Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2024

Τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 17 Οκτωβρίου: Ζυγοί, να είστε προσεκτικοί με τα συναισθήματά σας


 Τι θα συμβεί σήμερα Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2024; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια.


Κριός

Γιορτάστε κάθε νίκη, εμπόδιο και πρόκληση που αντιμετωπίσατε, υπενθυμίζοντας στον εαυτό σας τη δύναμη που καλλιεργήσατε στην πορεία σας. Όταν αντιμετωπίζουμε δύσκολες στιγμές, μπορούμε να αναλογιστούμε τα εμπόδια του παρελθόντος που έχουμε ξεπεράσει. Επιπλέον, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να δείξετε ευγνωμοσύνη σε όσους σας έχουν υποστηρίξει, καθώς σας υπενθυμίζουν τι πραγματικά έχει σημασία και μετράει.


Ταύρος

Κατά τη διάρκεια αυτού του χρονικού διαστήματος, σας δίνεται η ευκαιρία να εντοπίσετε τις περιοριστικές πεποιθήσεις που μπορεί να σας επηρεάζουν και να αμφιβάλλετε για τον εαυτό σας και τις ικανότητές σας. Αναλογιστείτε συγκεκριμένες εμπειρίες του παρελθόντος με τις οποίες είστε συναισθηματικά συνδεδεμένοι και μπορεί να επηρεάζουν τις σημερινές σας ενέργειες και συμπεριφορές.


Δίδυμοι

Αυτή είναι μια απίστευτη στιγμή για να εμβαθύνετε στο πώς μπορείτε να κάνετε πιο συνειδητές επιλογές χωρίς φόβο. Ο φόβος μας προστατεύει από το να παίρνουμε αποφάσεις που μπορεί να μην λειτουργούν προς το συμφέρον μας. Είναι ένας από τα συναισθήματα που μας δείνει τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος. Ωστόσο, όταν διαχειριζόμαστε το πώς ο φόβος επηρεάζει τις επιλογές και τις κινήσεις μας, τότε ελέγχουμε περισσότερο τη ζωή και την κατεύθυνσή μας.


Καρκίνος

Όταν αντιμετωπίζετε μια νέα πρόκληση, είναι φυσιολογικό να αισθάνεστε ανήσυχοι και αβέβαιοι για το πώς θα κάνετε το καλύτερο δυνατόν. Αναπνεύστε, αφήστε στην άκρη τον πανικό και αφιερώστε λίγο χρόνο για να βρείτε τον καλύτερο τρόπο δράσης. Όταν δίνετε χώρο στον εαυτό σας να παρατηρήσει και να αποστασιοποιηθεί από την κατάσταση τότε μπορείτε να κάνετε συνειδητές ενέργειες και να αντλήσετε από την δύναμη που κρύβετε μέσα σας.


Λέων

Σήμερα, μπορεί να αισθάνεστε ότι η πίστη σας έχει ενισχυθεί. Αν αισθανόσασταν απαισιόδοξοι πρόσφατα, ίσως τώρα νιώσετε ότι μπορείτε να δείτε πέρα από τους φόβους σας. Αναλογιστείτε ποια πράγματα λέτε στον εαυτό σας και πώς μπορούν να σας περιορίζουν. Ρωτήστε τον εαυτό σας: Πώς μπορώ να αναδιαμορφώσω τις προοπτικές μου ώστε να βλέπω απεριόριστες δυνατότητες αντί για περιορισμούς και δεσμεύσεις;


Παρθένος

Μπορεί να έχετε μεγαλύτερη επίγνωση και να βλέπετε εάν ζείτε πραγματικά τη ζωή με τους δικούς σας όρους ή συμβιβάζετε τις αξίες σας για να προσαρμοστείτε στο περιβάλλον. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να αντιμετωπίσετε τους βαθύτερους φόβους σας που προκαλούν ανασφάλεια και περιορίζουν την αυτοέκφρασή σας. Ρωτήστε τον εαυτό σας: Με ποιους τρόπους έχω συμβιβάσει τις αξίες μου στο παρελθόν; Ποια επιτεύγματα στο πρόσφατο παρελθόν μπορώ να γιορτάσω; Πώς μοιάζει και πώς αισθάνομαι το όραμά μου για την επιτυχία; Πώς μπορώ να αναγνωρίσω τις μικρότερες νίκες στη ζωή μου;


Ζυγός

Σήμερα, μπορεί να αισθάνεστε πιο τρυφεροί συναισθηματικά. Μπορεί να ανοιχτείτε πιο πολύ στους γύρω σας και να μοιραστείτε μεγαλύτερη οικειότητα. Ωστόσο, να είστε προσεκτικοί και να προσπαθείτε να κατανοήσετε πώς αισθάνεστε προκειμένου να αποφύγετε να προβάλλετε τα συναισθήματά σας στους άλλους. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε τα δικά σας συναισθηματικά όρια και να τα επικοινωνείτε στους γύρω σας για να καλλιεργήσετε υγιείς σχέσεις.


Σκορπιός

Μπορεί να λάβετε ξαφνικές αναλαμπές διορατικότητας που θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τα εμπόδια που περιορίζουν τις κινήσεις σας. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να αποδομήσετε τυχόν συστήματα που δεν ευθυγραμμίζονται με τις επιθυμίες σας. Έτσι θα μπορέσετε να δημιουργήσετε νέες δομές που θα σας βοηθήσουν να νιώσετε προσγειωμένοι στο εδώ και τώρα.


Τοξότης

Μπορεί να δείτε διάφορους δρόμους για να ακολουθήσετε και μπορεί να χρειαστεί κάποιος χρόνος για να καθορίσετε την καλύτερη πορεία δράσης. Όσο περισσότερες επιλογές γίνονται διαθέσιμες τόσο αισθάνεστε μπερδεμένοι στην επιλογή της πιο σωστής διαδρομής. Αν νιώθετε αποπροσανατολισμένοι καθώς προχωράτε τα σχέδιά σας, να θυμάστε ότι μπορείτε πάντα να κάνετε μια παύση χωρίς να ασκείτε υπερβολική πίεση στον εαυτό σας.


Αιγόκερως

Αυτή είναι μια απίστευτη στιγμή για να δώσετε προσοχή στο ποιες επιρροές στη ζωή σας είναι αυτές που σας βοηθούν να γίνετε ο πιο αυθεντικός εαυτός σας. Τι προσθέτει αξία στη ζωή σας; Ποιον και τι ακούτε που σας βοηθά να παίρνετε σημαντικές αποφάσεις; Όταν εντοπίζετε τι σας επηρεάζει βαθιά, μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα τι συμβάλλει υγιώς στη ζωή σας και ποιες προσαρμογές πρέπει να γίνουν.


Υδροχόος

Σήμερα, μπορεί να έχετε μια βαθύτερη σχέση με τα εσωτερικά σας ένστικτα, τα οποία μπορούν να σας βοηθήσουν να συνδεθείτε με τις βαθύτερες επιθυμίες σας. Μπορείτε να εξερευνήσετε τι πραγματικά θέλετε και πώς μπορείτε να το πετύχετε. Αυτή είναι μια απίστευτη μέρα για να λάβετε ιδέες για το τι πραγματικά θέλετε από τη ζωή. Αναρωτηθείτε: Τι θα ήθελα να συνεισφέρω στον κόσμο;


Ιχθύες

Αναλογιστείτε τη σοφία που αποκτήσατε τους τελευταίους μήνες και η οποία σας βοήθησε να εντοπίσετε πώς να δημιουργήσετε νέα πλαίσια που να υποστηρίζουν το προσωπικό και εργασιακό σας πρόγραμμα. Αναρωτηθείτε: Πώς μπορώ να εξισορροπήσω τις προσωπικές και επαγγελματικές μου υποχρεώσεις ώστε να με βοηθούν να ευδοκιμώ και να ανθίζω κάθε μέρα; Ποιες τελετουργίες μπορώ να εφαρμόσω για να δημιουργήσω περισσότερο χρόνο για να σχεδιάζω τους στόχους μου πιο σκόπιμα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις