Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2024

Είναι έξαλλη με τον άνδρα της επειδή διαδίδει ψέματα για να την Τιμωρήσει – «Λέει ότι είμαι τιποτένια και ανεπρόκοπη»


 Μία γυναίκα αποκαλύπτει πως, ο άνδρας της, διασπείρει αισχρές φήμες, προκειμένου να την τιμωρήσει για την «εξωσυζυγική» της σχέση.

Εκτός από το γεγονός ότι παριστάνει το θύμα και περιγράφει τη γυναίκα του ως πόρνη, επιπλέον αμφισβητεί και το γεγονός ότι είναι ο πατέρας του αγέννητου παιδιού τους. Διαδίδει τις φήμες αυτές στους στενούς συγγενείς και τους φίλους τους.

Συντετριμμένη αλλά και έξαλλη, η γυναίκα περιέγραψε την κατάστασή της σε ανώνυμη ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Γράφοντας στο Reddit, στο thread r/relationships, στον λογαριασμό @alittlebirdsings, η 29χρονη γυναίκα, έδωσε στην ανάρτησή της τον τίτλο «Ο άνδρας μου διαστρεβλώνει την αλήθεια σε φίλους και συγγενείς μας για να με τιμωρήσει για την εξωσυζυγική σχέση μου».

Η έγκυος γυναίκα, εξήγησε πως, με τον άνδρα της, με τον οποίο είναι μαζί εδώ και επτά χρόνια, γνωρίστηκαν στο πανεπιστήμιο.

Όπως αποκαλύπτει, ενώ τα πρώτα χρόνια ήταν «πολύ καλά», μετά από λίγο, τα πράγματα άρχισαν ν’ αλλάζουν.

Ενδεικτικά, λέει: «Πριν από περίπου 17 μήνες, είχε γίνει απόμακρος, ψυχρός. Δεν κάναμε ούτε σεξ».

«Είχε αλλάξει συμπεριφορά»

«Από τρυφερός και προστατευτικός σύντροφος, είχε γίνει ένας άνδρας που απλά περίμενε τα πάντα από εμένα».

«Του ζήτησα να πάμε σε σύμβουλο γάμου και δεν ήθελε. Διάβαζα βιβλία για βοήθεια, προσπαθούσα να του μιλήσω. Μάταια».

Όπως εξηγεί η γυναίκα, η επιδείνωση της συντροφικής της σχέσης, την ώθησε σε εξωσυζυγική σχέση.

Η γυναίκα, συμπληρώνει: «Πέρσι τον απάτησα. Επικοινώνησα μετά από χρόνια μ’ έναν φίλο από το λύκειο, αρχίσαμε ν’ ανταλλάσσουμε ερωτικά μηνύματα και ένα σαββατοκύριακο, κανονίσαμε να βγούμε».

«Άρχισα να του εμπιστεύομαι τα μυστικά μου. Ήθελα να του μιλάω ολοένα και περισσότερο – πιο πολύ απ’ ό,τι τον άνδρα μου».

«Όταν ήρθε η ώρα να συναντηθούμε, έκανα πίσω και ομολόγησα τα πάντα στον άνδρα μου. Ανέλαβα όλη την ευθύνη».

«Το 2015 ήταν μια απαίσια χρονιά. Ένιωθα απίστευτες ενοχές και εκείνος είχε γίνει πολύ σκληρός. Προσπαθήσαμε να το αντιμετωπίσουμε – επέμενε να μην πάμε σε σύμβουλο – και τελικά, τον Ιούλιο, είδαμε κάποια βελτίωση, είχαμε γίνει πάλι ζευγάρι. Ήταν πολύ όμορφο».

«Μιλούσαμε για τα παιδιά που θέλαμε να κάνουμε. Είχαμε συμφωνήσει όμως ότι δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή να μείνω έγκυος. Έπρεπε πρώτα να λύσουμε το μεταξύ μας».

«Στη ζωή, τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα περιμένουμε. Τον Οκτώβριο, ανακαλύψαμε ότι είμαι έγκυος και θα γεννούσα τον Ιούλιο του 2016. Εκείνος πετούσε από τη χαρά του, ενώ εγώ ήμουν πιο συγκρατημένη».

«Τα πράγματα μέχρι τότε ήταν μια χαρά – ή έστω, έτσι νόμιζα. Τότε ήταν που ήθελα βοήθεια».

Αν και η συνάντηση με τον παλιό της συμμαθητή δεν έγινε ποτέ, ο άνδρας της έβραζε από θυμό.

Η γυναίκα εξηγεί ότι, ψάχνοντας στον υπολογιστή του, ανακάλυψε τις φήμες που διασπείρει. Την κακολογεί παντού με στόχο να την εκδικηθεί για την προδοσία.

Η γυναίκα εξηγεί: «Κάποια στιγμή, όταν καθάριζα το σπίτι, τακτοποιούσα τα πράγματα, πλήρωνα λογαριασμούς, χρειάστηκε ν’ ανοίξω τον υπολογιστή του, γιατί ο δικός μου δεν ήταν φορτισμένος. Έχουμε ο ένας τους κωδικούς του άλλου».

«Ψάχνοντας να βρω τον λογαριασμό στα email του, έπεσα πάνω σ’ ένα μήνυμα από την μητέρα του. Έλεγε για εμένα, πόσο τιποτένια είμαι, πόσο ανεπρόκοπη, που δεν καθαρίζω το σπίτι και δεν τον προσέχω. Όλα αυτά που διάβασα ήταν ψέματα αφού και καθαρίζω, και τον προσέχω».

«Είχε πει στην μητέρα του για τη σχέση, ασφαλώς υπερβάλλοντας. Είπε ότι έχει αμφιβολίες για την πατρότητα του αγέννητου παιδιού του (δεν υπάρχει καμία περίπτωση το παιδί να είναι κάποιου άλλου). Είχα διαλυθεί».

«Συνεχίζοντας να ψάχνω, ανακάλυψα ότι, τέτοιου είδους μηνύματα, δεν αντάλλασσε μόνο με την μητέρα του, αλλά και με την αδελφή και με δύο στενούς του φίλους».

«Διάβασα τα μηνύματα ένα προς ένα, ξεκινώντας από τον Απρίλιο, όταν του είχα αποκαλύψει την απιστία, φτάνοντας μέχρι αυτή την εβδομάδα, όταν μου είπε ότι είμαι ‘εντελώς αδιάφορη’ για τη νέα του δουλειά και τους συναδέλφους του».

«Τα ψέματά του ξεπερνούσαν κάθε φαντασία»

«Τα ψέματα που διάβασα στα μηνύματα, με μπέρδεψαν. Παρίστανε το θύμα, με κατηγορούσε για παραμέληση και έλεγε ότι ένιωθε συχνά την παρόρμηση να με απατήσει. Σ’ ένα μήνυμα μάλιστα, υπαινισσόταν έντονα ότι το είχε κάνει, αλλά δεν το παραδεχόταν ανοιχτά».

«Δεν λέω, σε καμία περίπτωση ότι ήμουν η τέλεια γυναίκα. Τον απάτησα. Όμως αυτό που αναζητούσα, ήταν οποιασδήποτε μορφής τρυφερότητα μπορούσα να έχω».

«Ο άνδρας μου δεν ήθελε ούτε να μου μιλάει, ούτε να με αγγίζει. Σε καμία περίπτωση αυτό δεν δικαιολογεί την πράξη μου, αλλά μπορεί, σε κάποιο βαθμό να δώσει μία εξήγηση».

«Μιλούσε για εμένα λες και είμαι καμιά ιερόδουλη, που δεν ικανοποιείται με τίποτα, ούτε με τον σκληρά εργαζόμενο και υποστηρικτικό άνδρα της».

Η γυναίκα αποκαλύπτει πως, όταν προσπάθησε να του μιλήσει, εκείνος γέλασε κατάμουτρα.

Η ίδια ανακαλεί: «Γέλασε.  Μου είπε πως, το μόνο που ήθελε από εμένα, ήταν να είμαι καλή γυναίκα, να μαγειρεύω, να καθαρίζω, να πλένω τα ρούχα και να είμαι εκεί όποτε με ήθελε».

«Μου είπε ότι, τον απωθεί που του ζητάω τόσα πολλά. Ότι έπρεπε να το αποδεχτώ και όχι να τρέξω να τον απατήσω. Μου είπε πως ήθελε να πονέσω, περισσότερο απ’ ό,τι πόνεσε εκείνος».

«Όταν τον ρώτησα για ποιον λόγο έγραφε αυτά τα μηνύματα, μου απάντησε ότι αυτό μου αξίζει. Ότι αυτός είναι ένας καλός άνδρας, μου προσφέρει τα πάντα και ότι, μου αξίζει μια ανάλογη τιμωρία».

«Ήθελε όλοι στον κύκλο μας να ξέρουν τι άνθρωπος είμαι και τι μου αξίζει».

«Μου είπε ότι, αν δεν παραδεχτώ την ‘αλήθεια’ θα την έλεγε ο ίδιος στους φίλους μας. Εγώ δεν έχω στενούς συγγενείς, οι φίλοι στους οποίους αναφέρεται είναι οι μόνοι άνθρωποι που έχω».

«Δεν μπορώ να είμαι πλέον μαζί του»

Η έγκυος γυναίκα, μετά από όλα αυτά, έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι είναι αδύνατον να συνεχίσει να είναι μαζί του.

«Δεν γίνεται να συνεχίσω να μένω στο ίδιο σπίτι μαζί του και να μεγαλώνει το παιδί μου».

«Είμαι σχεδόν τεσσάρων μηνών. Το παιδί θα μας συνδέει για μια ζωή αλλά δεν μπορώ να παραμείνω σ’ αυτόν τον γάμο».

«Θεωρώ πως η καλύτερη επιλογή είναι να πάρω το παιδί μου και να φύγω».

«Μου είπε πως, αν τυχόν και φύγω θα πει τα πάντα στους φίλους μου. Είπε ότι δεν πρόκειται να με αφήσει να φύγω με το παιδί του».

«Είπε ότι θα πει σ’ όλους τη δική του εκδοχή και δεν θα μπορώ να κάνω τίποτα. Αυτό με τρομοκρατεί».

Ζητώντας τις συμβουλές από τους χρήστες του Reddit, η γυναίκα ρώτησε: «Δεν έχω ιδέα τι πρέπει να κάνω». «Θέλω να είμαι χαρούμενη, ασφαλής δεν ξέρω όμως πως να διαχειριστώ όλη αυτή την κατάσταση».

«Έχω εμπιστοσύνη στους φίλους μου αλλά τι θα γίνει στην περίπτωση που τους μιλήσει πρώτος; Έχω δίκιο να φοβάμαι για το ενδεχόμενο αυτό;»

Οι αναγνώστες της ανάρτησης έμειναν άναυδοι από την κατάσταση στην οποία έχει μπλέξει η γυναίκα και έσπευσαν να δηλώσουν τη συμπαράστασή τους και να της στείλουν αγάπη και συμβουλές.

Οι απαντήσεις των αναγνωστών

Οι αναγνώστες έδωσαν τις δικές τους συμβουλές στη γυναίκα:

«Να πας όσο το δυνατόν πιο γρήγορα σε δικηγόρο. Έχει διασπείρει φήμες και θέλει να χειραγωγήσει τους άλλους. Θέλει να φαίνεται το αιώνιο θύμα, αλλά δεν κάνει τίποτα για να το αλλάξει».

Ένας άλλος, συμπλήρωσε: «Δεν γίνεται να μείνεις σ’ αυτόν τον γάμο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις