Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2024

Μίλτος Τεντόγλου: Θρήνος για τον χρυσό Ολυμπιονίκη – Πέθανε ο παππούς του

 


Στη θλίψη βυθίστηκε η οικογένεια του δις χρυσού Ολυμπιονίκη, Μίλτου Τεντόγλου καθώς ο αγαπημένος παππούς -και συνονόματος του Έλληνα πρωταθλητή- άφησε την τελευταία του πνοή.

Τις τελευταίες ημέρες του Σεπτεμβρίου, ο Μίλτος Τεντόγλου ο πρεσβύτερος έφυγε από τη ζωή. Πρόκειται για έναν από τους ανθρώπους που ακολούθησαν τον κορυφαίο άλτη του πλανήτη σε κάθε άκρη του κόσμου, για να παρακολουθήσουν τις προσπάθειές του. Τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Η κηδεία του θα τελεστεί στις 12:00 το μεσημέρι του Σαββάτου 5 Οκτωβρίου στον τόπο καταγωγής του, την Πηγαδίτσα Γρεβενών.

Η αγάπη του Μίλτου Τεντόγλου για τον παππού του ήταν μεγάλη. Αλλά και ο παππούς του μιλούσε με υπερηφάνεια για τον εγγονό του και τα όσα έχει καταφέρει. Μάλιστα το καλοκαίρι του 2023 ο Έλληνας αθλητής φτάνοντας στο ξενοδοχείο μετά τον θρίαμβο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου δεν χαιρέτησε τον αρχηγό της ελληνικής αποστολής και α’ ειδικό γραμματέα του ΣΕΓΑΣ, Παναγιώτη Δημάκο πρώτο, αλλά κατευθύνθηκε προς τον παππού του. Μια κίνηση που είχε προκαλέσει “βροχή” από σχόλια στα social media.

Ωστόσο όπως είχε εξηγήσει ό ίδιος, δεν χαιρέτησε πρώτα τον κ. Δημάκο που είναι και φίλος του γιατί είχε να δει τον παππού του έναν χρόνο.

“Ο παππούς μου έχει πρόβλημα υγείας πολύ σοβαρό και ταξίδεψε μέχρι εδώ και ήθελα απλά να τον χαιρετήσω πρώτο και αυτό έκανα. Το έκανα για τον παππού μου και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ο ΣΕΓΑΣ με στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Είναι πολύ κοντά μας και μας βοηθάει συνεχώς», είχε δηλώσει ο Μίλτος Τεντόγλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις