Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2024

Μία πολύ τυχερή περίοδος αρχίζει για 3 Zώδια – «Αυτό που έχετε στο μυαλό σας, θα γίνει πραγματικότητα»


 Στις 26 Οκτωβρίου 2024, η Σελήνη περνάει στην Παρθένο και βοηθάει τρία ζώδια να εισέλθουν σε μια πιο τυχερή εποχή. Θα παρατηρήσουμε ότι όλα τα… φώτα είναι πράσινα και πως ό, τι κι αν έχουμε στο μυαλό μας, πιθανότατα θα το δούμε να υλοποιείται, χάρη στην παρουσία της Σελήνης στην Παρθένο στον ουρανό και στη ζωή μας.

Μπορεί να παρατηρήσουμε πως για ό, τι ξεκινάμε αυτήν την ημέρα, θα αισθανθούμε μία ισχυρή ώθηση για να το ολοκληρώσουμε.

Τι φέρνει η Σελήνη στην Παρθένο

Θα τελειώσουμε αυτό που ξεκινάμε σήμερα και θα οδηγηθούμε στην επόμενη φάση της ζωής μας. Είναι μια από αυτές τις καταστάσεις που το «ένα πράγμα οδηγεί στο άλλο», διαδικασία που επιταχύνεται σημαντικά κατά τη διάρκεια της Σελήνης στην Παρθένο, καθώς υπάρχουν απτά αποτελέσματα.

Η Σελήνη στην Παρθένο μας βοηθά να συνδεθούμε με τον εσωτερικό μας κόσμο και να απορροφήσουμε όλη τη θετική ενέργεια.

Θέλουμε αυτή η τυχερή εποχή να μην πάει χαμένη, και αυτό εμπνέει τρία συγκεκριμένα ζώδια να κάνουν το καλύτερο που μπορούν, να στοχεύσουν ψηλά, και να μην φοβούνται τίποτα.

Αυτά τα ζώδια μπαίνουν σε μια τυχερή περίοδο και δεν θέλουν να τινάξουν τα πάντα στον αέρα.

Τρία ζώδια που εισέρχονται σε μια εξαιρετικά τυχερή περίοδο

  • Ταύρος,
  • Παρθένος,
  • Υδροχόος

Ταύρος

Μπορεί να μην θεωρούμε τη Σελήνη στην Παρθένο ως ένα «τυχερή διέλευση» για όλα τα ζώδια, αλλά εσείς, Ταύρε, θα μπείτε σε μια πολύ τυχερή περίοδο της ζωής σας. Το Σάββατο σηματοδοτεί την αρχή για κάτι νέο και ενδεχομένως επικερδές.

Έχετε κάνει τις σωστές κινήσεις. Τώρα φαίνεται ότι είναι ώρα αποπληρωμής. Ενδιαφέρον.

Θα συνειδητοποιήσετε ότι δεν βασίζεστε απλώς στην τύχη, αλλά στα αποτελέσματα όλων όσων έχετε κάνει για να φτάσετε εδώ.

Αυτό δεν είναι τυχαίο, Ταύροι.  Είστε έτοιμοι να εισέλθετε σε μια πολύ τυχερή εποχή, και απλά συμβαίνει, αφού τα έχετε καταφέρει με αυτόν τον τρόπο.

Ενώ η Σελήνη στην Παρθένο επισημαίνει το γεγονός ότι εσείς είστε αυτός που κάνει την καλή τύχη να σας έρθει, σας επιτρέπει επίσης να δείτε ότι είναι καλό να συμμετέχετε και ό,τι έχετε κάνει για να φτάσετε σε αυτό το σημείο, άξιζε τον χρόνο και την προσπάθειά σας. Τα πήγατε καλά, Ταύροι, και τώρα απολαμβάνετε τους καρπούς των κόπων σας.

Παρθένος

Γνωρίζετε για τον εαυτό σας ότι είστε εξαιρετικά πειθαρχημένοι όταν θέλετε,  και βασίζεστε σε αυτό το γεγονός όταν εισέρχεστε σε μια πιο τυχερή εποχή.

Θυμάστε τι κάνατε για να φτάσετε εκεί που βρίσκεστε τώρα. Ενώ η ζωή δεν είναι πάντα ομαλή και υπέροχη, είναι ενδιαφέρουσα, και ξέρετε πώς να τη βελτιώσετε. Φτάσατε ως εδώ με κόπο.

Κατά τη διάρκεια της Σελήνης στην Παρθένο, θα συνειδητοποιήσετε ότι έχετε μια επιλογή, που σημαίνει ότι μπορείτε να επιλέξετε να ζήσετε τη ζωή σας ως ένα τυχερό και σοφό άτομο, ή μπορείτε να μείνετε στάσιμος και να μην μάθετε σχεδόν τίποτα νέο. Θα απορρίψετε αυτήν την ιδέα και θα προχωρήσετε.

Τη στιγμή που θα αποφασίσετε ότι η στασιμότητα δεν είναι για σας, θα παρουσιαστούν νέες ιδέες και ευκαιρίες.

Είστε έτοιμοι να εισέλθετε σε ένα μεγάλο και πολύ τυχερό σύνολο γεγονότων. Μπορείτε να το χειριστείτε αυτό, Παρθένοι; Φυσικά, μπορείτε… δεν είναι ότι δεν το έχετε σκεφτεί ήδη όλο αυτό. Τώρα, είναι η ώρα της δράσης.

Υδροχόος

Υδροχόοι, είστε σε πολύ καλή φάση αυτή τη στιγμή, και θα δείτε ότι θα μπορούσατε να ζήσετε μια πιο τυχερή εποχή, αν θέλετε.

Και θέλετε. Θέλετε περισσότερα γιατί μόλις συνειδητοποιήσετε ότι μπορείτε να έχετε όση καλή τύχη θέλετε, αρκεί να το πιστέψετε.

Είστε από τα ζώδια που ακούνε τα εσωτερικά τους ένστικτα.  Αν κάτι δεν σας φαίνεται σωστό, περιμένετε και επιλύστε το.

Αλλά αν αισθάνεστε ότι κάτι είναι σωστό, προχωρήστε μπροστά και διεκδικήστε το ως δικό σας. Αν και δεν είστε ακριβώς επιθετικός, δεν είστε και από αυτούς που αφήνουν μια καλή ευκαιρία να πάει χαμένη.

Και λόγω της Σελήνης στην Παρθένο, θα δείτε αυτήν την ευκαιρία ως μια λογική επιλογή. Θέλετε πνευματική τύχη και καλοσύνη στη ζωή σας, και αυτό θα γίνει τρόπος ζωής σας. Ευτυχώς για σας, το Σάββατο είναι μια εξαιρετικά θετική μέρα, οπότε αξιοποιήστε την και ζήστε την.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις