Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024

Xαμός στο Δελφινάριο με αυτά που είπε ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας για τα δύο φύλα δίπλα στον Μάρκο Σεφερλή

 


Σειστηκε το Δελφινάριο με τον Μαρκο Σεφερλή όταν πήρε θέση ο ψυχίατρος Δημήτρης Σουρας: «Τα φύλα είναι δυο, κι αυτό δεν αλλάζει»

O γνωστός ψυχίατρος ανέβηκε πάνω στην σκηνή και φώναζε ότι τα φύλα είναι δυο, δηλαδή άντρας και γυναίκα και ότι αυτό δεν αλλάζει.

Ο γνωστός ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας παρακολούθησε την παράσταση «20 χρόνια Δελφινάριο», του Μάρκου Σεφερλή, στην οποία υπήρξαν σατιρικά νούμερα για την περιβόητη non binary gender ατζέντα που προωθείται διεθνώς.

Λίγο πριν τελειώσει η παράσταση ο κωμικός ηθοποιός έδωσε τον λόγο στον Δημήτρη Σούρα για ένα σχόλιο και εκείνος είπε από μικροφώνου «τα βιολογικά φύλα είναι δύο: άντρας και γυναίκα», αποσπώντας τα ένθερμα χειροκροτήματα των θεατών.

Και συνέχισε την τοποθέτησή του λέγοντας:

«Η κοινωνία έχει εξελιχθεί και σεβόμαστε και αποδεχόμαστε τη διαφορετικότητα των ανθρώπων για τους σεξουαλικούς προσανατολισμούς τους. Αυτό δεν έχει καμία σχέση με τα βιολογικά φύλα. Τα φύλα είναι δύο: άνδρες και γυναίκες. Μόνο κάποιες σαύρες, τα ιγκουάνα δεν έχουν φύλο και αυτό μεταβάλλεται με τη θερμότητα».

Πήρε θέση ο Μάρκος Σεφερλής – Είπε για το σκετς του με το Nemo αυτό που κανένας δεν τολμάει στην Ελλάδα

Μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από τη μεταμφίεση του Μάρκου Σεφερλή σε Nemo, στα πλαίσια της νέας του παράστασης, ο καλλιτέχνης απάντησε μέσα από ένα βίντεο που ανήρτησε σήμερα (6/9) στον λογαριασμό του στο Instagram

Μάρκος Σεφερλής: Απαντά πρώτη φορά στις αντιδράσεις για το σκετς με το Nemo – «Αυτό είναι μπούλινγκ» – «Σεβαστείτε και την άποψη των άλλων ανθρώπων»

Τη δική του απάντηση θέλησε να δώσει μέσω ενός βίντεο στον λογαριασμό του στο instagram ο Μάρκος Σεφερλής μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν με τη μεταμφίεσή του σε Nemo, τον non binary Ελβετό καλλιτέχνη που κέρδισε τον περσινό διαγωνισμό της Eurovision.

Δεκάδες ήταν τα σχόλια των χρηστών του διαδικτύου οι οποίοι κατηγόρησαν τον ηθοποιό για ομοφοβική επίθεση, γελιοποίηση της ταυτότητας και προσβολή των ατόμων μου «ψάχνουν» την σεξουαλικότητα τους.


Δείτε τα βίντεο:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις