Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2024

Τα 3 ζώδια που απελευθερώνονται από το παρελθόν – «Όλα συμβαίνουν από μόνα τους»


 Η αποδέσμευση από το παρελθόν, είναι δύσκολη στην πράξη. Άραγε, πόσο εφικτό είναι ν’ απαλλαγούμε από τα βάρη του παρελθόντος; Σήμερα, 2 Οκτωβρίου 2024, τρία ζώδια θα κάνουν γενναίες προσπάθειες να αφήσουν πίσω τους το παρελθόν…εκεί δηλαδή, όπου θα έπρεπε να είναι.

Από αστρολογική άποψη, μας δίνεται ένα χέρι βοηθείας, καθώς η διέλευση, η Σελήνη με τη συνοδεία του Ερμή, είναι εδώ για να μας καθοδηγήσει. Θέλουμε να παραμερίσουμε ένα παρελθόν που μας ενοχλεί, παρόλο που αυτό, είναι δύσκολο στην πράξη. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της συμβολής της Σελήνης με τον Ερμή, μπορεί να παρατηρήσουμε ότι η ιδέα του να απελευθερωθούμε από το παρελθόν αρχίζει να πραγματοποιείται. Μερικές φορές, θέλουμε κάτι τόσο έντονα, που ξεχνάμε να εκτιμήσουμε τ’ αποτελέσματά των πράξεών μας.

Στις 2 Οκτωβρίου, κατά τη διάρκεια της συσπείρωσης της Σελήνης με τον Ερμή, τελικά το καταλάβαμε: έχουμε απελευθερωθεί από το παρελθόν μας.

Τα 3 ζώδια που απελευθερώνονται από το παρελθόν

  • Λέων,
  • Παρθένος,
  • Αιγόκερως

Λέων

Πόσες φορές οι άνθρωποι στη ζωή σας, σας είπαν ότι πρέπει να ωριμάσετε και να αρχίσετε να σκέφτεσαι κάτι άλλο πέρα από όνειρα; Λέοντες, πρέπει να ξεπεράσετε το παρελθόν σας, το οποίο στέκει ως εμπόδιο στα επόμενα βήματά σας.

Στις 2 Οκτωβρίου, είναι ότι κατά τη διάρκεια της συμβολής της Σελήνης με τον Ερμή, αρχίζετε να νιώθετε άβολα. Τα πράγματα θα επιταχυνθούν με γρήγορους ρυθμούς, και η ιδέα του να απελευθερωθούμε από το παρελθόν, ξαφνικά μοιάζει πολύ ελκυστική.

Εδώ και καιρό ξέρετε ότι δεν μπορείτε να ζείτε άλλο στο παρελθόν, και επίσης πραγματικά έχετε αρχίσει να καταλαβαίνετε ότι εξουθενώνετε τους ανθρώπους της ζωής σας αναμασώντας παλιές ιστορίες. Ήρθε η ώρα να ζήσετε τη ζωή σας στο παρόν.

Παρθένος

Παρθένοι, πάντα ανατρέχετε στο παρελθόν. Νιώθετε λες και είστε υποχρεωμένοι ν’ ανατρέχετε στο παρελθόν. Το θέμα είναι ότι το παρελθόν εξακολουθεί να υπάρχει ως μια πνευματική κατασκευή για σας, αλλά σε κάποιο επίπεδο, αναγνωρίζετε επίσης ότι σας κρατά πίσω, ίσως…πάρα πολύ.

Στις 2 Οκτωβρίου, με τη Σελήνη και τον Ερμή ως οδηγό  φωτός, θα οδηγηθείτε σε  μία επιλογή: μπορείτε να αναθεωρήσετε την προηγούμενη ημέρα, πάντα να είστε σε θέση να εκλογικεύσετε τη γνώμη σας, ή, μπορείτε να απελευθερωθείτε από αυτό το παρελθόν, χωρίς να αισθάνεστε ένοχοι.

Αιγόκερως

Ο Ερμής έχει να κάνει με την ταχύτητα, τη μνήμη και την αλλαγή, Αιγόκερως. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι δεν χρειάζεται πλέον να υποστηρίζετε πράγματα που έγιναν στο μακρινό παρελθόν. Βλέπετε τη θεϊκή αυτή συγκυρία και την αξιοποιείτε.

Το τελευταίο πράγμα που θέλετε για τη ζωή σας, είναι να μείνετε στάσιμοι. Η  Σελήνη έρχεται σε επαφή με τον Ερμή…για να σας σπρώξει.

Θα διαπιστώσετε ότι αυτή η μέρα είναι μόνο μία από τις πολλές που σας μεταφέρουν σε ένα νέο ταξίδι στο παρόν. Σας αρέσει αυτή η αυθεντικότητα. Αισθάνεστε ότι είστε έτοιμοι να απελευθερωθείτε, πράγμα αναγκαίο για την ευτυχία και την ευημερία σας.

Όλα συμβαίνουν από μόνα τους, και σήμερα, είστε στο σωστό μέρος, τη σωστή στιγμή για την απελευθέρωση του εαυτού σας από το παρελθόν.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις