Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024

Τα 6 ζώδια που ευνοεί σκανδαλωδώς το σύμπαν έως το τέλος Οκτωβρίου – «Θα έχουν επιτυχίες και μεγάλες ευκαιρίες»

 


Αστρολογικά, ο Οκτώβριος του 2024 είναι βέβαιο ότι θα είναι ένας μήνας με πολύ ενδιαφέρον, με αρκετούς πλανήτες ανάδρομους και τα ενεργειακά κατάλοιπα της περιόδου των εκλείψεων να επηρεάζουν όλα τα ζώδια.

Ενώ ο μήνας σίγουρα δεν θα είναι εύκολος για όλους, έξι ζώδια επωφελούνται σε μεγάλο βαθμό από την ενέργεια αυτού του μήνα.

Έξι ζώδια είναι τα αγαπημένα του σύμπαντος από τώρα μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου. Τα άστρα μαρτυρούν ότι θα γνωρίσουν πολλές επιτυχίες.

Τα 6 ζώδια που ευνοεί σκανδαλωδώς το σύμπαν έως το τέλος Οκτωβρίου

  • Ζυγός,
  • Τοξότης,
  • Ιχθύες,
  • Κριός,
  • Υδροχόος,
  • Σκορπιός

Ζυγός

Οι  Ζυγοί έχουν επιφορτιστεί με τον επαναπροσδιορισμό πολλών από τις συμμαχίες τους.

Ο Ζυγός έχει αντιμετωπίσει σημαντικές προκλήσεις από τότε που ξεκίνησε ο κύκλος των εκλείψεων που άρχισε στον άξονα Κριού-Ζυγού τον Απρίλιο του 2023.

Λόγω του αναποφάσιστου χαρακτήρα τους, δεν ήταν σίγουροι για την κατεύθυνση που έπρεπε να ακολουθήσουν.

Ευτυχώς, αυτή η ομιχλώδης έλλειψη αποφασιστικότητας αναμένεται να διαλυθεί μετά την τελική έκλειψη στο ζώδιο του Ζυγού στις 2 Οκτωβρίου και πλέον θα κινείστε στη ζωή με μεγαλύτερη αυτογνωσία.

Τώρα, νιώθοντας αυτοπεποίθηση και γνωρίζοντας τις ανάγκες σας,  δεν θα διστάζετε πλέον να διώξετε τους τοξικούς ανθρώπους από τη ζωή σας.

Όλα αυτά συνδυάζονται και θα δημιουργήσουν νέο χώρο στον οποίο μπορούν πλέον να εισέλθουν θετικοί άνθρωποι που θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε.

Συνεπώς μπορείτε να βρείτε ανθρώπους που σας βοηθούν να εξελιχθείτε, αντί να σας κρατούν στάσιμους.

Τοξότης

Ο Τοξότης αναμένεται να κάνει σημαντικές γνωριμίες αυτόν τον Οκτώβριο, συμπεριλαμβανομένων και κρίσιμων επαφών μέσα στο φιλικό και επαγγελματικό του περιβάλλον.

Έτσι, αν έχουν υπάρξει κάποια στέκια τα οποία έχετε ξεχάσει, τώρα είναι η ώρα να επανασυνδεθείτε, Τοξότες.

Και δεν είναι μόνο αυτό, καθώς ο Οκτώβριος υπόσχεται μεγάλες επιτυχίες για το τυχερό αυτό ζώδιο.

Θα μπορούσατε επίσης να δημιουργήσετε νέους τύπους περιεχομένου που επεκτείνουν την παρουσία σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αυτό είναι σημαντικό για όσους ελπίζουν να βρουν μια άλλη πηγή εσόδων ή να εργαστούν ανεξάρτητα.

Συνολικά, ο μήνας Οκτώβριος φαίνεται ότι θα είναι σπουδαίος, Τοξότες. Όσο θα παραμένετε συγκεντρωμένοι και συνεπείς, να είστε σίγουροι ότι θα είστε ένα από τα αγαπημένα ζώδια του σύμπαντος.

Ιχθύς

Οι Ιχθύες μπορεί να νιώθουν εξουθενωμένοι τελευταία.

Ωστόσο, τον Οκτώβριο, μερικοί από εσάς θα μπορούσατε να κάνετε μια προσοδοφόρα επιχειρηματική συμφωνία.

Έτσι, όσοι περιμένετε τις σωστές ευκαιρίες να παρουσιαστούν, φροντίστε να έχετε τον νου σας και να βρίσκεστε σε εγρήγορση.

Αλλά δεν είσαι απλά έτοιμοι για μία επιτυχία στην καριέρα σας. Θα γνωρίσετε επιτυχία και στις σχέσεις σας όλο τον Οκτώβριο.

Θα μπορούσατε να αναπτύξετε μια πιο στενή σχέση με τον σύντροφό σας.

Κριός 

Κριοί, ο Οκτώβριος μπορεί να έχει σκαμπανεβάσματα.

Από τη μία πλευρά, ο Κριός μπορεί να περιμένει να δημιουργήσει πολύτιμες συνεργασίες που οδηγούν σε πολλά υποσχόμενες συμφωνίες. Αυτό μπορεί να γίνει υπό τη μορφή μιας νέας ευκαιρίας για εργασία ή μιας επιχειρηματικής συμφωνίας εάν είστε ελεύθερος επαγγελματίας.

Αν και αυτά είναι σπουδαία νέα, τον Οκτώβριο έρχονται αναταράξεις, ειδικά στις σχέσεις σας. Μεγάλο μέρος της αναστάτωσης αυτής οφείλεται στην παρουσία του Άρη στον Καρκίνο, δημιουργώντας μια τεταμένη όψη με τον Ήλιο στο ζώδιο του Ζυγού στα μέσα του μήνα.

Ωστόσο, αυτό δεν είναι κάτι που δεν μπορείτε να χειριστείτε και τελικά προορίζεται να σας διδάξει πώς να συνδυάσετε καλύτερα όλους τους τομείς της ζωής σας

Υδροχόος

Διευρύνετε τη νοοτροπία και την οπτική σας Υδροχόοι τον Οκτώβριο του 2024, και αυτό σας βοηθά να χαράξετε νέα μονοπάτια για την οικονομική και επαγγελματική επιτυχία σας.

Έτσι, αν έχετε δυσκολευτεί οικονομικά, μην αγχώνεστε.

Καλή τύχη έρχεται προς το μέρος σας! Επιπλέον, να εργάζεστε για πράγματα που απολαμβάνετε και για τα οποία έχετε πάθος.

Είτε στην καριέρα σας είτε στην προσωπική σας ζωή, και τα δύο μονοπάτια μπορούν να οδηγήσουν σε μεγάλες ευκαιρίες αν παίζετε σωστά τα χαρτιά σας.

Σκορπιός

Το σαγηνευτικό ζώδιο του Σκορπιού,  βιώνει μια αφθονία τύχης και εύνοιας από το σύμπαν.

Οι άνθρωποι θα σας βρουν πιο επιθυμητό και χαρισματικό.

Κάτι που θα μπορούσε να προσελκύσει έναν νέο ρομαντικό σύντροφο στη ζωή σας ή να σας κάνει να αισθανθείτε πιο επιδέξιοι στο φλερτ από ό,τι συνήθως.

Αλλά η γοητεία και το καλό φλερτ δεν είναι τα μόνα πράγματα που περιλαμβάνονται στην «τυχερή κάρτα» του Σκορπιού.

Εστιάστε στην υγεία σας, καθώς είναι προτεραιότητα για τον Οκτώβριο και θα αισθάνεστε πιο ενεργός μέχρι να τελειώσει ο μήνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις