Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024

Τα 3 ζώδια που βλέπουν φως στην άκρη του τούνελ και μεταμορφώνονται – «Μπορεί να είναι η αρχή για κάτι σπουδαίο»


 Στις 12 Οκτωβρίου 2024, τρία ζώδια, βρίσκουν διαύγεια και κατεύθυνση στη ζωή τους λόγω του τριγώνου της Σελήνης με τον Ήλιο.

Αστρολογικά, κάθε φορά που έχουμε τόσο καλή τύχη ώστε να επηρεαζόμαστε από τη συγκεκριμένη διέλευση, διαπιστώνουμε ότι αυτό που κάποτε μας μπέρδεψε ή μας στεναχώρησε, τώρα μπορούμε εύκολα να αντιμετωπίσουμε.

Αυτό ακούγεται σαν μια μεγάλη αλλαγή προς το καλύτερο, καθώς ξαφνικά γινόμαστε πιο ξεκάθαροι και ευθείς σε κάτι στη ζωή μας που μας κρατούσε κολλημένους και απογοητευμένους.

Τρία ζώδια αναπτύσσουν μια ισχυρή αίσθηση του εαυτού, και αυτό θα μπορούσε να είναι η αρχή για κάτι νέο…και σπουδαίο!

Μόλις αρχίσουμε να συναρμολογούμε τα κομμάτια της ζωής μας, αυτό που κάποτε μας προβλημάτισε, τώρα φαίνεται ασήμαντο και ανάξιο της προσοχής μας. Η εστίαση και η σαφήνεια που παίρνουμε κατά τη διάρκεια του τριγώνου της Σελήνης με τον Ήλιο, μας επιτρέπουν να γνωρίζουμε ότι έχουμε φτάσει σε ένα νέο προορισμό και ότι οι ελπίδες μας για ένα λαμπρό μέλλον είναι πλέον ισχυρές και ρεαλιστικές.

Τα 3 ζώδια που βλέπουν φως στην άκρη του τούνελ και μεταμορφώνονται

  • Κριός,
  • Δίδυμοι,
  • Τοξότης

Κριός

Μπορεί να γελάτε πολύ, απλά επειδή σας φαίνεται αστείο που διαρκώς αλλάζετε γνώμη.

Αλλά το να αλλάζετε άποψη, βοηθά την εξέλιξή σας, και όταν αφήνετε τις επιλογές σας ανοιχτές, ανακαλύπτετε όλο και περισσότερα για τον εαυτό σας.

Και είναι πολύ εύκολο να ανακαλύψετε σπουδαία πράγματα για τον εαυτό σας, κατά τη διάρκεια του τριγώνου της Σελήνης  με τον Ήλιο, κάτι που ρίχνει φως στα καλύτερα χαρακτηριστικά μας.

Όταν, σε αυτήν την ημέρα, βλέπετε κάτι μέσα σας που μπορεί να θεωρηθεί εξαιρετικό τότε θα θέλετε να συνεχίσετε με αυτήν την πρόοδο.

Αυτό που θα συμβεί αυτήν τη μέρα είναι μια αίσθηση  σαφήνειας και  κατεύθυνσης, και ενώ όλα αυτά, όπως πάντα, υπόκεινται σε αλλαγή, θα κάνετε το καλύτερο δυνατό. Η νέα σας κατεύθυνση θα οδηγήσει σε σπουδαία πράγματα, Κριοί.

Δίδυμοι

Όταν αρχίζετε να «βλέπετε το φως» συνήθως έρχεται σε σας ως αποτέλεσμα της μεγάλης προσπάθειας που είχατε καταβάλλει για να βρείτε αυτό το φως, και στις 12 Οκτωβρίου, όλες αυτές οι προσπάθειες θα αποδώσουν καρπούς και θα σας οδηγήσουν σε μια κατάσταση πνευματικής αφύπνισης

Έτσι, πολλές πληροφορίες έρχονται το δρόμο σας κατά τη διάρκεια του τριγώνου της Σελήνης με τον Ήλιο, και ξέρετε ακριβώς τι να κάνετε με αυτό.

Το μόνο που πραγματικά περιμένατε είναι αυτή η στιγμή αυτοπεποίθησης , που θα πιστεύετε στον εαυτό σας ακλόνητα, έτσι ώστε να μπορείτε να επιτύχετε ακριβώς αυτό που έχετε στο μυαλό σας.

Για να γίνει αυτό, έπρεπε να προσπαθήσετε να αποκτήσετε διαύγεια και κατεύθυνση, και ευτυχώς, αυτό είναι που αποκαλύπτει το σύμπαν.

Μπορείτε να μεταδώσετε αυτά που μαθαίνετε, έτσι ώστε όλα τα μονοπάτια να φαίνονται σαφή και φιλόξενα.

Δεν φοβάστε να προχωρήσετε μπροστά τώρα, Δίδυμοι, καθώς αυτή η τέλεια διαύγεια του μυαλού, σας κάνει να νιώθετε ότι μπορείτε να κατακτήσετε τον κόσμο. Είστε δυνατός και ξέρετε πού βαδίζετε.

Τοξότης

Για σένα, Τοξότη, όλα έχουν να κάνουν με μια μικρή  αλλαγή στην στάση ζωής σου και καταφέρνεις να δεις ολόκληρο τον κόσμο σου από μια διαφορετική οπτική γωνία.

Έχεις αποκτήσει σαφήνεια και ένα αίσθημα κινήτρου και κατεύθυνσης που σε οδηγεί, ενώ το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο ανάβει τη φλόγα για όλο και περισσότερα πράγματα.

Για πολύ καιρό, αφήνατε κάποιες ιδέες να εμποδίσουν την αληθινή και φυσική σας πρόοδο. Είχατε επηρεαστεί από τους τρόπους των άλλων.

Ξέρετε τι είναι σωστό για σας, και όταν τελικά το αναγνωρίσετε,  θα ξέρετε την αληθινή σας δύναμη.

Δεν νιώθετε σαν κανέναν άλλον και θα αναγνωρίσετε αυτήν την αίσθηση της ατομικότητας ως πολύτιμη και όχι σαν κάτι που πρέπει να αλλάξετε για χάρη των άλλων.

Είστε αυτός που είστε και πρέπει να αποδεχτείτε και να αγαπήσετε τον εαυτό σας. Έτσι το σύμπαν σας μεταφέρει το μήνυμά του. Αισθάνεστε σαφής και συγκεντρωμένος, όπως αρμόζει σε έναν  Τοξότη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις