Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024

Είναι 35 ετών και κοιμάται με ηλικιωμένους – «Το έχουν μεγάλη ανάγκη, πολλοί από αυτούς δεν έχουν κάνει έρωτα από το 1999»


 Μία 35χρονη γυναίκα, αποκαλύπτει ότι της αρέσει να κοιμάται με ηλικιωμένους και ομολογεί την προτίμησή της, να συνευρίσκεται με άνδρες που είναι τρόφιμοι γηροκομείων.

Η Tiffany από το Ουισκόνσιν των ΗΠΑ, εξηγεί στη Sun ότι οι άνδρες μεγαλύτερης ηλικίας «την έχουν ανάγκη», αφού, πολλοί  από αυτούς, «δεν είχαν ερωτικές επαφές από το 1999».

Η γυναίκα είπε ότι, έχει κάνει μια ολόκληρη περιουσία από την ασυνήθιστη αυτή συνήθεια, τονίζοντας ότι αγαπάει αυτό που κάνει. Ωστόσο, έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεις με όσα κάνει.

«Είμαι περήφανη»

Η Tiffany γυρίζει βίντεο ερωτικού περιεχομένου μαζί με τους συνταξιούχους και είναι περήφανη που πρωταγωνιστές είναι αποκλειστικά τρόφιμοι γηροκομείων.

Έχει κάνει έρωτα με πολλούς ηλικιωμένους σε γηροκομεία και μονάδες φροντίδας, λέγοντας ότι έχει έναν ιδιαίτερο τρόπο να τους κάνει να γυρίσουν ροζ βίντεο.

«Τους προσφέρω μοναδική φροντίδα»

Βγαίνει μαζί τους για φαγητό και ποτό, τους προσφέρει μοναδική φροντίδα.

Η γυναίκα λέει στην Daily Star: «Το καλύτερο είναι όταν βγαίνουμε για φαγητό και αποκτούμε επαφή, τους κάνω να νιώσουν άνετα- ειδικά αν έχουμε σκοπό να κάνουμε σεξ αργότερα».

Η Tiffany είναι περήφανη και πιστεύει ότι κάνει τη ζωή των πελατών της καλύτερη.

«Κάνω σεξ με τους μεγαλύτερους, είναι αυτοί που το χρειάζονται περισσότερο απ’ όλους – ορισμένοι δεν έχουν κάνει από το 1999».

Μια από τις καλύτερες στιγμές μου, ήταν μ’ έναν άνδρα που μου είπε ότι τον κάνω να νιώθει ξανά νέος. Η Tiffany αποκαλύπτει ότι της αρέσουν οι μεγαλύτεροι, τους οποίους θεωρεί πιο ευχάριστους και ώριμους.

Εξηγεί γιατί έχει αδυναμία στους ηλικιωμένους

Λέει:  «Δεν μ’ ενδιαφέρουν οι συνομήλικοί μου».

«Είναι πιο συνετοί και, μεγαλώνοντας, ο άνθρωπος καταλαβαίνει τι έχει αξία στη ζωή».

«Οι ηλικιωμένοι θέλουν περιπέτειες και διασκέδαση. Δεν τους ενδιαφέρει τι κάνω στη ζωή μου».

Εκτός από τους ηλικιωμένους, η Tiffany εξηγεί ότι κάνει σεξ και με άνδρες που είναι ερωτικά ανεπιθύμητοι και παραμελημένοι.

Όπως εξηγεί, πιστεύει ότι έχει τη συγκεκριμένη ανάγκη επειδή όταν ήταν παιδί, ένιωσε παραμέληση και η συντροφιά με τους μεγαλύτερους άνδρες της δίνει την αίσθηση ότι βοηθά ανθρώπους που νιώθουν μοναξιά,

H Tiffany, από την «επιχειρηματική της ιδέα» βγάζει περίπου 19.000 ευρώ την εβδομάδα, ενώ δεν έχει σκοπό να σταματήσει – τουλάχιστον σύντομα.

Τέλος, λέει ότι φαντάζεται τον εαυτό της να κάνει βίντεο TikToks ως… γιαγιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις