Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2024

Ένας 6χρονος με επιχειρηματικό μυαλό! Πώς βρήκε λεφτά για να υιοθετήσει ένα γατάκι(vid)

 


Ένα νεαρό αγόρι από το Ρόουντ Άιλαντ με πάθος για τα ζώα έχει μετατρέψει την αγάπη του για όλα τα τετράποδα σε μια επιχείρηση που τον βοήθησε να κερδίσει αρκετά χρήματα για να υιοθετήσει ένα δικό του γατάκι.

Ο Λούκα Άπριν, 6 ετών, από το Γουόργουικ, έφερε στο σπίτι τον Πεμπλ τη γάτα από ένα καταφύγιο ζώων, χρησιμοποιώντας τα έσοδα από την επιχείρηση συλλογής περιττωμάτων από σκύλους, την οποία ονόμασε «Poopa Scoopa Luca».


Μπορεί να μην είναι η πιο λαμπρή δουλειά στον κόσμο, αλλά ο Λούκα καταλαβαίνει σίγουρα την αξία της υπηρεσίας που παρέχει.

«Οι άνθρωποι μισούν να μαζεύουν περιττώματα σκύλου», είπε το αγόρι στο WJAR . «Δεν με πειράζει αυτό. Δεν με πειράζει καθόλου.”

Για τη λογική τιμή των 15 $ – “ή $ 20 για πολλά σκυλιά”, σημειώνει – ο Λούκα καθαρίζει τις τοπικές αυλές από τα περιττώματα σκυλιών μέχρι να αστράφτουν σαν καινούργια.

«Είναι διασκεδαστικό. Λατρεύω το καθάρισμα. Είναι ένα από τα αγαπημένα μου πράγματα», είπε ο μαθητής της πρώτης τάξης.

Ο Λούκα ξεκίνησε τον εθελοντισμό σε ένα τοπικό καταφύγιο ζώων όπου εργάζεται η μητέρα του, Ρόμπιν Μπουσάρ. Μαζί, η ομάδα μαμάς και γιου έχει αναθέσει ή έχει βρει σπίτια για 98 ζώα.

«Είναι το πρώτο άτομο που μπαίνει στο κτίριο, θα αρχίσει αμέσως να διπλώνει τα ρούχα. Θα σκουπίζει και θα σφουγγαρίζει τα πατώματα», είπε ο Bouchard.

Ενώ δούλευε στο καταφύγιο, ο Λούκα γνώρισε και αγάπησε τον Πεμπλ, αλλά με την απλήρωτη εθελοντική εργασία του, δεν μπορούσε να αντέξει τα έξοδα υιοθεσίας ή να καλύψει τα έξοδα απόκτησης ενός κατοικίδιου.

«Με ρώτησε, “Τι μπορώ να κάνω για να μαζέψω χρήματα και πώς μπορώ να μαζέψω χρήματα για να υιοθετήσω αυτό το γατάκι;” Γιατί απλά ένιωθε ότι δεν μπορούσε να ζήσει χωρίς αυτόν», είπε ο Bouchard.

Ο επιχειρηματίας νεαρός δεν έχασε χρόνο για να καταστρώσει ένα σχέδιο για να κερδίσει τα απαιτούμενα μετρητά και έτσι ακριβώς γεννήθηκε ο «Poopa Scoopa Luca».

Μετά από μερικές εβδομάδες σκληρής δουλειάς, ο Λούκα είχε αρκετά μετρητά για να φέρει μαζί του τον νέο του καλύτερο φίλο στο σπίτι.

photo: pixabay

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις