Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024

Όλα για όλα από τον Έλον Μασκ για να εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ ο Τραμπ - Τι μεταδίδεται τις τελευταίες ώρες για την άλλη πλευρά του Ατλαντικού


 Ο Έλον Μασκ είπε ότι θα δώσει «μια σειρά συνομιλιών από αύριο το βράδυ έως τη Δευτέρα» στην Πενσυλβάνια, λιγότερο από δύο εβδομάδες αφότου ο δισεκατομμυριούχος έκανε μια υψηλού προφίλ εμφάνιση με τον πρώην πρόεδρο και Ρεπουμπλικανό υποψήφιο Ντόναλντ Τραμπ στην περιοχή που έλαβε χώρα απόπειρα δολοφονίας του Αμερικανού προέδρου, σύμφωνα με το Reuters.

Η Πενσυλβάνια θεωρείται κρίσιμη πολιτεία τόσο για τον Τραμπ όσο και για τη Δημοκρατική αντίπαλό του, την αντιπρόεδρο Καμάλα Χάρις, στην κούρσα για τις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου.

Επιπλέον, σύμφωνα πάλι με το Reuters και άλλα μέσα ενημέρωσης, o Έλον Μασκ έχει δώσει σχεδόν 75 εκατομμύρια δολάρια στο America PAC, το σούπερ PAC που δημιούργησε για να υποστηρίξει τον πρώην Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, σύμφωνα με νέα αρχεία χρηματοδότησης της εκστρατείας που κατατέθηκαν την Τρίτη.

Ο Μασκ υποστήριξε δημόσια τον πρώην πρόεδρο Τραμπ εδώ και μήνες! Πλέον δείχνει να έχει φτάσει στις κορυφαίες τάξεις των Ρεπουμπλικανών χορηγών με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την στήριξη στον Τραμπ!

Ο Μασκ φέρεται να έκανε τρεις συνεισφορές στο America PAC συνολικού ύψους 15 εκατομμυρίων δολαρίων τον Ιούλιο, τρεις συνεισφορές συνολικού ύψους 30 εκατομμυρίων δολαρίων τον Ιούλιο και 30 εκατομμύρια δολάρια τον Σεπτέμβριο, σύμφωνα με έκθεση του τρίτου τριμήνου που κατατέθηκε την Τρίτη στην Ομοσπονδιακή Εκλογική Επιτροπή.

Ο Μασκ τώρα στρέφει την προσοχή τους στην Πενσυλβάνια, η οποία φέρεται να πιστεύει ότι είναι το κλειδί για την νίκη του Τραμπ!

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις