Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2024

H Mόνη άθικτη ρωμαϊκή ασπίδα των Λεγεωνάριων στον κόσμο Eκτίθεται σε Μουσείο


 Στα χρονικά της ρωμαϊκής στρατιωτικής ιστορίας, λίγες ανακαλύψεις μπορούν να συναγωνιστούν τη σημασία της ρωμαϊκής ασπίδας των λεγεωνάριων που ανακαλύφθηκε στην αρχαία πόλη Δούρα Ευρωπός, η οποία εκετίνεται στις όχθες του ποταμού Ευφράτη, στα σύνορα μεταξύ Μεσοποταμίας και Συρίας.

Tι κρύβεται πίσω από τις πόρτες των Tούνελ που μπορούν να αποβούν σωτήριες


 Το να κυκλοφορούμε μέσα σε ένα οδικό ή σιδηροδρομικό τούνελ ελλοχεύει κινδύνους, οι οποίοι ωστόσο μπορούν να αποφευχθούν εάν γνωρίζουμε τους βασικούς κανόνες «χρήσης».

video - Άθλημα και θέαμα!!!


 Άθλημα και θέαμα!!!

Ένας 6χρονος με επιχειρηματικό μυαλό! Πώς βρήκε λεφτά για να υιοθετήσει ένα γατάκι(vid)

 


Ένα νεαρό αγόρι από το Ρόουντ Άιλαντ με πάθος για τα ζώα έχει μετατρέψει την αγάπη του για όλα τα τετράποδα σε μια επιχείρηση που τον βοήθησε να κερδίσει αρκετά χρήματα για να υιοθετήσει ένα δικό του γατάκι.

Οργή με το BINTEO: Δείτε πως μεταχειρίζονται εικόνα της Παναγίας - Είναι κάποιου είδους... «έθιμο»;;


 Πολλά σχόλια προκάλεσε στα social media το παρακάτω απόσπασμα που φέρεται να μας έρχεται από την Ουκρανία.

Σοκαριστική παραδοχή από το WEF για όσα έρχονται από Νοέμβριο αν χάσει ο Τραμπ, vid - «Αυτό που χρειαζόμαστε είναι να νικήσουμε με αρκετές ψήφους».


 Ο Τζον Κέρι χαρακτήρισε την Πρώτη Τροποποίηση του Αμερικανικού Συντάγματος «μεγάλο εμπόδιο» για την καταπολέμηση της παραπληροφόρησης και της κλιματικής αλλαγής.

Σοκαριστικό «παιχνίδι» στα social media! Ανήλικες συναντούν αγνώστους και «Xάνουν» όσες μείνουν έγκυοι - Το φαινόμενο ξεκίνησε σε ορισμένες χώρες της Βαλτικής και στη συνέχεια εξαπλώθηκε προς τα δυτικά και σε όλη την Ευρώπη.


 Ονομάζεται Sex Roulette και αποτελείται από μια πρόκληση που «γεννήθηκε» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θέτοντας , σύμφωνα με ΜΜΕ από την Ιταλία, πολλούς ανηλίκους σε κίνδυνο.

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις