Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2024

Το Σύμπαν έχει ένα ειδικό μήνυμα για 4 ζώδια σήμερα – «Έχετε τη δύναμη να καταφέρετε ό,τι θέλετε»


 Την Τρίτη 1 Οκτωβρίου, όχι μόνο καλωσορίζουμε έναν ολοκαίνουργιο μήνα, αλλά τέσσερα ζώδια λαμβάνουν ένα μήνυμα από το σύμπαν. Η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα και γίνεται όχημα και αγγελιοφόρος του. Τέσσερα ζώδια αισθάνονται ότι ξεχωρίζουν για τη σοφία τους και λαμβάνουν ξεχωριστά μηνύματα από το σύμπαν.

Ίσως επειδή αισθανόμαστε ότι αρχίζουμε από την αρχή. Αυτός ο νέος μήνας φαίνεται να πυροδοτεί κάτι μέσα μας που θέλει να πιστεύει και να καθοδηγείται. Και λαμβάνουμε αυτήν την καθοδήγηση. Αυτό που κάνουμε με τα μηνύματά μας είναι στο χέρι μας, αλλά υπάρχει μια πολύ μεγάλη πιθανότητα, η 1η Οκτωβρίου να είναι μια εξαιρετική ημέρα.

Τα 4 ζώδια που λαμβάνουν ένα ξεχωριστό μήνυμα από το σύμπαν

  • Ζυγός,
  • Αιγόκερως,
  • Υδροχόος,
  • Ιχθύς

Ζυγός

Θα τα πάτε καλά αυτήν την πρώτη μέρα του μήνα. Κατά τη διάρκεια του τριγώνου της Σελήνης στον Πλούτωνα, αισθάνεστε τη δύναμη της αλλαγής που κατευθύνεται το δρόμο σας.  Το ξεχωριστό μήνυμα που θα λάβετε έχει να κάνει και με τη δική σας ερμηνεία. Είστε αρκετά υπομονετικός για να αξιοποιήσετε τον Πλούτωνα στη Σελήνης ή είστε πολύ ντροπαλός; Σας αρέσει η ιδέα ότι το σύμπαν σας υποστηρίζει και πραγματικά πιστεύετε στον εαυτό σας.

Ζυγοί, έχετε τη δύναμη να καταφέρετε ό,τι θέλετε. Αυτό καθορίζει όλο αυτό το νέο μήνα για σας. Αυτό που ξεκινάει την 1η Οκτωβρίου, ακολουθεί μέχρι τον άλλο μήνα.

 Αιγόκερως

Το τρίγωνο της Σελήνης στον Πλούτωνα, σας επηρεάζει άμεσα την 1η Οκτωβρίου, Αιγόκεροι  και η σημασία του για σας αλλάζει. Η αλλαγή είναι καλή, και η μεταμόρφωση είναι προς τη σωστή κατεύθυνση. Μόνο εσείς ξέρετε ακριβώς πιο κομμάτι της ζωής σας χρειάζεται αλλαγή, αλλά μόλις νιώσετε την υποστήριξη του σύμπαντος, θα το καταλάβετε αρκετά σύντομα.

Αυτή η μέρα σας δίνει την αίσθηση ότι, όχι μόνο μπορείτε να πετύχετε σπουδαία πράγματα αυτόν τον μήνα, αλλά αν τολμήσετε να επιδιώξετε μια σοβαρή αλλαγή, θα δημιουργήσετε μια θετική κοσμική δυναμική. Μπορείτε να τα αλλάξεις όλα, εδώ και τώρα…αν είστε αρκετά τολμηρός.

Φυσικά, είστε  πιο τολμηρός, και παρόλο που μπορεί να μην το πιστεύετε, μέσα σας ξέρετε ότι μπορείτε να χειριστείτε σχεδόν τα πάντα. Είστε στο σωστό δρόμο τώρα, Αιγόκεροι, και σε σωστή κατεύθυνση.

Υδροχόος

Αν η αλλαγή είναι το όνομα του παιχνιδιού την 1η Οκτωβρίου, τότε το τρίγωνο της Σελήνης με τον  Πλούτωνα είναι ο δρόμος που σας μεταφέρει εκεί, με ασφάλεια. Υπάρχει μια φρέσκια κατάσταση γύρω σας.

Όλα μοιάζουν ανανεωμένα. Δεν είστε πάντα τόσο ανοιχτός στην αλλαγή, αλλά είστε πολύ καλός με τον συγχρονισμό, και δεν θα χάσετε αυτήν την, πρώτης τάξεως ευκαιρία. Αυτή η μέρα σας παρουσιάζει μια τέτοια ευκαιρία και, αν η αλλαγή απαιτείται από εσάς, τότε δεν είναι μεγάλη. Η μέρα αυτή, σας αλλάζει:  είστε ανοιχτοί στην αλλαγή και στο διαφορετικό.

Ιχθύς

Το σύμπαν έχει ένα ιδιαίτερο μήνυμα για εσάς αυτήν την πρώτη ημέρα του μήνα, την 1η Οκτωβρίου, και είναι ώρα να το πάρετε. Όλη αυτή η μέρα σας προετοιμάζει για την αλλαγή και την μεταμόρφωση και, αναπάντεχα, θα προσαρμοστείτε καλά σε αυτό.

Δεν πιστεύατε ότι θα χρειαζόταν μια τόσο ριζική αλλαγή, και γι’ αυτό νιώθετε μια έκπληξη — και παρ’ όλα αυτά, αισθάνεσαι όμορφα με όλο αυτό. Τα πράγματα έχουν αρχίσει να βγάζουν νόημα για εσάς, Ιχθύες, και νομίζετε ότι δεν υπάρχει λόγος να τα καθυστερείτε πια. Πλησιάζει η αλλαγή που πρέπει να κάνετε.

Η 1η Οκτωβρίου σας δείχνει ότι αν βάλετε το μυαλό σας σε κάτι και πιστέψετε ότι όλα θα πάνε καλά, έτσι θα γίνει. Ξέρετε ότι κάποια πράγματα χρειάζονται μεταμόρφωση στη ζωή σου, οπότε γιατί να μην ξεκινήσετε αυτόν τον μήνα με κάτι καινούριο και εκπληκτικό; Θα διαπιστώσετε ότι σας αρέσει πολύ, οπότε…καλή διασκέδαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις