Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2024

Έρχονται σημαντικές αλλαγές για 4 ζώδια έως τις 4 Φεβρουαρίου 2025 – «Ο ανάδρομος Δίας δρομολογεί εξελίξεις»


 Από τις 09 Οκτωβρίου 2024 έως τις 04 Φεβρουαρίου 2025, ο Δίας θα είναι σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στο ζώδιο των Διδύμων, και αυτό το αστρολογικό γεγονός θα επηρεάσει σημαντικά τα μεταβλητά ζώδια που θα βιώσουν τεράστιες αλλαγές στη ζωή τους μέσα στους επόμενους μήνες.

Η συγκεκριμένη αστρολογική περίοδος μας καλεί σε μια εσωτερική αναζήτηση, ώστε να μπορέσουμε να προσαρμοστούμε αποτελεσματικά στις νέες συνθήκες που θα διαμορφωθούν το 2025. Θα πρέπει να αφιερώσουμε χρόνο για να ανατρέξουμε στο παρελθόν, να κατανοήσουμε τον εαυτό μας καλύτερα και να προετοιμαστούμε για τις αλλαγές που έρχονται.

Ο ευεργετικός πλανήτης θα στραφεί σε ορθή πορεία, στις 4 Φεβρουαρίου 2025, γεγονός που θα σηματοδοτήσει την έναρξη μιας νέας αστρολογικής περιόδου, καθώς προετοιμαζόμαστε για την μετατόπιση των Κόμβων, ενώ Κρόνος και ο Ουρανός εισέρχονται σε νέα ζώδια.

Ο ανάδρομος του Δία είναι μια καλή διέλευση ώστε να επαναξιολογήσουμε και να δούμε προσεκτικά τον οίκο όπου βρίσκεται ο διερχόμενος Δίας στον αστρολογικό μας χάρτη, για να μπορούμε να κάνουμε αλλαγές αν χρειαστεί.

Ενώ ο Κρόνος στους Ιχθύες μας βάζει «φρένο» και μας καλεί να εξετάσουμε τα όριά μας, ο Δίας μας παρέχει μια περίοδο ενδοσκόπησης που μας επιτρέπει να αποκτήσουμε νέες γνώσεις οι οποίες θα μας βοηθήσουν να προσαρμοστούμε στις αλλαγές που θα φέρει ο Κρόνος πριν εισέλθει στον Κριό.

Ο ανάδρομος Κρόνος φέρνει σημαντικές αλλαγές για 4 ζώδια

  • Δίδυμοι,
  • Παρθένος,
  • Τοξότης,
  • Ιχθύες

Δίδυμος

Ο Δίας είναι τώρα στο ζώδιό σας, και σας φέρνει στο προσκήνιο. Το σύμπαν σας ζητά να αναλογιστείτε τις ενέργειές σας τους τελευταίους έξι μήνες, ειδικά αυτές που επικεντρώνονται στις σχέσεις.

Επειδή ο Δίας είναι επίσης αντιπροσωπευτικός του οίκου της συνεργασίας σας, και μπορεί να βρεθούμε αντιμέτωποι με μια εσωτερική σύγκρουση μεταξύ της επιθυμίας μας για ανεξαρτησία και της ανάγκης μας για συντροφικότητα. Η ισορροπία τους μπορεί να μοιάζει με «μάχη».

Ο Δίας στο ζώδιό σας, προσφέρει ευκαιρίες για να γνωρίσετε νέους ανθρώπους, αλλά αν είστε μόνος, μπορεί να μην συμβιβαστείτε καθώς θέλετε να γνωρίσετε κάποιον με τις ίδιες αρχές και τα ίδια πιστεύω, όπως εσείς.

Ωστόσο, με την παρουσία του Κρόνου στη ζωή σου, αυτή μπορεί να είναι μια δυνατή στιγμή κατά την οποία θα βρείτε τις ιδιότητες που θέλετε σε έναν σύντροφο και τους στόχους που έχετε για τη σχέση σας. Ουσιαστικά, ο Κρόνος σε ωθεί να εξετάσεις τις σχέσεις σου με μεγαλύτερη σοβαρότητα και να καθορίσεις τα κριτήρια που θεωρείς σημαντικά για έναν σύντροφο.

Ο ανάδρομος Δίας, εγκαινιάζει μια περίοδο προσαρμογής στις αλλαγές και καλωσορίσματος της γείωσης και της σταθεροποίησης αυτών των διελεύσεων. Αν ο ρομαντισμός δεν είναι κάτι που σας ενδιαφέρει αυτήν τη στιγμή, μπορείτε να καλλιεργήσετε την αγάπη και το πάθος για τη δουλειά που κάνετε, την καθημερινότητά σας, ή ακόμα και την ακαδημαϊκή σας καριέρα.

Εκτιμήστε τις ευκαιρίες και τις εμπειρίες μάθησης που προσφέρει αυτή η διέλευση, καθώς το σύμπαν σας καλεί να αναπτυχθείτε και να είστε πιο ανοιχτοί και ειλικρινείς για το τι θέλετε στη ζωή σας.

Παρθένος

Καθώς ο ανάδρομος Δίας φέρνει πολλές απαραίτητες αλλαγές, θα δείτε πώς η διέλευση επηρεάζει τον εαυτό σας, την καριέρα σας, και τις σχέσεις σας.

Είστε προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις που παρουσιάζονται επειδή έχετε συνηθίσει στις αλλαγές που σχετίζονται με αυτήν την ενέργεια του Δία.

Ο ανάδρομος Δίας σας επιτρέπει να προχωρήσετε, εφαρμόζοντας τα μαθήματα που έχετε μάθει από τον Κρόνο και τον Δία στους Ιχθύες — μόνο που αυτήν τη φορά, θα είστε πιο ομιλητικός σχετικά με αυτό που θέλετε.

Ο Κρόνος στους Ιχθύες και ο ανάδρομος Δίας στο ζώδιο των Διδύμων «συνεργάζονται» για να σας επιτρέψουν να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες γνωρίζοντας παράλληλα πότε πιέζεστε πολύ και φτάνετε κοντά στα όριά σας.

Η προστασία των ορίων σας κατά τη διάρκεια αυτής της ανάδρομης περιόδου μπορεί να είναι απαραίτητη, ειδικά αν τα άτομα με τα οποία συνεργάζεστε σας δίνουν περισσότερα να κάνετε. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, μπορεί να νιώθετε πιο άνετα να μιλήσετε, με τον Άρη στον Καρκίνο να σχηματίζει όψη στο ζώδιό σας και να σας δίνει το θάρρος να εκφράσετε ελεύθερα την άποψή σας.

Τοξότης

Ο ανάδρομος Δίας σε αυτή τη φάση μπορεί να προκαλέσει μια περίοδο σύγχυσης και ανακατατάξεων, καθώς επηρεάζει σημαντικούς τομείς της ζωής σου, όπως την προσωπική σου ταυτότητα και τις σχέσεις σου με τους άλλους. Είναι σαν ένας δυνατός άνεμος που ανακατεύει τα πάντα γύρω σου.

Αυτή είναι μια περίοδος βαθιάς ενδοσκόπησης καθώς αποφασίζετε να αποκαλύψετε ποιο είναι πραγματικά το σύστημα αξιών σας. Ο Δίας στους Διδύμους αλλάζει τον τρόπο που βλέπετε τον εαυτό σας, επικοινωνείτε και προτιμάτε να μαθαίνετε.

Η περίοδος που ο πλανήτης είναι ανάδρομος, σου θυμίζει μια παλαιότερη φάση της ζωής σου, όταν ο Κρόνος στον Υδροχόο φαινόταν να περιορίζει την ικανότητά σου να εξερευνήσεις νέες ιδέες και να μοιραστείς τις σκέψεις σου.

Ο Δίας στους Διδύμους, σας έχει επιτρέψει να ανυψωθείτε, επιτρέποντάς σας να ξυπνήσετε την αγάπη σας για τη μάθηση. Μαθαίνετε επίσης να είστε πιο προσεκτικός με τις φιλίες και τη συντροφική σχέση σας.

Ενώ οι Κόμβοι στον Κριό και τον Ζυγό σας σπρώχνουν να βγείτε από το καβούκι σας, βοηθώντας σας να βρείτε τη φωνή σας, η ανάδρομη περίοδος (μαζί με τα απομεινάρια της περιόδου των εκλείψεων) συνεχίζει να ενισχύει αυτό το μήνυμα. Να είστε πιο άνετοι με το ποιος είστε, πιο επιμελείς όταν επιλέγετε φίλους και να μην συμβιβαστείτε με ρομαντικούς συντρόφους που δεν σας εκτιμούν.

Για τους επόμενους μήνες, θα πρέπει να αλλάξετε τη νοοτροπία σας για να καλωσορίσετε αυτήν τη νέα εποχή.

Ιχθύες

Ενώ ο Κρόνος και ο Δίας συνεχίζουν να σας μεταμορφώνουν, κατά τη διάρκεια της ανάδρομης περιόδου, μπορείτε να δείτε τις εσωτερικές αλλαγές που επηρεάζουν την καριέρα και το σπίτι σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο φακός θα είναι εστιασμένος στο πώς οι εμπειρίες της παιδικής σας ηλικίας έχουν διαμορφώσει το ποιος είστε.

Υπάρχει επίσης ένα μήνυμα εδώ που συνδέεται με τις τρέχουσες φιλοδοξίες ή στόχους σας.

Ο Κρόνος στο ζώδιό σας μπορεί να μοιάζει μαγικός μερικές φορές λόγω των πολύτιμων μαθημάτων που έχετε αποκτήσει, αλλά μπορεί επίσης να τον βιώνετε ως συντριπτική, προκλητική και αγχωτική συγκυρία, όταν συμβαίνουν πάρα πολλά πράγματα ταυτόχρονα.

Παρόλο που ο Δίας είναι ανάδρομος, αυτή η περίοδος είναι θετική και σου δίνει την ευκαιρία να εμβαθύνεις περισσότερο σε διάφορα θέματα και να αναζητήσεις πληροφορίες. Είσαι πιο συγκεντρωμένος και μεθοδικός στην έρευνά σου.

Η προσπάθεια που καταβάλλετε τώρα και η προθυμία σας να κόψετε τα δεσμά με το παρελθόν που σας κρατά πίσω, θα είναι υπό τον έλεγχο σας. Ο Δίας θέλει να ενστερνιστείτε την αισιοδοξία, την ελπίδα και τις δυνατότητες που σας περιμένουν πριν γυρίσει σε ορθή πορεία. Δείτε τα projects, τις μελέτες, και τους ανθρώπους στη ζωή σας που κάνουν την καρδιά σας να χτυπάει και σας δίνουν κίνητρο για να πετύχετε.

Μαθαίνετε πώς να τα βγάζετε πέρα και να είστε νικητής μέσα από αυτές τις διελεύσεις που σας βοηθούν να εξελίσσεστε συνεχώς σε μια πιο ισχυρή εκδοχή του εαυτού σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις