Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024

Bόμβα απο τον Έλον Μασκ: Αναφέρει “κρυφό απο το κοινό” φάρμακο που θεραπεύει τον καρκίνο του εγκεφάλου!

 


Όπως εξομολογείθηκε ο ίδιος δημόσια: Η μητέρα ενός φίλου του Έλον Μασκ διαγνώστηκε με καρκίνο στον εγκέφαλο. Ο γιατρός της είπε ότι είχε μόνο λίγους μήνες ζωής. Ο φίλος του έψαξε και βρήκε πως υπάρχει «ένα φάρμακο που βρίσκεται σε δοκιμές, όπου παίρνεις αυτό το χάπι και κάνει τον καρκίνο του εγκεφάλου να φύγει» και έτσι θεράπευσε τη μητέρα του.

Μάλιστα δίνει και το όνομα του φαρμάκου, όπως λέει ονομάζεται WELIREG… και πως οι περισσότεροι άνθρωποι θα έπρεπε να το γνωρίζουν!

Το WELIREG είναι ένα συνταγογραφούμενο φάρμακο που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία ενηλίκων με νόσο von Hippel-Lindau (VHL) που χρειάζονται θεραπεία για έναν τύπο καρκίνου του νεφρού που ονομάζεται καρκίνωμα των νεφρών (RCC), όγκους στον εγκέφαλο και στο νωτιαίο μυελό που ονομάζονται αιμαγγειοβλαστώματα του κεντρικού νευρικού συστήματος (ΚΝΣ). , ή έναν τύπο καρκίνου του παγκρέατος που ονομάζεται παγκρεατικοί νευροενδοκρινικοί όγκοι (pNET), που δεν χρειάζονται αμέσως χειρουργική επέμβαση.

Το φάρμακο δεν προσφέρεται ακόμα στο κοινό, καθώς βρίσκεται σε δοκιμές στο Χάρβαρντ και δεν εγκρίθηκε ακόμα, λόγω των κανονισμών (αυτών που παραβλέψανε στο εμβόλιο του Covid) .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις