Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024

BINTEO : Αστυνομικός πυροβολεί και σκοτώνει γυναίκα στις ΗΠΑ – Του επιτέθηκε με Mαχαίρι «κόβοντάς» τον στο πρόσωπο! Έκανε ό,τι μπορούσε για να αποκλιμακώσει την κατάσταση αλλά η γυναίκα συνέχισε την επίθεση


 Ένα σοκαριστικό βίντεο από κάμερα σώματος αστυνομικού δείχνει μια γυναίκα από τη Βιρτζίνια να στην κομητεία Fairfax να του επιτίθεται με μαχαίρι λίγες στιγμές πριν την πυροβολήσει και τη σκοτώσει.

Λίγο μετά τις 10 π.μ. (ανατολική ζώνη) της 16ης Σεπτεμβρίου, ένας 14χρονος βετεράνος χτύπησε την πόρτα του διαμερίσματος της 33χρονης Σίδνεϊ Γουίλσον για να κάνει έλεγχο στο Ρέστον.

Ο αστυνομικός είπε την ταυτότητα του στην γυναίκα και η Γουίλσον έκλεισε με δύναμη την πόρτα. Ο αστυνομικός χτύπησε ξανά και δύο λεπτά αργότερα, η Γουίλσον άνοιξε την πόρτα και του επιτέθηκε με μαχαίρι. Η Γουίλσον φέρεται να έκοψε τον αστυνομικό στο πρόσωπο μερικές φορές προτού ο αστυνομικός τραβήξει το όπλο του και υποχωρήσει στο διάδρομο.

Ο αστυνομικός πυροβόλησε τρεις φορές και φώναζε στον ασύρματο του ότι χρειαζόταν βοήθεια.

Ο αρχηγός της αστυνομίας του Ρέστον, Κέβιν Ντέιβις είπε ότι ο αστυνομικός που δεν κατονομάστηκε έκανε ό,τι μπορούσε για να αποκλιμακώσει την κατάσταση, αλλά δεν μπορούσε να υποχωρήσει περισσότερο στον διάδρομο όταν πυροβόλησε.

«Θα μπορούσε να ήταν πολύ, πολύ, πολύ χειρότερο», είπε.

«Η πληγή από την μαχαιριά ήταν στην κορυφή του μετώπου του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις