Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024

Bernard-Henri Lévy: «Μπήκαμε σε έναν νέο παγκόσμιο πόλεμο»


 «Η 'υποτιθέμενη αυτοκρατορία' της Αμερικής και των δημοκρατικών συμμάχων της δέχεται «βαριά επίθεση από ένα χαλαρό αλλά όλο και πιο σφιχτό μέτωπο» που αποτελείται από την Κίνα, τη Ρωσία, την Τουρκία, το Ιράν και το ριζοσπαστικό Ισλάμ».

Ο εύπορος Γάλλος συγγραφέας και φιλόσοφος Bernard-Henri Lévy, μιλώντας στο Politico, εκτίμησε πως ο πλανήτης έχει εισέλθει ήδη στα πρώτα στάδια της εποχής του τρίτου παγκοσμίου πολέμου, καθώς όλο και περισσότερες παγκόσμιες προσωπικότητες ανησυχούν για την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα!

Ο Levy pιστεύει ότι η «υποτιθέμενη αυτοκρατορία» της Αμερικής και των δημοκρατικών συμμάχων της δέχεται «βαριά επίθεση από ένα χαλαρό αλλά όλο και πιο σφιχτό μέτωπο» που αποτελείται από την Κίνα, τη Ρωσία, την Τουρκία, το Ιράν και το ριζοσπαστικό Ισλάμ.

Όπως αναφέρει, η ανθρωπότητα έχει ήδη εισέλθει στα πρώτα στάδια ενός νέου παγκόσμιου πολέμου και οι κύριες γραμμές του μετώπου είναι η Ουκρανία και το Ισραήλ. Πιστεύει ότι η Ταϊβάν θα γίνει σύντομα το τρίτο μέτωπο.

Οι δηλώσεις του Γάλλου φιλοσόφου κάνουν τον γύρο του πλανήτη σήμερα και διαβάζονται σε όλα τα ΜΜΕ!

Ανά τον κόσμο οι πολίτες ακούν πως κάτι δεν πάει καλά και ίσως πάει ακόμα χειρότερα στο μέλλον!

Δεν αποκλείεται σύντομα οι δισεκατομμυριούχοι του πλανήτη να προτείνουν νέα πολιτικοοικονομική λύση, υποβαθμίζοντας τους πολιτικούς, οι οποίοι χρεώνονται επίσημα την διολίσθηση σε πόλεμο και οικονομική κρίση!

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις