Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024

Είναι παντρεμένη 20 χρόνια και ξαφνικά νιώθει έλξη για το ίδιο φύλο – «Έχω φαντασιώσεις – Δεν ξέρω πώς να το πω στον άνδρα μου»


 Μεγάλο δίλημμα αντιμετωπίζει μια γυναίκα, η οποία συνειδητοποίησε ότι, παρά τον ευτυχισμένο γάμο με τον άνδρα της, νιώθει ερωτική έλξη για τις γυναίκες. Δεν ξέρει αν πρέπει να του το πει ή όχι.

Μετά από πολλά χρόνια γάμου, μία γυναίκα κατάλαβε ότι ερωτικά, προτιμά γυναίκες – και τώρα δεν ξέρει πώς να το πει στον άνδρα της.

H γυναίκα εξηγεί πως, με τον επί είκοσι χρόνια σύντροφό της, τον οποίο γνώρισε στην εφηβεία της, έχουν αποκτήσει δύο κόρες, οι οποίες τώρα είναι μεγάλες.

Μέχρι τα 45 της περίπου χρόνια ωστόσο, δεν είχε συνειδητοποιήσει ότι της αρέσουν οι γυναίκες και τώρα φαντάζεται πως θα ήταν η ζωή της αν ήταν με άτομο του ίδιου φύλου.

«Δεν ξέρω αν πρέπει να το πω – Θα τους ταράξω»

Μπερδεμένη, η γυναίκα δεν είναι βέβαιη αν πρέπει να το πει στην οικογένειά της. Την ίδια στιγμή, φοβάται ότι, όσο δεν τους το λέει, υποκρίνεται.

Η γυναίκα, ανήσυχη, αναζητά συμβουλές. Σκέφτεται ότι μπορεί να είναι αμφιφυλόφιλη, εξηγώντας: «Δεν το έχω ψάξει ποτέ. Δεν είχα ποτέ μου σχέση με γυναίκα και είμαι μονογαμική. Τα τελευταία χρόνια ωστόσο, συνειδητοποιώ ότι μου αρέσουν οι γυναίκες, έχω φαντασιώσεις».

Αυτό που την προβληματίζει ωστόσο, είναι ότι δεν είναι βέβαιη αν «υπάρχει λόγος» να το γνωστοποιήσει στην οικογένειά της. Επιπλέον, η ίδια εξηγεί: «Πιστεύω ότι θα τους ταράξω όλους και θα δημιουργήσω σύγχυση και ανασφάλεια, ίσως να μην πρέπει να κάνω τίποτα απολύτως».

«Είναι υποκρισία να κρύβομαι»

Την ίδια στιγμή όμως, νιώθει ότι καταπιέζει μια πτυχή του εαυτού της λέγοντας πως, στην οικογένειά της υπάρχει ειλικρίνεια και όλοι είναι ανοιχτόμυαλοι και ανεκτικοί. Η γυναίκα, εξηγεί ότι «θέλω οι κόρες μου να μου λένε τα πάντα. Άρα, δεν είναι υποκρισία εγώ να κρατάω κάτι τέτοιο μυστικό;».

«Είναι άδικο να κρύβεσαι»

Οι συμβουλές των αναγνωστών έλεγαν ότι, ορθώς ανησυχεί για την ταραχή που θα προκαλέσει, όμως αυτό οφείλεται στη γενική σύγχυση που επικρατεί γύρω από την έννοια του αμφιφυλόφιλου.

Η σεξουαλικότητα, της είπαν οι σχολιαστές, δεν είναι κάτι το οποίο μπορεί να κρυφτεί, και τη συμβούλευσαν να το πει στην οικογένειά της, καθώς είναι άδικο να καταστέλλει τα συναισθήματά της.

Η γυναίκα παραδέχεται ότι έχει φαντασιώσεις, οι οποίες, φοβάται ότι θα την οδηγήσουν στην απιστία και μόνο κακό μπορεί να γίνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις