Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2024

Τα 4 ζώδια που λαμβάνουν καθαρά σημάδια από το σύμπαν – «Εμπιστευτείτε το αρχικό σας ένστικτο»

 


Στις 24 Οκτωβρίου 2024, τέσσερα ζώδια θα λάβουν ξεκάθαρα σημάδια από το σύμπαν για να αναγνωρίσουν ότι είναι η ώρα να λάβουν αποφάσεις. «Ή τώρα ή ποτέ» σας διαμηνύει το σύμπαν.

Αστρολογικά μιλώντας, η Σελήνη στον Λέοντα φέρνει στο προσκήνιο την γενναιότητα που χρειάζεται την Πέμπτη και την αποφασιστικότητα για να γίνει η δουλειά. Θα κάνουμε το σωστό και θα είμαστε περήφανοι γι’ αυτό.

Κατά τη διάρκεια της Σελήνης στον Λέοντα, τα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Λέοντα και του Τοξότη, θα είναι τόσο σε αρμονία με τις κινήσεις του σύμπαντος που εύκολα θα εντοπίσουμε τα σημάδια που θα τους στείλει.

Θα ξέρουμε πότε να ενεργήσουμε και πότε να ακολουθήσουμε το ένστικτό μας. Τα άστρα την Πέμπτη σηματοδοτούν το τέλος ενός κύκλου και την αρχή ενός καινούργιου. Αλλά πρώτα, πρέπει να επιστρατεύσουμε το θάρρος για να ξεκινήσουμε. Θα το κάνουμε; Ασφαλώς.

Τα 4 ζώδια που λαμβάνουν καθαρά σημάδια από το σύμπαν

  • Κριός,
  • Καρκίνος,
  • Λέων,
  • Τοξότης

Κριός

Όταν αισθάνεστε ότι είναι “ώρα να φύγετε”, δεν τα κάνετε θάλασσα. Εμπιστεύεστε πως, τα σημάδια από το σύμπαν θα σας δείξουν την κατάλληλη στιγμή, και το timing παίζει μεγάλο ρόλο στην επιτυχία σας. Θα κάνετε μια τολμηρή κίνηση την Πέμπτη. Θέλετε να κερδίσετε πάση θυσία, και έχετε αρκετές πιθανότητες να το καταφέρετε.

Η Σελήνη στον Λέοντα ενισχύει την αυτοπεποίθησή σας και την αντίληψή σας, δεν κινείστε στα τυφλά. Ξέρετε τι θέλετε. Μπορείτε να διαφοροποιηθείτε ανάμεσα στο να θέλετε κάτι και να το κάνετε να συμβεί, και το ωροσκόπιό σας, σας προσκαλεί να το κάνετε.

H Πέμπτη επίσης σας φέρνει μεγάλη επιτυχία, καθώς πάντα φαίνεται να λειτουργεί για σας όταν εμπιστεύεστε το αρχικό ένστικτό σας. Αυτό το ένστικτο είναι ο τρόπος του σύμπαντος να σας μιλάει, και θα λάβετε σημάδια από το σύμπαν που θα σας οδηγήσουν στη σωστή κατεύθυνση της επιτυχίας.

Καρκίνος

Ενώ είστε σχεδόν πάντα έτοιμοι να αλλάξετε και να εξελιχθείτε, το ωροσκόπιο της Πέμπτης σας φέρνει την τέλεια σύμπτωση ευκαιριών. Μπορείτε να αδράξετε την ημέρα με τρόπους που σας φέρνουν την επιτυχία.

Η Σελήνη στον Λέοντα, στέλνει ένα σημάδι από το σύμπαν που σας θυμίζει το μεγαλείο σας. Το ωροσκόπιο της Πέμπτης είναι η πραγματική συμφωνία για την ενστάλαξη του θάρρους και της εμπιστοσύνης και εσείς, ως Καρκίνοι, ξέρετε πώς είναι να ακολουθείτε την έμπνευση.

Η έμπνευση σας οδηγεί στην δική σας εκδοχή της επιτυχίας και σας βοηθά να σχεδιάσετε το μέλλον. Μπορείτε να λάβετε τα σαφή σημάδια που το σύμπαν στέλνει το δρόμο σας και να κάνετε το καλύτερο που μπορείτε κατευθυνόμενοι άμεσα σε προσωπική επιτυχία.

Λέων

Λέοντες, αν και είστε σίγουροι ότι μπορείτε να τα καταφέρετε από μόνοι σας, σας ευνοεί το γεγονός ότι η Σελήνη εμφανίζεται στο ζώδιό σας για να ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σας και να διασαφηνίσει το όραμά σας.

Την Πέμπτη, αντιλαμβάνεστε όλα τα σημάδια που σας στέλνει το σύμπαν. Είστε θαρραλέοι και τολμηροί, όμως μπαίνει και στο παιχνίδι το αίσθημα του σωστού ή του λάθους. Η λογική σας βοηθά να αποφασίσετε ποιον δρόμο να διαλέξετε, καθώς είναι ο δρόμος της επιτυχίας που τόσο πολύ λαχταράτε.

Κατά τη διάρκεια της Σελήνης στον Λέοντα, είναι εύκολο να δείτε το περιβάλλον σας και να καταλάβετε ότι σας χρειάζεται μια μεγάλη αλλαγή. Σας είναι εύκολο να ηγείστε, και θέλετε να βοηθάτε τους άλλους. Η Πέμπτη είναι σημαντική ημέρα, δίνετε αξία στις ενέργειές σας και απολαμβάνετε ό,τι κάνετε.

Τοξότης

Εδώ και αρκετό καιρό, προχωράτε προς τη σωστή κατεύθυνση, Τοξότες και αυτό που χρειάζεστε, είναι ακόμη λίγη ώθηση. Ο ωροσκόπος σας, προβλέπει ότι αυτή η προώθηση θα σας έρθει με τη μορφή σημαδιού από το σύμπαν σαν μια στιγμή διαύγειας.

Ζώδια όπως το δικό σας είναι αφιερωμένα σε μια καλή και υγιεινή ζωή. Ένα μικρό σπρώξιμο από το σύμπαν, την κατάλληλη στιγμή. Είστε στον σωστό δρόμο.

Η Σελήνη στον Λέοντα, ενισχύει στην αυτοπεποίθηση και σας δίνει κουράγιο.

Είναι παρατηρητικός και συνειδητοποιημένος, κυρίως επειδή το επιλέγετε. Δεν σπαταλάτε τη νοητική σας ενέργεια και δείχνετε πόσο έξυπνοι και εναρμονισμένοι είστε με το σύμπαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις