Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2024

Το έξυπνο κόλπο για να διατηρείτε καθαρή την τοστιέρα σας χωρίς κόπο – «Λειτουργεί κάθε φορά», λέει μητέρα


 Μια μητέρα αποκάλυψε ένα έξυπνο κόλπο για να διατηρήσετε την τοστιέρα σας πεντακάθαρη και να αποτρέψετε τη συσσώρευση καμένων υπολειμμάτων φαγητού που είναι δύσκολο να καθαριστούν από τη συσκευή. Τίποτα δεν συγκρίνεται με ένα λαχταριστό τοστ, αλλά ο καθαρισμός της τοστιέρας μπορεί να γίνει εφιάλτης.

Είτε σας αρέσει να φτιάχνετε απλό τοστ με τυρί και ζαμπόν είτε είστε πιο δημιουργικοί ετοιμάζοντας μια παραλλαγή της πίτσας με πεπερόνι, οι τοστιέρες είναι ένα βασικό στοιχείο της κουζίνας σε πολλά νοικοκυριά. Ωστόσο, το σκούπισμα των καμένων υπολειμμάτων λιωμένου τυριού ή της χυμένης σάλτσας ντομάτας δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Το κόλπο για πεντακάθαρη τοστιέρα

Η Casey Major Bunce, γνωστή και ως Major Mum Hacks, έχει συγκεντρώσει πάνω από 232.000 ακόλουθους μόνο στο TikTok χάρη στις πρακτικές συμβουλές και τα κόλπα της. Μεταξύ άλλων προτείνει μια έξυπνη μέθοδο για τον καθαρισμό της τοστιέρας. Με αυτό τον τρόπο έκανε την δική της συσκευή δύο ετών να φαίνεται ολοκαίνουργια.

Σ’ ένα viral βίντεο, η Casey καλύπτει το εσωτερικό της τοστιέρας με αντικολλητικό χαρτί ψησίματος πριν τοποθετήσει τα σάντουιτς και κλείσει το καπάκι. «Ο καθαρισμός της τοστιέρας είναι εφιάλτης, οπότε αυτό το κόλπο θα σας σώσει», είπε. «Κρατάει όλους τους χυμούς μέσα στο χαρτί ψησίματος και δεν υπάρχει κίνδυνος πυρκαγιάς».

Τα σχόλια στο διαδίκτυο για το κόλπο καθαρισμού

Εκατοντάδες χρήστες των social media εντυπωσιάστηκαν με αυτό το κόλπο και έσπευσαν στην ενότητα σχολίων για να μοιραστούν τις σκέψεις τους, με πολλούς να κάνουν tag τους φίλους και την οικογένειά τους για να δουν το κόλπο. «Αυτό είναι το καλύτερο κόλπο», είπε ένας χρήστης.

Ένας χρήστης συμφώνησε, σχολιάζοντας: «Ιδιοφυές! Πολλοί λένε ότι είναι σπατάλη χαρτιού. Θα το χρησιμοποιήσω ξανά. Η ζωή είναι μικρή για να καθαρίζω». Ένας τρίτος χρήστης πρόσθεσε: «Η τοστιέρα μου καταστρέφει απλά το τοστ μου. Ελπίζω να λειτουργεί αυτό».

Ωστόσο, πολλοί χρήστες σημείωσαν ότι το κόλπο μπορεί να εμποδίσει το τοστ σας να γίνει πραγματικά τραγανό και καλά ψημένο. «Φαίνεται όμως μισοψημένο και στοιχηρίζω ότι δεν έχει τόσο καλή γεύση όσο θα έπρεπε να είναι με βούτυρο στο εξωτερικό για να γίνει ωραίο και τραγανό».

Ένας άλλος χρήστης υποστήριξε: «Μου αρέσει το τοστ μου να φαίνεται φρυγανισμένο. Ναι είναι υπέροχο και καθαρό αλλά αυτό δεν κάνει τη δουλειά του. Επίσης, απλά σπαταλάτε χρόνο και χρήμα φτιάχνοντας ένα τοστ που δεν είναι φρυγανισμένο», ενώ ένας τρίτος χρήστης έγραψε:

«Η τοστιέρα μου είναι μεγαλύτερη από τη δική σου και μοιάζει σαν καινούργια χωρίς να χρησιμοποιήσω αντικολλητικό χαρτί, απλά την καθαρίζω μόλις κρυώσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις