Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024

Παντρεύτηκαν η κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Θεοδώρα Γλύξμπουργκ με τον Εκλεκτό της Καρδιάς της Μάθιου Κουμάρ


 Παντρεύτηκαν στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών η κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Θεοδώρα Γλύξμπουργκ με τον σύντροφό της Μάθιου Κουμάρ.

Η Θεοδώρα συνοδεύτηκε από τον Παύλο Γλύξμπουργκ, ο οποίος ήταν και κουμπάρος μαζί με τους Νικόλαο, Φίλιππο, Μαρία Ολυμπία, Αχιλλέα-Ανδρέα και την Arrietta Morales de Grecia.

Εξω από την Μητρόπολη συγκεντρώθηκαν δεκάδες κόσμου για να παρακολουθήσουν την «παρέλαση» βασιλικών και επωνύμων, σε έναν γάμο που το μυστήριο τέλεσε ο μητροπολίτης Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κέας και Μήλου Δωρόθεος.

Μεταξύ των καλεσμένων ήταν οι βασιλικές οικογένειες της Σουηδίας, της Δανίας, η Χρυσή Βαρδινογιάννη, η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος με την συντροφό του, η Σίλια Κριθαριότη, που έραψε και το νυφικό της Θεοδώρας, με το σύζυγό της, η Βασίλισσα Εκατερίνη της Σερβίας κ.α.

Μετά το γάμο, θα πραγματοποιηθεί η γαμήλια δεξίωση στο ξενοδοχείο One&Only Aesthesis στην παραλία της Γλυφάδας, ενώ την Κυριακή το πρωί, οι νεόνυμφοι θα παραθέσουν ένα αποχαιρετιστήριο brunch για όλους τους καλεσμένους, πάλι στο One&Only Aesthesis, πριν αναχωρήσουν για το μήνα του μέλιτος.

Δείτε εικόνες:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις