεγονός ότι ο αδύναμος πρωθυπουργός επέλεξε έναν αντίπαλο αδύναμο, όπως ο κ. Ανδρουλάκης, κάτι που επεσήμανε και η Ελληνική Λύση χθες στο Κοινοβούλιο, αποδεικνύει ότι θέλει να διαλέγει αδύναμους αντιπάλους, γιατί η μοναδική δύναμη στο Ελληνικό Κοινοβούλιο είναι η Ελληνική Λύση. Η πραγματική αντιπολίτευση».

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις