Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024

Στέλιος Διονυσίου: «Είναι θέμα ημερών να γίνει η ανακοπή του πλειστηριασμού» – Τι συμβαίνει με την πολυτελή κατοικία του στο Μαρούσι


 Δηλώσεις σχετικά με την είδηση του πλειστηριασμού του πολυτελούς σπιτιού του στο Μαρούσι, παραχώρησε ο Στέλιος Διονυσίου, στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Το Πρωινό» την Τετάρτη (16/10), με τον καλλιτέχνη να αποκαλύπτει πως έχει προβεί σε ανακοπή της διαδικασίας του πλειστηριασμού.

Όλη η αλήθεια για το πολυτελές σπίτι του καλλιτέχνη

«Αυτό το σπίτι το αγόρασα πριν από 25 χρόνια, που ήταν άλλες οι εποχές – προ κρίσης. Το ποσό ήταν δάνειο, δεν είχα στην άκρη ένα εκατομμύριο για να πάρω ένα σπίτι, το πήρα με δάνειο. Κάποια στιγμή που βγάζαμε λεφτά και δουλεύαμε πέντε μέρες την εβδομάδα, το πληρώναμε το δάνειο, έπειτα από κάποια στιγμή τα πράγματα στένεψαν.

Δεν είμαι μόνο εγώ, είναι πάρα πολλοί Έλληνες που την «πάτησαν» σαν κι εμένα γιατί εντάξει, σήμερα είναι μια άλλη μέρα, αύριο ξημερώνει μια άλλη μέρα. Έρχονται πράγματα στη ζωή σου που δεν τα περιμένεις, αλλά αν υπάρχει καλή θέληση και συνεργασία και απ’ τη μια μεριά και απ’ την άλλη, τέτοια θέματα λύνονται. Δόξα τω Θεώ, δεν με ανησυχεί. Έχω κάνει μια ανακοπή για να γίνει αυτό το πράγμα, επομένως είναι θέμα ημερών να γίνει η ανακοπή του πλειστηριασμού.

Και εγώ το αμέλησα λίγο και αυτοί βέβαια δεν με ενοχλούσαν, επομένως λίγο ο ένας, λίγο ο άλλος και φτάσαμε εδώ, αλλά εντάξει είναι τυπική η διαδικασία. Σε αυτό το σπίτι έμενα παλιά και τώρα το έχω νοικιάσει», είπε ο Στέλιος Διονυσίου.

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις