Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024

Τα 4 ζώδια που ξαναγράφουν την ιστορία τους πριν από το τέλος του Οκτωβρίου


 H φθινοπωρινή ισημερία άλλαξε τα πάντα και όχι μόνο τον καιρό. Ανάμεσα στο σήμερα και μέχρι την εποχή των Ιχθύων, όλα τα ζώδια θα βιώσουν μια μεταμόρφωση, είτε είναι στον τομέα του έρωτα, των οικονομικών, της οικογένειας ή της καριέρας.

Αυτή η διαδικασία έχει ήδη ξεκινήσει για τέσσερα ζώδια, χωρίς καν να το συνειδητοποιήσουν. Ο Οκτώβριος είναι ένας μήνας έντονος, γεμάτος περιπέτειες,  γεγονότα και εκπλήξεις.

Ο μήνας για αυτά τα ζώδια είναι καθοριστικός, οπότε χρειάζεται να είστε ετοιμοπόλεμοι τις ημέρες που απομένουν!

Τα 4 ζώδια που ξαναγράφουν την ιστορία τους πριν από το τέλος του Οκτωβρίου

  • Δίδυμος,
  • Ζυγός,
  • Σκορπιός,
  • Ιχθύες

Δίδυμος

Ο Οκτώβριος, μέχρι να τελειώσει, απαιτεί από εσάς ενεργοποίηση. Δίδυμοι, για εσάς αυτό δεν είναι πρόβλημα, αφού είστε ένα από τα πιο δυναμικά ζώδια του κύκλου. Το επίκεντρό σας θα είναι η παρουσία και η καριέρα σας. Βεβαιωθείτε ότι βγάζετε κάθε μέρα τον καλύτερό σας εαυτό.

Μπορεί να χρειαστεί να βουτήξετε βαθύτερα σε θέματα καριέρας και να αναρωτηθείτε περισσότερο.

Είστε λάτρεις του ρεαλισμού. Μην εξιδανικεύσετε τίποτα και εστιάστε σε όσα μπορείτε να καταφέρετε.

Ζυγός

Ζυγοί, διανύουμε την περίοδό σας! Είναι καιρός να εστιάσετε στην υγεία και την ευημερία σας, κάτι που είχατε ελαφρώς αμελήσει για λίγο. Είναι ώρα να θεραπευτείτε από όσα σας κρατούσαν πίσω και σας εμπόδιζαν να νιώσετε ο εαυτός σας.

Η μεταμόρφωσή σας είναι προ των πυλών και τα πράγματα θα αποκτήσουν μεγάλο ενδιαφέρον. Να θέσετε ξεκάθαρους στόχους καθώς, μέχρι το τέλος Οκτωβρίου, θα τους πετύχετε.


Σκορπιός

Τα επίπεδα της ενέργειά σας θα φτάσουν στα ύψη τον Οκτώβριο, με την είσοδο του Άρη στο ζώδιό σας. Αυτό σημαίνει ότι, η δημιουργικότητά σας θα είναι στο ζενίθ της.

Σκορπιοί, είστε μοναδικοί άνθρωποι και είναι καιρός να το συνειδητοποιήσετε. Βρείτε τρόπους έκφρασης των συναισθημάτων που κρατάτε τόσο καιρό μέσα σας. Μπορεί με μία δημιουργική ενασχόληση, όπως είναι η κεραμική, το γκράφιτι ή ακόμη και η συγγραφή. Ό,τι και αν είναι αυτό, ο Οκτώβριος θα είναι ο πιο παραγωγικός σας μήνας.


Ιχθύες

Η πανσέληνος στις 17 Οκτωβρίου σας αποκάλυψε κάποιους βαθιά κρυμμένους φόβους που ούτε εσείς δεν είχατε συνειδητοποιήσει.

Οι φόβοι αυτοί σας κάνουν να θέλετε να απομονωθείτε και ν’ αποφύγετε τους ανθρώπους, όμως κάτι τέτοιο το μόνο που θα καταφέρει, θα είναι να τους διαιωνίσει και να περιορίσει τις δυνατότητές σας για αλληλεπίδραση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.