Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2024

Έχουν σχέση για 8 μήνες και του ζήτησε να εξοφλήσει το δάνειο της – «Θέλει να Bεβαιωθεί ότι τη βλέπω σοβαρά»


 Ένας 26χρονος είχε σχέση επί οκτώ μήνες με μια 25χρονη. Με τη σύντροφό του είχαν μια πολύ όμορφη και χαρούμενη σχέση.

Μαριάντα Πιερίδη: Δεν θα ήθελα να βγάζω περισσότερα χρήματα από το αγόρι μου

Η κοπέλα τον είχε συστήσει στους φίλους της και είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια στους γονείς της. Τον φρόντιζε, του μαγείρευε, τον έκανε να αισθάνεται ότι τον αγαπάει. «Πρόσφατα κάναμε μια κουβέντα σχετικά με το μέλλον», εξηγεί. «Εκείνη θεωρεί ότι η σχέση μας, δεν είναι σοβαρή από τη στιγμή που δεν της πληρώνω το δάνειο».

«Πρέπει να πληρώσει περίπου 5.500 ευρώ. Έχει καλή σχέση με τους δύο γονείς της (είναι χωρισμένοι), όμως ο πατέρας της δεν είναι πρόθυμος να τη βοηθήσει, παρόλο που είναι ασφαλής οικονομικά και έχει μια πετυχημένη, μικρή επιχείρηση. Δεν μου εξηγεί τον λόγο για τον οποίο ο πατέρας της δεν τη βοηθάει οικονομικά».

Ο ίδιος όμως, δεν θέλει να της πληρώσει το δάνειο προκειμένου να της αποδείξει ότι τη βλέπει σοβαρά. Εναλλακτικά, της πρότεινε να τη βοηθήσει να καταρτίσει ένα  σχέδιο αποπληρωμής, μόνη της.

«Νιώθω ότι με αγαπάει, όμως ζητάει πολλά»

Μια λύση που δεν την ικανοποίησε, ειδικά από τη στιγμή που θέλει να ολοκληρώσει τις σπουδές της, κάτι που είναι αδύνατον αν πρώτα δεν εξοφλήσει το χρέος των διδάκτρων. Η κοπέλα δουλεύει ως πωλήτρια, με πενιχρή αμοιβή. Για να αποκτήσει μια πιο σοβαρή δουλειά, πρέπει πρώτα να πάρει το πτυχίο της.

Μετά από αρκετή σκέψη, ο 26χρονος αποφάσισε να την χωρίσει αφού βρήκε την αξίωσή της υπερβολική. Δεν το βρίσκει δίκαιο να θέλει να δοκιμάσει την αγάπη του με αυτόν τον τρόπο.

Ενώ εξακολουθεί να λυπάται για τον χωρισμό, αφού η κοπέλα αυτή του άρεσε πραγματικά, νιώθει ότι αυτό έπρεπε να γίνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις