Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024

AYTO ΔΕΝ EINAI ZΩΗ... EINAI ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΘΑΝΑΤΟ! Τρως και χέζεις εσύ πληρώνεις... Ο πολιτικός τρώει και χέζει και τον πληρώνεις μαλάκα!

ΤΙ ΘΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ;....

ΔΙΑΒΑΣΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΕ... ΔΟΥΛΕ!


 400€ ενοίκιο

100€ ρεύμα (500)

100€ θέρμανση (600)

200€ βενζίνη (800)

50€ τηλέφωνα/ίντερνετ (850)

50€ ασφάλεια/service αυτοκινήτου (900)

3 γεύματα των 5€ = 450€ (1350)

100€ σουπερμάρκετ (1450)

Φορολογία; Εργάζεσαι και από όσα βγάζεις στο τέλος φορολόγησε ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ τα δηλώνεις... Μετά πληρώνεις φόρους σε όλα... Όσα θες να αγοράζεις.... Ακόμα και για το σπίτι σου αν είναι δικό σου πληρώνεις χαράτσι γιατί έτσι γουστάρουν οι πλούσιοι.... Τρως και χέζεις εσύ πληρώνεις... Ο πολιτικός τρώει και χέζει και τον πληρώνεις μαλάκα!

Έφτασες περίπου τα 1500€/μήνα απλά για να επιβιώνεις και να πηγαίνεις στην δουλειά.

Και δεν έχεις ντυθεί, δεν έχεις πιεί έναν καφέ στο χέρι, δεν έχεις πάει ένα κινηματογράφο ή για ένα ποτό, δεν έχεις αγοράσει ένα βιβλίο, δεν έχεις πάρει ένα δώρο στην σύντροφό/μάνα/φίλο/ ανιψιά/ανιψιό/ βαφτιστήρι, δεν έχεις πάει γιατρό, δεν έχεις πάει στο φαρμακείο, δεν έχεις πάει διακοπές ούτε μια μέρα...

Δεν σου έβαλα να έχεις παιδιά ή κατοικίδια γιατί θα πεινάσουν μαζί σου...

Δεν σου έβαλα ένα σπίτι που να βγάζει προβλήματα, δεν σου έβαλα να μαθαίνεις μια ξένη γλώσσα ή να κάνεις μια δραστηριότητα... Τίποτα. Απλά "ζεις για να δουλεύεις"..

ΔΟΥΛΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.