Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024

Τα 3 τυχερά ζώδια στον έρωτα για το φθινόπωρο – «Νέες σχέσεις και ρομαντικά ραντεβού»


 Το φετινό φθινόπωρο χαρακτηρίζουν αστρολογικά φαινόμενα που δημιουργούν ευχάριστες συγκυρίες. Τρία ωστόσο, είναι τα ζώδια που θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την εύνοια της αστρολογίας στις ερωτικές σχέσεις.

Τρία ζώδια ερωτεύονται, ξεκινούν σχέσεις, βγαίνουν ρομαντικά ραντεβού μέχρι το τέλος του φθινοπώρου.

Τα 3 τυχερά ζώδια στον έρωτα για το φθινόπωρο

  • Σκορπιός,
  • Τοξότης,
  • Αιγόκερως

Σκορπιός

Στις 15 Νοεμβρίου του 2024, η πανσέληνος στον Ταύρο, θα φωτίζει τον νυχτερινό ουρανό. Σε κάθε πανσέληνο, τα ζώδια απολαμβάνουν τους καρπούς προηγούμενων προσπαθειών τους. Από το σημείο αυτό και έπειτα, απελευθερώνονται από πεποιθήσεις και περιστάσεις που πλέον δεν τα εξυπηρετούν.

Η πανσέληνος ευνοεί το ζώδιο του αξιόπιστου Ταύρου.

Καθώς η πανσέληνος στον Ταύρο φτάνει στο αποκορύφωμά της, στον τομέα των σχέσεων του Σκορπιού, το ζώδιο αυτό θα είναι πολύ ευνοημένο. Οι αδέσμευτοι θα γνωρίσουν έναν σύντροφο που ανταποκρίνεται στις αξίες και τους στόχους δημιουργίας μιας μακροχρόνιας σχέσης, ενώ οι δεσμευμένοι θα φτάσουν σε σημεία – ορόσημα τα οποία θα αποδείξουν την αφοσίωση στη σχέση τους.

Από τα μέσα έως τα τέλη του Νοεμβρίου, το ζώδιο αυτό νιώθει αυτοπεποίθηση με την κατεύθυνση που παίρνει η ερωτική του ζωή.

Τοξότης

Στις 17 Οκτωβρίου, ο πλανήτης του έρωτα, η Αφροδίτη, μπήκε στον Τοξότη. Ο Πλανήτης της γοητείας, συναντά την περιπέτεια, τον ενθουσιασμό και την ικανοποίηση από τα πνευματικά ενδιαφέροντα του ζωδίου της φωτιάς.

Το κλειδί για πετυχημένα ραντεβού, είτε με έναν νέο ή με τον υπάρχοντα σύντροφο, είναι το χιούμορ, τα αθώα πειράγματα και οι ενδιαφέρουσες συζητήσεις.

Ο Τοξότης θα παρατηρήσει ότι, το σύμπαν ευνοεί την αναβάθμιση της ερωτικής του ζωής με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιό τους.

Οι εραστές μπορεί να έρθουν πιο κοντά μέσα από εμπειρίες που τους βγάζουν από τη ζώνη της άνεσής τους. Τα ταξίδια είναι ιδανική ιδέα.

Με την μετάβαση αυτή, ο Τοξότης θα νιώσει μια φυσική γοητεία, η οποία θα ευνοήσει τις ευκαιρίες του για γνωριμίες.

Οι εν δυνάμει σύντροφοι θα σαγηνεύονται από την μαγνητική, ερωτική τους αύρα.

Πρέπει λοιπόν να αξιοποιήσουν ουσιαστικά τον χρόνο αυτό, μέσα από δραστηριότητες που αυξάνουν τις πιθανότητες γνωριμιών, προσπαθώντας να επωφεληθούν από την τυχερή ενέργεια.

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη, στις 11 Νοεμβρίου μπαίνει στον Αιγόκερω, δημιουργώντας ευκαιρίες στην ερωτική του ζωή.

Ο πλανήτης του έρωτα και της σαγήνης, συναντά τη δομή, τη σταθερότητα και την μακροχρόνια αφοσίωση αυτού του ζωδίου της Γης.

Οι Αιγόκεροι θα γοητεύσουν ιδιαίτερα τους γύρω τους.

Θα δημιουργήσουν ζεστές σχέσεις και θα ερωτευτούν άτομα με τα οποία έχουν κοινό επάγγελμα, παρόμοιους στόχους και φιλοδοξίες για τη ζωή.

Η μετάβαση αυτή, θα προσελκύσει συντρόφους με σοβαρές προθέσεις και την ελπίδα για τη δημιουργία μακροχρόνιας σχέσης.

Ο Αιγόκερως θα παρατηρήσει ότι αποτελεί το αντικείμενο του θαυμασμού των γύρω του, λόγω της ωριμότητας, της σύνεσης και της αφοσιωμένης του προσέγγισης στις σχέσεις.

Χτίζει εμπιστοσύνη και δημιουργεί υποσχέσεις στον έρωτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις