Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2024

Τα 2 ζώδια που θα βιώσουν αφθονία τον Οκτώβριο – «Ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα και σημαντικά οφέλη»

 


Τον Σεπτέμβριο του 2024, μια σεληνιακή έκλειψη στους Ιχθύες έφερε αναστάτωση για πολλούς. Αλλά αυτή η έκλειψη ήταν απλώς η πρώτη πράξη των ευκαιριών του φθινοπώρου για αλλαγή και καρποφορία, ειδικά κατά τη διάρκεια του Οκτωβρίου.

Ο Οκτώβριος συνεχίζει την εποχή της έκλειψης του φθινοπώρου του 2024 με μια ηλιακή έκλειψη στον Ζυγό, την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου.

Και όπως κάθε αφοσιωμένος στην αστρολογία γνωρίζει, οι εκλείψεις φέρνουν αναταράξεις και μεγάλες αλλαγές, τόσο κοσμικά όσο και προσωπικά — και σχεδόν πάντα φέρνουν το κλείσιμο κεφαλαίων στη ζωή μας.

Ενώ οι σεληνιακές εκλείψεις έχουν να κάνουν με την τελειότητα και τις καταλήξεις, οι ηλιακές εκλείψεις έχουν να κάνουν με λαμπρά νέα ξεκινήματα. Δύο ζώδια ευνοούνται ιδιαίτερα τον μήνα Οκτώβριο.

Δύο ζώδια είναι πιθανό να βιώσουν αφθονία κατά τη διάρκεια της έκλειψης και διελεύσεων του Οκτωβρίου 2024

Η Αφροδίτη είναι τώρα στο Σκορπιό μέχρι τις 17 Οκτωβρίου 2024, και για όλους μας, στο προσκήνιο έρχονται οι συνεργασίες — είτε αφορά την οικογένεια, τους συναδέλφους, ή τις προσωπικές σχέσεις. Η ηλιακή έκλειψη στις 2 Οκτωβρίου μπορεί κάλλιστα να ανοίξει τις πόρτες σε αυτό το πλαίσιο, παρουσιάζοντας ευκαιρίες για νέες σχέσεις ή νέα κεφάλαια σε αυτές που έχουν ήδη υπάρχουν.

Αυτήν τη φορά θα προκύψουν κάποια εμπόδια, ιδιαίτερα προς τα μέσα του μήνα. Ωστόσο, είναι ευκαιρία να εμβαθύνουμε, να ενισχύσουμε και να επεκτείνουμε τους δεσμούς μας. Και δύο συγκεκριμένα ζώδια, θα βιώσουν αφθονία και είναι πιθανό να αποκομίσουν σημαντικά οφέλη.

Ζυγός

Αυτή είναι η ώρα σας Ζυγοί! Όπως το θέτει ο αστρολόγος Evan Nathaniel Grim, ο Οκτώβριος είναι η στιγμή σας για να “παντρέψετε την ομορφιά με τη δύναμη”. Οι μετακινήσεις του μήνα σημαίνουν ότι θα νιώσετε πιθανότατα την επικοινωνία πιο φυσιολογική από ό, τι συνήθως και μια αίσθηση κυριαρχίας,  που σας κάνει να ανοίξετε σε νέες ευκαιρίες, αν τις αρπάξετε.

Και με την ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σας, ο Οκτώβριος είναι πραγματικά η στιγμή σας να λάμψετε. Η δημιουργία νέων συνεργασιών και συμμαχιών μπορεί να αποφέρει σημαντικά οφέλη στη ζωή σας.

Αν είστε ήδη σε μια σχέση, αναζητήστε νέες ευκαιρίες για να εμβαθύνετε και να μετενσαρκώσετε αυτό τον δεσμό  — αν και μπορεί να μην χρειάζεται καν να τις αναζητήσετε, θα μπορούσαν απλά να εμφανιστούν από μόνες τους, ιδιαίτερα όσον αφορά τις συγκρούσεις που επιλύονται.

Γι’ αυτό κρατήστε τα μάτια, την καρδιά και το μυαλό σας ανοιχτά για να λάβετε αυτό που σας έρχεται.

Ταύρος

Οι διαβάσεις του Οκτωβρίου και τα ουράνια τεκταινόμενα μπορεί να δημιουργήσουν φέρουν στον Ταύρο θυμό και ένταση. Μόλις τα πράγματα ηρεμήσουν,  Ταύρος μπορεί να περιμένει κάποια πραγματικά ικανοποιητικά κέρδη.

Οι αλληλεπιδράσεις με τον σύντροφό σας ή τα μέλη της οικογένειάς σας μπορεί να περάσουν από μια δυσκολία.

Αλλά όπως πάντα, όταν φύγει το σκοτάδι, θα έρθει η αυγή — αυτές οι εντάσεις είναι πιθανό να δώσουν τη θέση τους σε ένα νέο αίσθημα άνεσης και σταθερότητας που θα είναι βαθιά ικανοποιητικό.

Παρόμοια μοτίβα είναι πιθανό να προκύψουν και σε άλλους τομείς της ζωής, όπως η εργασία σας, τα οικονομικά και η κοινωνική ζωή, ειδικά καθώς η Αφροδίτη περνάει μέσα από τον Σκορπιό μέχρι τις 17 Οκτωβρίου.

Περιμένετε τα συναισθήματα να είναι έντονα – αυτό είναι μόνο ένα μέρος της διέλευσης για τον Ταύρο, καθώς και άλλα σταθερά ζώδια.

Είναι καιρός να αντιμετωπίσουμε πραγματικότητες και φόβους που, όπως το έθεσε ο αστρολόγος @codingastrology, μπορεί να “μας κρατούν πίσω ή να μας εμποδίζουν να συνδεθούμε πραγματικά με τους άλλους.”

Αλλά κοιτάζοντας πέρα από το σκοτάδι, η ζωή μας οδηγεί πάντα σε αλλαγή, πρόοδο, νέες αρχές, και το πιο σημαντικό: απαντήσεις.

Έτσι, αν αισθάνεστε ιδιαίτερα παθιασμένοι αυτό τον μήνα, ακολουθήστε τον φυσιολογικό ρυθμό των πραγμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις