Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024

Τα 3 ζώδια που σήμερα θα δουν σημαντική βελτίωση στη ζωή τους – «Χρειάζεστε κάτι ουσιαστικό»


 Η 6η Οκτωβρίου δείχνει σε τρία ζώδια ότι υπάρχει ένας τρόπος να αλλάξουν τις ζωές τους προς το καλύτερο. Η Κυριακή είναι η αρχή της δραστικής βελτίωσης της ζωής που πρόκειται να υποστούμε όλοι, αλλά επηρεάζει περισσότερο τους Διδύμους, τον Σκορπιό και τον Υδροχόο.

Δουλεύουμε με τον τετράγωνα Άρη του Ερμή, ο οποίος αποκαλύπτει αμέσως ότι μεγάλο μέρος αυτού που θέλουμε να αλλάξουμε για τους εαυτούς μας, βασίζεται σε λάθη που έχουμε κάνει στο παρελθόν.

Έρχεται μία  σημαντική αλλαγή νοοτροπίας για τρία ζώδια. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι, και ακόμα κι αν πιστεύουμε ότι είμαστε τέλειοι ή ευτυχισμένοι όπως είμαστε, υπάρχουν ακόμα πράγματα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε.

Γι’ αυτό οι διαβάσεις όπως ο Ερμής στον τετράγωνο Άρη είναι φανταστικές για προσωπικές αναβαθμίσεις. Ξέρουμε ότι θέλουμε ν’ αλλάξουμε και θέλουμε αυτό το λάκτισμα στο παντελόνι για να φτάσουμε εκεί. Ο Ερμής στο τετράγωνο του Άρη δίνει το εναρκτήριο λάκτισμα, και θα ξέρετε ακριβώς τι πρέπει να κάνετε.

Μεγάλες, δραστικές, και ελπιδοφόρες αλλαγές έρχονται για 3 ζώδια

  • Δίδυμος,
  • Σκορπιός,
  • Υδροχόος.

Δίδυμος

Δίδυμοι, έχετε ένα από αυτά τα εκπληκτικά ωροσκόπια και δεν θέλετε να τα αφήσετε αναξιοποίητα. Ή από περηφάνεια, ή από πλάνη ότι αυτό ήταν το σωστό, κάτι δεν πήγε καλά στο παρελθόν.

Για εσάς, Δίδυμοι, όλα έχουν να κάνουν με την πραγματική κατανόηση του τι συνέβη τότε και πώς να οδηγήσετε τη ζωή σας πίσω στο σωστό δρόμο.

Η Κυριακή φέρνει δράση και την περισυλλογή. Έχετε διορατικότητα, θέληση αλλαγή και προσωπική βελτίωση.

Κατά τη διάρκεια μιας ισχυρής διέλευσης του Ερμή στο τετράγωνο του Άρη, θα έχετε σπίθα στην ψυχή σας για να καταφέρετε όσα θέλετε.

Επειδή ξέρετε ότι πρέπει να αλλάξετε δραστικά μερικά πράγματα… για πάντα, νιώθετε ότι αυτή η φορά είναι η κατάλληλη στιγμή για τις μεγάλες αλλαγές.

Σκορπιός

Μέχρι τις 6  του Οκτώβρη, θα εκνευριστείτε πολύ με το γεγονός ότι ακόμα τα πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως τα θέλετε.

Έχετε πλήρη επίγνωση ότι μπορεί να μην επιτύχετε ποτέ την ακρίβεια, αλλά σίγουρα ξέρετε ότι θα μπορούσατε να τα έχετε καταφέρει ακόμη καλύτερα, γι ‘αυτό και το  τετράγωνο του Άρη στον Ερμή, σας οδηγεί στον κατάλληλο δρόμο.

Ο Άρης που σχηματίζει τετράγωνο με τον Ερμή είναι μια δυνατή, πιεστική, αποτελεσματική διάβαση που φέρνει ανθρώπους σαν κι εσάς ενώπιον του εαυτού τους, έτσι ώστε να μπορείτε να δείτε από κοντά τι κάνετε και προς τα πού θα πρέπει να κατευθυνθείτε. Χρειάζεστε αλλαγή.

Δεν θα ικανοποιηθείτε μέχρι να γίνουν οι βελτιώσεις, και αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι ορισμένες από αυτές τις αλλαγές, θα είναι δραστικές.

Δεν είστε έτοιμοι για μέτριες αλλαγές. Χρειάζεστε κάτι ουσιαστικό, και αν κάτι πρόκειται να σας οδηγήσει μπροστά, αυτό είναι το τετράγωνο του Άρη με τον Ερμή.

Υδροχόος

Φαίνεται ότι ήρθε η ώρα, Υδροχόοι.

Αυτό σημαίνει ότι κάτι στη ζωή σου σε ικετεύει να το προσέξεις και να ξέρεις τώρα ότι είναι τώρα ή ποτέ. Θα πρέπει να κάνετε μια δραστική βελτίωση στη ζωή σας, και θα πρέπει να προχωρήσουμε σε αυτό. Όχι άλλες δικαιολογίες.

«Όχι άλλες δικαιολογίες» θα μπορούσε να είναι το σύνθημα που συνδέεται με τον Ερμή στο τετράγωνο του Άρη, καθώς αυτή η διέλευση δεν θα διαρκέσει για πολύ.

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, Υδροχόοι, και ενώ θα θέλαμε να πιστέψουμε ότι θα ζήσουμε για πάντα, η αλήθεια είναι ότι δεν πρόκειται, και πρέπει να κάνουμε το καλύτερο του που μπορούμε, με τον χρόνο μας έχει δοθεί.

Αυτό που ανάβει τη σπίθα μέσα σας.

Θα νιώσετε επιτέλους τη σημασία της δράσης που πρέπει ν’ αναλάβετε.

Έτσι, αν αυτό αφορά την υγεία, ακόμη περισσότερο, θα πρέπει να δώσετε προσοχή στο σώμα σας.

Μερικές αλλαγές είναι αναγκαίες για να θεραπευτεί το σώμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις