Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024

Τα 3 ζώδια που ξεπερνούν ένα συγκεκριμένο εμπόδιο έως τις 20 Οκτωβρίου – «Θα είναι μία δύσκολη εβδομάδα»


 Αυτήν την εβδομάδα, τρία ζώδια θα ξεπεράσουν ένα συγκεκριμένο εμπόδιο, και μπορεί να χρειαστεί να περιμένουμε έως και τις 20 Οκτωβρίου του 2024, για να δούμε τα πράγματα να διαμορφώνονται οριστικά.

Αυτή η εβδομάδα μοιάζει να είναι άγρια, με την Πανσέληνο της 17ης Οκτωβρίου στον Κριό. Αν και δεν θα είναι προάγγελος κακών ειδήσεων για όλους, είναι κάτι που πρέπει να παρακολουθείτε και να προσέχετε, και θα δούμε αναμφίβολα σημαντικά γεγονότα να διαδραματίζονται στον κόσμο. Ο Οκτώβριος είναι ίσως ο πιο αγχωτικός μήνας του χρόνου.

Ο Κριός κυβερνά τον  1ο  οίκο ή τον εαυτό. Θεωρείται το «μωρό» του ζωδιακού κύκλου επειδή είναι το πρώτο από τα 12 ζώδια.

Μερικές από τις αρνητικές ιδιότητες του Κριού περιλαμβάνουν την ανυπομονησία, την απότομη συμπεριφορά και τον εγωισμό.

Αυτή η Σελήνη σχηματίζει ένα μεγάλο σταυρό στον ουρανό, με τους πλανήτες που εμπλέκονται να δημιουργούν μια δύσκολη κατάσταση.

Σε αυτήν την περίπτωση, οι πλανήτες που εμπλέκονται είναι η Σελήνη (Κριός), ο Ήλιος (Ζυγός), ο Άρης (Καρκίνος), και ο Πλούτωνας (Αιγόκερως).

Αυτά τα ζώδια θεωρούνται οι “κεντρικοί άξονες” του ζωδιακού κύκλου, καθώς σηματοδοτούν την αρχή των τεσσάρων εποχών. Αυτό σημαίνει δράση, ή ότι αυτοί οι πλανήτες ουσιαστικά πολεμούν μεταξύ τους!

Η Σελήνη και ο Άρης μπορούν να προκαλέσουν αναταραχές, θυμό και υπερβολικά συναισθήματα. Το δίδυμο Σελήνης- Πλούτωνα έχει να κάνει με τα σκοτεινά, επεμβατικά και εμμονικά συναισθήματα που τείνουν να θάβονται στο υποσυνείδητο, την καταστροφή και καταστάσεις που τελειώνουν.

Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα μπορεί να μας βοηθήσει, τουλάχιστον σε συναισθηματικό επίπεδο, καθώς και στις συζητήσεις με άλλους.

Αργότερα την ίδια ημέρα, η Αφροδίτη εισέρχεται στον Τοξότη, αφήνοντας τον Σκορπιό για έναν ακόμη χρόνο.

Φυσικά, δεν θα βιώσουν όλοι έντονη αρνητικότητα, και οι περισσότεροι άνθρωποι θα είναι μια χαρά. Ωστόσο, αν η Σελήνη αγγίξει ένα ευαίσθητο σημείο στο ζώδιό σας, μπορεί τα πράγματα να είναι χειρότερα για εσάς.

Τη Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου, ο Ήλιος σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη.

Πολύς κόσμος θα είναι απασχολημένος με αυτήν τη διέλευση, αλλά θα παραμένει επιρρεπής στην επιθετικότητα, σε λογομαχίες, θυμό και αναταραχές. Η Αφροδίτη έρχεται σε αντίθεση με τον Ουρανό. Αυτό είναι απρόβλεπτο, και η ερωτική ζωή σας μπορεί να λάβει μια απροσδόκητη στροφή, αλλά όχι πάντα προς το  κακό.

Στις 15 Οκτωβρίου, η Αφροδίτη δημιουργεί τρίγωνο με τον Ποσειδώνα. Αυτό μπορεί να είναι ευχάριστο και δημιουργικό, αν μπορείτε να το αξιοποιήσετε.

Τρία ζώδια ξεπερνούν ένα συγκεκριμένο εμπόδιο

  • Κριός
  • Ζυγός
  • Καρκίνος

Κριός

Αυτή είναι μια σημαντική εβδομάδα, Κριοί. Με την πανίσχυρη πανσέληνο στο ζώδιο σας, η εστίαση είναι σε εσάς.

Είναι αντίθετη, ωστόσο, στον  7ο οίκο των συνεργασιών σας, οπότε το επίκεντρο αυτής της Σελήνης είναι ο σύντροφός σας. Αν δεν έχετε σύντροφο, η έλλειψή του, μπορεί να είναι πρόβλημα.

Αυτή η Σελήνη επίσης σχηματίζει τετράγωνο με τον 10ο  και τον  4ο οίκο σας, δημιουργώντας  ένα μεγάλο τετράγωνο στο προσωπικό σας χάρτη, επηρεάζοντας πολλά διαφορετικά θέματα αυτήν την εβδομάδα γύρω από το σπίτι και την εργασία.

Ο Κριός μπορεί να αρχίσει να παρατηρεί εντάσεις ή συγκρούσεις ήδη από τη Δευτέρα. Το πραγματικό ερώτημα είναι, σας ικανοποιεί αυτή η σχέση;

Μπορεί να είναι θέμα κοινών πόρων και συνεισφορών ή μπορεί να είναι βαθιά ριζωμένα ζητήματα του παρελθόντος.

Για ορισμένους, μπορεί να είναι καιρός να τερματίσουν μια συγκεκριμένη σχέση ή συνεργασία. Αυτό σημαίνει ότι, οι σχέσεις φτάνουν στα άκρα πριν από την πανσέληνο. Αν αυτή είναι η δική σας περίπτωση, αυτή η Σελήνη μπορεί να σας επιτρέψει να κάνετε ένα διάλειμμα και να ξεκινήσετε μία νέα σχέση.

Αν δεν τερματίσετε τη σχέση, αυτή η Σελήνη μπορεί την κάνει να εξελιχθεί, επιτρέποντάς σας να ενεργοποιήσετε τη δύναμή σας και να μιλήσετε για σημαντικά ζητήματα.

Λάβετε υπόψη ότι η Σελήνη του Κριού μπορεί να σας κάνει εγωκεντρικούς (ή άλλοι θα μπορούσαν να αντιδράσουν με αυτόν τον τρόπο), οπότε το πιο σημαντικό βήμα για την υπέρβαση των συγκρούσεων θα ήταν να μην εμπλακείτε σε δράματα και να παραμείνετε ήρεμοι.

Εξερευνώντας με ήρεμο τρόπο έντονα θέματα μετά το πέρασμα της πανσελήνου, μπορείτε να δείτε τα πράγματα πιο καθαρά, να τα αξιολογήσετε και να προχωρήσετε μπροστά. Αν δεν έχετε σχέση, να ξέρετε ότι θα έρθει η στιγμή, ιδιαίτερα όταν η Αφροδίτη θα εισέλθει στο ζώδιό σας τον Φεβρουάριο.

Ζυγός 

Όπως και στην περίπτωση του Κριού, τα προβλήματα αυτής της εβδομάδας θα έχουν στο επίκεντρο τους συντρόφους. Ο Ζυγός είναι το αντίθετο του ζωδίου του Κριού, έτσι μερικά θέματα θα είναι κοινά.

Να έχετε κατά νου ότι οι σύντροφοι, υπό αυτήν την έννοια, αναφέρονται σε πολλά πρόσωπα, συμπεριλαμβανομένων των επιχειρηματικών συνεργατών, των ερωτικών συντρόφων, ή εκείνων των ανθρώπων που βρίσκονται τη ζωή σας καθημερινά.

Το θέμα θα μπορούσε να αφορά στην εργασία και το σπίτι σας σε κάποιο βαθμό ή να εστιάζει γύρω από τα χρήματα και / ή την οικειότητα.

Στην περίπτωσή σου, Ζυγέ, η Σελήνη βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ήλιο, που σημαίνει ότι το πρόβλημα προέρχεται από άλλο άτομο.

Κατά πάσα πιθανότητα, αυτό θα ξεκινήσει πριν από την πανσέληνο, ήδη από τη Δευτέρα.

Φαίνεται ότι είναι μια αγχωτική εβδομάδα, πιθανώς στο μεγαλύτερο μέρος της.

Ο Ζυγός θέλει να έχει έναν σύντροφο περισσότερο από κάθε άλλο ζώδιο. Οι σύντροφοι όμως, μπορεί να παραμελούν τις επιθυμίες σας και τις ανάγκες σας.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτή η πανσέληνος θα τερματίσει τις σχέσεις. Εάν συμβαίνει αυτό, θα είναι μια ευκαιρία να απομακρυνθείτε από μια τοξική σχέση ή μια σχέση που δεν μπορείτε πλέον να διαχειριστείτε και να ξεκινήσετε από την αρχή.

Αν αυτό δεν συμβαίνει, μπορείτε να βοηθήσετε ή να ηρεμήσετε την κατάσταση με διάφορους τρόπους.

Πρώτα απ’ όλα, αποφύγετε το δράμα ή τις υπερβολικά συναισθηματικές συνομιλίες. Μπορεί να χρειαστεί να περιμένετε να περάσει η πανσέληνος.

Έχετε τα ίδια δικαιώματα με τον σύντροφό σας, επομένως πρέπει να δώσετε προτεραιότητα στην ανοικτή επικοινωνία. Ακούστε τις ανάγκες του συντρόφου σας, συγκρίνετε τις δικές σας και ζητήστε έναν ισορροπημένο συμβιβασμό.

Είναι σημαντικό να θέσετε όρια, κάτι στο οποίο δεν είστε ιδιαίτερα καλοί. Μην αφήνετε την αναποφασιστικότητά σας να κυριαρχήσει και να σας κρατήσει πίσω.

Ασχολείστε με την δικαιοσύνη και την ισότητα περισσότερο από άλλους, και αν κάνετε τα παραπάνω βήματα και η σχέση σας είναι γενικά υγιής, θα δείτε βελτίωση μέσα στην εβδομάδα.

Καρκίνος

Είστε το πιο συναισθηματικό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, έτσι αυτήν την εβδομάδα, το κλειδί θα είναι να ελέγξετε τα συναισθήματά σας.

Αυτή η πανσέληνος πέφτει στον οίκο που σχετίζεται με την επαγγελματική σταδιοδρομία, την κοινωνική στάθμη και τη φήμη.

Αυτό μπορεί επίσης να σχετίζεται με τους γονείς και την προσωπική σας ζωή.

Αυτή η Σελήνη φωτίζει ειδικά τον οίκο της καριέρας σας, και μπορεί να αισθάνεστε ότι κατά κάποιον τρόπο φτάνετε σε μια κορύφωση, αλλά αυτή η πανσέληνος θα είναι δύσκολη.

Αυτήν τη στιγμή, μπορεί να χρειαστεί να εστιάσετε στην κατεύθυνση που θέλετε να ακολουθήσετε.

Μπορεί να επικεντρωθείτε σε ένα συγκεκριμένο project στην καριέρα σας ή να θέλετε να ξεκινήσετε κάτι νέο, και αυτήν τη στιγμή, μπορεί να αισθάνεστε ανυπόμονοι.

Επίσης, μπορεί να υπάρξει σύγκρουση με κάποιο υψηλόβαθμο στέλεχος στην εργασία σας,  κάτι που μπορεί να είναι ανατρεπτικό.

Ο τρόπος για να ξεφύγουμε από αυτά τα προβλήματα είναι να χαλαρώσουμε και να συνειδητοποιήσουμε ότι η πανσέληνος είναι αγχωτική.

Επίσης, υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε, και μερικά πράγματα είναι απλά έξω από τον έλεγχό σας. Αν το συνειδητοποιήσετε, μπορεί να νιώσετε γαλήνη.

Αν έχετε την παρόρμηση να επιτεθείτε σε κάποιον, πάρτε μια βαθιά ανάσα και ξανασκεφτείτε το.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις