Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2024

Τα 4 ζώδια που παρά τις δυσκολίες θα είναι ασταμάτητα μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου – «Ό,τι υπομένετε σας κάνει πιο δυνατούς»


 Το 2024 είναι μία δύσκολη χρονιά φέτος για πολλούς ανθρώπους. Μεταξύ του πληθωρισμού και του εκτοξευόμενου κόστους ζωής, του άγχους των εκλογών στις ΗΠΑ, της διασποράς και της παραπληροφόρησης, οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε να δυσκολευόμαστε αν όχι να καταπιεζόμαστε, με κάποιο τρόπο.

Ο Άρης σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα κατά το μεγαλύτερο μέρος του Νοεμβρίου, δημιουργώντας πολλές τριβές, αστάθεια, διαφωνίες και άγχος. Ωστόσο, τέσσερα ζώδια βρίσκουν τη δύναμη να ξεπεράσουν τις προκλήσεις αυτές.

Το πιο σημαντικό πέρασμα αυτό τον μήνα είναι η είσοδος του Πλούτωνα στον Υδροχόο στις 19 Νοεμβρίου, φεύγοντας το ζώδιο του Αιγόκερου (επιτέλους) για τα επόμενα 256 χρόνια.

Μεταξύ άλλων, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω μας έφερε την παγκόσμια οικονομική κρίση του 2008-09, την πανδημία του κορονοϊού και την κατάσταση του κόσμου που βλέπουμε τώρα.

Αναμφίβολα όλοι μας έχουμε δοκιμαστεί τελευταία, μερικοί περισσότεροι από άλλους — αλλά τέσσερα ζώδια θα είναι ασταμάτητα μέχρι το τέλος Νοεμβρίου του 2024,  παρ ‘όλες τις προκλήσεις. Ας ρίξουμε μια ματιά για να μάθουμε ποιοι είναι οι τυχεροί.

Τα 4 ζώδια που θα είναι ασταμάτητα μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου

  • Κριός
  • Ζυγός
  • Καρκίνος
  • Αιγόκερως

Κριός

Ήταν μια δύσκολη χρονιά (ή σε ορισμένες περιπτώσεις, ένας αριθμός ετών) για τον Κριό. Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω διέρχεται από τον 10ο οίκο σας εδώ και πολύ καιρό, πράγμα που σημαίνει ότι έχετε επιβαρυνθεί πολύ από αυτήν την ενέργεια όσον αφορά την καριέρα, τη φήμη, τους γονείς ή άλλα θέματα προτεραιότητας λόγω του Πλούτωνα.

Αλλά έχετε ξεπεράσει αυτές τις προκλήσεις και είστε ισχυρότεροι ως αποτέλεσμα. Ο Άρης που διέρχεται μέσω του Καρκίνου έχει αυξήσει το άγχος όσον αφορά το σπίτι και την οικογένειά σας, ειδικά δεδομένου ότι ο Καρκίνος δεν είναι το πιο συμβατό ζώδιο με τον Κριό.

Προσθέστε σε αυτό την έκλειψη του Σεπτεμβρίου στους Ιχθύες ή στον 12ο οίκο των κύκλων που κλείνουν, ακολουθούμενη από την ηλιακή έκλειψη στον οίκο των συντρόφων του Κριού, που θα αναδείξει τα όποια ζητήματα υπάρχουν. Ο Κριός έχει περάσει από πολλές δυσκολίες, όσον αφορά το σπίτι, την οικογένεια και όλα όσα συνδέονται με το βασικό σας θεμέλιο, αλλά έχετε ανακάμψει.

Οι διελεύσεις του Πλούτωνα δεν είναι ποτέ εύκολες, και από πολλές απόψεις μπορούν να αντιπροσωπεύσουν καταστροφικές και δύσκολες συνθήκες.

Ενώ ο Κριός μπορεί να υπέφερε κατά τη διάρκεια αυτής της μακράς διέλευσης, έγινε επίσης πιο ανθεκτικός και πιο αποφασισμένος. Ο Πλούτωνας αφήνει τον Κριό για τα καλά στις 19 Νοεμβρίου, ο Άρης φεύγει από τον Καρκίνο στις 3 Νοεμβρίου και οι εκλείψεις τελειώνουν.

Ζυγός

Ο Πλούτωνας διέρχεται από τον τέταρτο οίκο σας, ο οποίος κυβερνά το σπίτι και τη ζωή σας. Με οποιαδήποτε διέλευση του Πλούτωνα, έρχεται η αλλαγή και ένα μεγάλο άγχος, ειδικά όταν σχηματίζει τετράγωνο με τον Ήλιο σας ή κάποιο άλλο πλανήτη.

Κάθε Ζυγός το έχει βιώσει αυτό, και εκείνοι που γεννήθηκαν στο τέλος του ζωδίου εξακολουθούν να βιώνουν την επιρροή του Πλούτωνα για μερικές ακόμη εβδομάδες. Μπορεί να αντιμετωπίζετε δυσκολίες σχετικά με τους γονείς, αλλαγές στις σχέσεις που επηρεάζουν το σπίτι ή ακόμη και επιδείνωση των ζητημάτων ιδιοκτησίας που μπορεί να ήταν αρκετά ακριβά.

Ο Πλούτωνας σχηματίζει τετράγωνο με τον Ήλιο σας και είναι μια μεγάλη πρόκληση και συχνά συμπίπτει με τεράστιες αλλαγές στη ζωή και χωρισμούς από άλλους, ακόμη και διαζύγιο σε ορισμένες περιπτώσεις.

Αν αυτό συνέβη, είτε αφήσατε μια σχέση πίσω ή γνωρίζετε τώρα ότι η σχέση σας είναι αρκετά ισχυρή για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο Άρης στον Καρκίνο αναμοχλεύει τον οίκο της καριέρας σας και δημιουργεί εμπόδια στην πρόοδο, και μια έκλειψη στο Ζυγό που ακολουθείται από μια ισχυρή Πανσέληνο στον Κριό έχει δημιουργήσει μερικές πρόσφατες προκλήσεις σχέσης. Μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου, ωστόσο, όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν.

Ό,τι υπομένετε θα σας κάνει πιο δυνατό, όπως λένε.

Έχετε δοκιμαστεί και έχετε αποκτήσει μεγάλη αποφασιστικότητα. Μετά τη διέλευση του Πλούτωνα από τον τέταρτο οίκο σας, αποδείξατε ότι μπορείτε να αντιμετωπίσετε σχεδόν τα πάντα και ότι θα είστε ασταμάτητοι στο μέλλον.

Καρκίνος

Ο Πλούτωνας διέρχεται από τον Αιγόκερω, τον έβδομο οίκο των σχέσεων σας, απέναντι από τον Ήλιο σας. Αυτό έχει δημιουργήσει μια μεγάλη αλλαγή, και κάθε Καρκίνος έχει βιώσει τον Πλούτωνα να σχηματίζει αντίθεση με τον Ήλιο τους κάποια στιγμή.

Με την ευαισθησία του Καρκίνου, αυτή ήταν μια πολύ έντονη, αν όχι συναισθηματική, διέλευση, αλλά σας έκανε πιο δυνατούς και είναι ευκολότερο να σταθείτε στα πόδια σας τώρα μετά την αντίθεση του Πλούτωνα με τον Ήλιο σας, η οποία μπορεί να έχει τερματίσει κάποιες σχέσεις.

Εκτός από το άγχος με τους συντρόφους ή ακόμα και το διαζύγιο σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτό μπορεί να έχει επηρεάσει την υγεία του Καρκίνου, τους γονείς ή τις επιχειρηματικές συνεργασίες.

Ο Άρης στον Καρκίνο έχει δημιουργήσει επιπλέον τριβή καθώς κινείται μέσα στον πρώτο οίκο του εαυτού σας, δημιουργώντας προστριβές και εμπόδια.

Η έκλειψη Ηλίου στο Ζυγό στις 2 Οκτωβρίου δεν ήταν ευνοϊκή για το ζώδιό σας, ούτε η πανίσχυρη Πανσέληνος στον Κριό που σχημάτισε τετράγωνο με τον Ήλιο σας. Αλλά αυτός ο κύκλος έχει σχεδόν τελειώσει για σας, Καρκίνοι.

Η εποχή των εκλείψεων έχει τελειώσει για έναν χρόνο και ο Άρης αφήνει το ζώδιό σας στις αρχές Νοεμβρίου. Έχετε δοκιμαστεί και έχετε περάσει από τις προκλήσεις. Αν μπορείτε να το κάνετε αυτό, μπορείτε να πιστέψετε ότι μπορείτε να επιβιώσετε οτιδήποτε, και μετά τον Νοέμβριο θα είστε ασταμάτητοι.

Αιγόκερως

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω διέρχεται τον πρώτο σας οίκο που κυβερνά τον εαυτό σας, Αιγόκεροι. Αυτό έχει δημιουργήσει πολλές προσωπικές προκλήσεις που μπορεί να έχουν επηρεάσει την υγεία σας ή τη σχέση σας με τους γονείς σας, ακόμη και η εμφάνισή σας μπορεί να έχει αλλάξει.

Έχετε περάσει πολλές δύσκολες αλλά μεταμορφωτικές καταστάσεις και τώρα βλέπετε τον κόσμο σας με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο από ό,τι πριν από λίγα χρόνια. Ενώ ο Πλούτωνας διερχόταν από τον Ήλιο σας, μπορεί να επηρέασε και άλλους πλανήτες στον χάρτη σας, δημιουργώντας πολλές προκλήσεις την τελευταία δεκαετία.

Ο Άρης διέρχεται μέσω του Καρκίνου, τον έβδομο οίκο των σχέσεων σας, και μπορεί να αντιμετωπίζετε ακόμα δύσκολες προκλήσεις από τα τέλη Οκτωβρίου μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου.

Η έκλειψη του Ηλίου στον Ζυγό ήταν δύσκολη και μπορεί να δημιούργησε θέματα εργασίας ή καριέρας και η πανίσχυρη Πανσέληνος στον Κριό ήταν επίσης δύσκολη.

Τα καλά νέα είναι ότι όλα αυτά τελειώνουν τον Νοέμβριο. Έχετε δοκιμαστεί από τον Πλούτωνα, τον Άρη, μια ταραχώδη έκλειψη και μια Πανσέληνο — και έχετε περάσει τις δοκιμές.

Έχετε γίνει ισχυρότεροι ως αποτέλεσμα και μετά το Νοέμβριο, μαντέψτε τι θα είστε; Ασταμάτητοι! Έπειτα από όλες αυτές τις προκλήσεις, έχετε αποδείξει στον εαυτό σας ότι μπορείτε να ολοκληρώσετε σχεδόν τα πάντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις