Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024

Σάλος σε φημισμένο μοναστήρι – «Σε θ@λ@ τρελ@, τι ζώδιο είσαι;» – Μοναχοί aπειλoύν να αποκαλύψουν σκάνδaλa!


 Σάλος έχει προκληθεί, έπειτα από τη δημοσιόποιηση διαλόγων μέσα από τη Μονή Αββακούμ στην Κύπρο. Οι μοναχοί που καθαιρέθηκαν και αντιμετωπίζουν σοβαρές κατηγορίες ενώπιον της κυπριακής δικαιοσύνης απειλούν να φέρουν στην επιφάνεια σκάνδαλα που αφορούν την Εκκλησία της Κύπρου.

Πρόκειται για το πιο φημισμένο μοναστήρι της Κύπρου. Οι μοναχοί που ήταν εκεί είχαν καταφέρει να μαγνητίσουν ακόμη και επιφανείς επιχειρηματίες, μέχρι που άρχισαν οι καταγγελίες για όργια, παρενοχλήσεις, απάτες και ξύλο εντός της μονής.

Ο Ηγούμενος προφυλακίστηκε, οι μοναχοί τέθηκαν σε αργία και καθαιρέθηκαν και είναι αντιμέτωποι τώρα με ποινικά δικαστήρια. Αρνούνται τα πάντα και φέρονται να βάζουν στο κάδρο τον Μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής Ησαΐας.

Τι λένε; Ότι όλα γίνονταν με τις ευλογίες του. Μάλιστα ετοιμάζονται να βγάλουν βιβλίο, με διαλόγους φωτιά από πρόσωπα του στενού περιβάλλοντος του Μητροπολίτη, που είχαν άσεμνο περιεχόμενο, όπως λένε.

«Σε θέλω τρελά. Τι ζώδιο είσαι;» φέρεται να ρώτησε αρχιμανδρίτης πιστό, σύμφωνα με το Star, σχετικά με τα μηνύματα που έχουν στα χέρια τους οι μοναχοί, υποστηρίζοντας ότι… θέλει να δει αν ταιριάζουν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις