Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2024

Το Zώδιο που θα δει τα όνειρά του να γίνονται πραγματικότητα έως το τέλος Σεπτεμβρίου – «Το σύμπαν συνωμοτεί υπέρ του»


 Πολλά ζώδια έχουν όνειρα ή στόχους που αυτή τη στιγμή παίρνουν σάρκα και οστά. Ορισμένοι μπορεί να ονειρεύονται οικονομική ευημερία ενώ άλλοι, μπορεί να θέλουν να νιώσουν συνολική ευεξία και να αποκτήσουν μία αίσθηση σκοπού.

Σύμφωνα με αστρολόγο που «διαβάζει» τις κάρτες ταρώ, υπάρχει ένα συγκεκριμένο ζώδιο που θα δει τις επιθυμίες του να πραγματοποιούνται έως το τέλος του Σεπτεμβρίου 2024.

Τα ταρώ δείχνουν ότι ο Κριός δεν είναι μόνο ιδιαίτερα γοητευτικός, αλλά πάντα κυνηγά αυτό που θέλει.


Το τυχερό ζώδιο έως το τέλος Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με τα ταρώ

Οι Κριοί εστιάζουν είτε στην καριέρα τους είτε στην προσωπική τους ανάπτυξη, καταβάλλοντας σημαντική προσπάθεια και δουλεύοντας σκληρά. Εργάζονται και προσπαθούν πολύ για κάτι, ωστόσο γνωρίζουν ότι η ενέργεια που αφιερώνουν, επιστρέφεται στο διπλάσιο.

Σύμφωνα με την Lightworker Whit, ο Κριός ετοιμάζεται να πάρει αυτό που θέλει από τη ζωή. Η ενέργεια των ταρώ ταιριάζει με τις επιθυμίες του και στέλνει ένα μήνυμα στο σύμπαν, το οποίο ανταποκρίνεται θετικά και βοηθά τον Κριό να πετύχει τους στόχους του.

Και ενώ αυτό ισχύει για όλους μας, ο Κριός είναι στην καλύτερη δυνατή ευθυγράμμιση.

Μπορεί τα πράγματα να ήταν απαιτητικά για τον Κριό τελευταία, όμως η δύναμη και η ανθεκτικότητά του, τον έχουν θωρακίσει αποτελεσματικά και αυτό φαίνεται έντονα τον Σεπτέμβριο.

Οι Κριοί είναι έτοιμοι να λάμψουν

Τον Σεπτέμβριο, ο Κριός εκπέμπει ένα δυναμισμό που βασίζεται στην επιμονή. Οι Κριοί είναι πολύ αποφασιστικοί και αξιοποιούν κάθε πόρο και μέσο για να διεκδικήσουν αυτό που θέλουν.

Αυτό το χαρακτηριστικό ευθυγραμμίζεται τέλεια με τον Κριό, καθώς, ως γνωστόν, είναι ένα φιλόδοξο, αποφασιστικό και ανθεκτικό ζώδιο.

Και με το Σύμπαν να είναι ευθυγραμμισμένο με τον πυρήνα του Κριού, τίποτα δεν θα σταθεί εμπόδιο στον δρόμο του.

Το καλοκαίρι που πέρασε, ήταν κάπως χαμηλών τόνων για τους Κριούς. Όχι πως δεν ακούστηκαν καθόλου, αλλά ήταν ένα γενικά, ήρεμο καλοκαίρι.

Τώρα όμως, είναι έτοιμοι να ανοιχτούν και να βγουν από το καβούκι τους. Οι Κριοί είναι  έτοιμοι να λάμψουν. Είναι αυτοί που θα δουν τα όνειρα και τις επιθυμίες τους να πραγματοποιούνται περισσότερο από κάθε άλλο ζώδιο τον Σεπτέμβριο του 2024.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις