Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024

Ο Ανάδρομος Δίας αλλάζει τα πάντα για 3 ζώδια – «Δυσκολίες, αναποδιές και ένα αίσθημα ανησυχίας»


 Σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο των Διδύμων κινείται ο πλανήτης Δίας από τις 9 Οκτωβρίου κι αυτό σημαίνει ότι ξεκινά μία περίοδος εσωτερικής αναστάτωσης, περίεργων κινήσεων, και ανεξήγητων αναποδιών στη ζωή.

Ανάλογα με τις θέσεις που επηρεάζει, η ανάδρομη τροχιά του Δία, μπορεί να προκαλέσει σε ορισμένα ζώδια, εκτός από δυσκολίες και εμπόδια στην καθημερινότητα, μια δυσφορία χωρίς προφανή αιτία.

Τρία ζώδια επηρεάζονται έντονα με την ανάδρομη πορεία του Δία στους Διδύμους, η οποία έχει ξεκινήσει από τις 9 Οκτωβρίου, οπότε όσα ανήκετε σε αυτά οπλιστείτε με υπομονή

Ο Ανάδρομος Δίας αλλάζει τα πάντα για 3 ζώδια

  • Δίδυμοι,
  • Τοξότες,
  • Ιχθύες,

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος μπορεί να νιώσει μια αίσθηση αναστάτωσης λόγω της εσωστρεφούς και στοχαστικής φύσης αυτής της διέλευσης.

Καθώς ο Δίας μεγεθύνεται και επεκτείνεται, η ανάδρομη εμφάνισή του στο ζώδιο των Διδύμων, μπορεί να προκαλέσει υπερβολική  ανάλυση των επιλογών, αποφάσεων και της κατεύθυνσης της ζωής τους.

Μπορεί να αισθάνονται διχασμένοι μεταξύ πολλαπλών μονοπατιών, και η συνήθως κινητήρια ενέργεια των Διδύμων, θα μπορούσε να μετατραπεί σε ψυχική ανησυχία ή αυτοπεποίθηση.

Η ανάδρομη κίνηση του Δία μπορεί επίσης να τους ωθήσει να επανεξετάσουν ανοικτά ζητήματα ή να αναθεωρήσουν την εξέλιξή τους, οδηγώντας σε δυσφορία καθώς αντιμετωπίζουν βαθύτερες, πιο προσωπικές αλήθειες που αμφισβητούν τη φυσική τους τάση να προσαρμόζονται εύκολα στις αλλαγές.

Τοξότης

Με κυβερνήτη τους τον Δία, οι Τοξότες τροφοδοτούνται από αισιοδοξία και διάθεση για πρόοδο. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια αυτής της ανάδρομης πορείας του Δία, μπορεί να αισθάνονται παγιδευμένοι ή ανίκανοι να συνεχίσουν την συνήθη πορεία τους προς την εξέλιξη και την ανακάλυψη.

Η ανάδρομη κίνηση μπορεί να τους οδηγήσει στο να αμφισβητήσουν το σκοπό τους, δημιουργώντας δυσφορία και μια αίσθηση εγκλωβισμού.

Ιχθύες

Ως ένα ζώδιο που έχει ανάγκη τη διαίσθηση και τα συναισθήματα για να ευημερήσει, οι Ιχθύες μπορεί να αισθάνονται ανήσυχοι κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, καθώς η ανάδρομη πορεία του Δία στους Διδύμους μπορεί να δημιουργήσει σύγχυση και υπερβολική σκέψη.

Θα μπορούσαν να βιώσουν εσωτερική σύγκρουση μεταξύ των ονείρων τους και της πραγματικότητάς τους, οδηγώντας τους σε αναποφασιστικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις