Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2024

Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 28 Οκτωβρίου: Κριοί, πρέπει να αφήσετε πίσω ό,τι σας βαραίνει


 Τι θα συμβεί σήμερα Δεύτερα 28 Οκτωβρίου 2024; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια.


Δείτε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Μια σπίθα μιας νέας ιδέας μπορεί να σας οδηγήσει σε απροσδόκητα μέρη, αλλά πρώτα, πρέπει να αφήσετε πίσω ό,τι σας βαραίνει.

Αυτή η φρέσκια ιδέα, σαν φάρος φωτός, έχει τη δυνατότητα να σας καθοδηγήσει προς αχαρτογράφητες περιοχές και συναρπαστικές ευκαιρίες, αλλά απαιτεί ένα καθαρό μυαλό για να την αγκαλιάσει πλήρως.

Να είστε υπομονετικοί με τον εαυτό σας. Το να εγκαταλείψετε ό,τι σας βαραίνει και να αγκαλιάσετε ένα νέο μονοπάτι απαιτεί χρόνο και προσπάθεια, οπότε προχωρήστε αργά.


Ταύρος

Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ξεκινήσετε να βασίζεστε στους ανθρώπους που έχουν απήχηση στις αξίες σας και υποστηρίζουν την ανάπτυξή σας.

Καλείστε να παραδώσετε την υπερβολική ανεξαρτησία σας και να αγκαλιάσετε τη δύναμη και την υποστήριξη από το να είστε μέρος μιας μεγαλύτερης μονάδας.

Ξεκινήστε προσδιορίζοντας τους τομείς της ζωής σας όπου νιώθετε πιο μόνοι. Είναι στη δουλειά σας, στις δημιουργικές σας αναζητήσεις ή στην προσωπική σας ανάπτυξη;


Δίδυμοι

Βρίσκεστε σε ένα ταξίδι ανακάλυψης του εαυτού σας, μαθαίνοντας πώς να παραμένετε στη πορεία σας και να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα χωρίς να ταλαιπωρήστε.

Η εξισορρόπηση της φιλοδοξίας με την αυτοφροντίδα είναι ζωτικής σημασίας για τη μακροπρόθεσμη επιτυχία και την ευημερία σας. Είναι αδιαπραγμάτευτο το να θέσετε το τηλέφωνό σας στη λειτουργία «μην ενοχλείτε».


Καρκίνος

Σήμερα μπορεί να διαπιστώσετε ότι η συνήθης ορμή και το κίνητρό σας να πιέσετε τον εαυτό σας στα άκρα δεν είναι τόσο ισχυρά όσο συνήθως. Αντί να παλεύετε ενάντια σε αυτή τη φυσική πτώση ενέργειας, αγκαλιάστε την.

Ενδώστε στις «αφροδίτικες» παρορμήσεις σας και αφεθείτε σε πρακτικές αυτοφροντίδας που τρέφουν το σώμα και την ψυχή σας. Αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να γεμίσετε την ημέρα σας με καλό φαγητό, υπέροχη παρέα και παραδεισένιο ύπνο.


Λέων

Το σε τι επενδύετε την ενέργεια, το χρόνο και τους πόρους σας είναι προς αξιολόγηση. Αυτή η περίοδος σας προσκαλεί να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά στον τρόπο με τον οποίο κατανέμετε τα πιο πολύτιμα περιουσιακά σας στοιχεία.

Οι τρέχουσες επενδύσεις σας, σας φέρνουν πιο κοντά στους στόχους και τα όνειρά σας ή σας εξαντλούν χωρίς να προσφέρουν ουσιαστικές αποδόσεις; Αυτή είναι μια κρίσιμη στιγμή για να αναλογιστείτε αυτά τα ερωτήματα και να κάνετε τις απαραίτητες προσαρμογές.


Παρθένος

Πρόκειται να επαναπροσδιορίσετε την έννοια του «σπιτιού». Αυτή η περίοδος σας προσκαλεί να επαναξιολογήσετε τι σημαίνει πραγματικά για εσάς «σπίτι» και πώς ευθυγραμμίζεται ο τρέχων χώρος διαβίωσής σας με αυτό το όραμα.

Είναι το σπίτι σας απλώς ένας χώρος άνεσης, μια στέγη πάνω από το κεφάλι σας που καλύπτει βασικές ανάγκες; Ή μήπως ξεπερνά την πρακτικότητα και γίνεται ένα καταφύγιο που σας φωτίζει δημιουργικά και θρέφει το πνεύμα σας;


Ζυγός

Αν νιώθετε ότι η ζωή σας χρειάζεται περισσότερη ζωντάνια και λάμψη, σας προσφέρεται μια χρυσή ευκαιρία να αξιολογήσετε πού πηγαίνετε και γιατί.

Αυτή η στιγμή χρησιμεύει ως μια απαλή ώθηση από το σύμπαν, ενθαρρύνοντάς σας να κάνετε έναν απολογισμό της τρέχουσας πορείας σας και να αξιολογήσετε αν αντικατοπτρίζει πραγματικά τα πάθη και τις φιλοδοξίες σας. Πώς θα σας φαινόταν αν μπορούσατε να σχεδιάσετε μια μέρα που αντανακλά τέλεια τα πάθη και τα ενδιαφέροντά σας;


Σκορπιός

Μερικές φορές, πρέπει πραγματικά να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου και να δηλώνεις με σιγουριά στον κόσμο: «Αυτές είναι οι ικανότητές μου, σε αυτό είμαι εξαιρετικός και έτσι θέλω να ανταμείβομαι σε αντάλλαγμα».

Αυτό το επίπεδο αυτογνωσίας και διεκδικητικότητας είναι απαραίτητο, ειδικά σε έναν κόσμο όπου η δημιουργική συνεισφορά συχνά μπορεί να υποτιμηθεί ή να παραβλεφθεί. Ό,τι κι αν αποφασίσετε να κάνετε, μην κρύβεστε στη σκιά σήμερα.


Τοξότης

Όποια σημεία επιλογής και αν συναντήσετε, μπορεί να διαπιστώσετε ότι οι λογικές σας ικανότητες δεν παρέχουν τη σαφήνεια που χρειάζεστε για να επιλέξετε τη σωστή απάντηση.

Σε καιρούς σαν κι αυτούς, είναι σημαντικό να εμπιστεύεστε αυτό το περίεργο διαισθητικό χτύπημα που φαίνεται να έρχεται από το πουθενά, και σας οδηγεί σε μια νέα στροφή στη ζωή σας.

Ενώ το λογικό μυαλό σας είναι ανεκτίμητο, μερικές φορές μπορεί να κατακλυστεί από το βάρος της ανάλυσης και των δεδομένων, καθιστώντας δύσκολο να ακούσετε απλά το άφθαρτο ένστικτό σας.


Αιγόκερως

Οι φιλοσοφίες της ζωής μας είναι σαν φακοί μέσα από τους οποίους αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο. Διαμορφώνουν τις αποφάσεις μας, επηρεάζουν τις σχέσεις μας και μας ενημερώνουν πώς να ερμηνεύουμε τις εμπειρίες μας.

Αρχικά, μια συγκεκριμένη πεποίθηση μπορεί να φαίνεται σαν ένα ασφαλές λιμάνι, παρέχοντας σαφήνεια και κατεύθυνση σε περιόδους αβεβαιότητας.

Ωστόσο, μπορεί να αμφισβητήσετε μακροχρόνιες υποθέσεις ή να αισθανθείτε αποκομμένοι από τις αξίες που κάποτε κρατούσατε κοντά στην καρδιά σας.


Υδροχόος

Να έχετε υπόψη σας ότι δεν χρειάζεται να απορροφάτε τις απόψεις των άλλων και να τους αφήνετε να γίνουν η φωνή σας.

Σήμερα, κάντε μια συνειδητή προσπάθεια να θέσετε σταθερά όρια μεταξύ των δικών σας πεποιθήσεων και των απόψεων των άλλων.

Στην πραγματικότητα, αφιερώστε λίγο χρόνο για να σταματήσετε και να σκεφτείτε: Είναι αυτές οι σκέψεις πραγματικά δικές σας ή είναι απόηχοι των φόβων ή των κρίσεων κάποιου άλλου;


Ιχθύες

Μπορεί να βλέπετε νέες πλευρές της πραγματικότητας που οι άλλοι δεν μπορούν να αντιληφθούν. Καθώς εμβαθύνετε σε αυτό το πεδίο πιθανοτήτων, λάβετε υπόψη τις ιδέες που σας έρχονται.

Ποιες πτυχές της ζωής σας αισθάνεστε ότι παραμένουν στάσιμες ή χωρίς έμπνευση; Πώς μπορείτε να εμφυσήσετε σε αυτές φρέσκια ενέργεια και δημιουργικότητα;

Αυτή η εξερεύνηση θα απαιτήσει από εσάς να αγκαλιάσετε το άγνωστο και να αμφισβητήσετε τη συμβατική σκέψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.